Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΑΑΣ.....

Η τρελα πάει στα βουνά..

The dilemma of the day..

/media/anterior/externas/Depp_1.jpg   






Johnny or...Leonardo??

Ψήφισε και βγάλε μας εσύ από το δίλημμα κλικάροντας στον τίτλο του άρθρου και δημοσιεύοντας το σχόλιό σου!! Μην ανησυχείς δεν θα πούμε τα κακά μαντάτα στον χαμένο!!

'The American' Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ CLOONEY ΕΡΧΕΤΑΙ!

N.E.R.D. - Hot n Fun ft. Nelly Furtado

Πώς θα παραμείνεις σε mood διακοπών..!!!

Εκνευρίζεσαι όποτε ακούς ¨ άντε καλό χειμώνα !¨??Πέρασε ήδη ένας μήνας από τότε που γύρισες κι όμως το μυαλό σου έχει κολλήσει στο νησί των διακοπών;
Πως θα βγει και τούτη η σχολική χρονιά ..οέο..?Μην πανικοβάλεστε φίλοι μου..!
Voila μερικά tips !



Tip 1:Αποσυνδέσου . μην ξαπλώνεις το βράδυ με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις στο μυαλό σου, γιατί έτσι γίνεται πιο δύσκολη η μετάβαση στον ύπνο.

Ο ΜΑΖΩ......ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!


Με την Πάολα, τον Νικηφόρο Βιθούλκα και τους Vegas

Γιώργος Μαζωνάκης
Ένα χρόνο μετά από τις καταπληκτικές νύχτες που χάρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο κοινό της Θεσσαλονίκης στην Πύλη επανέρχεται στον ίδιο χώρο με καινούργια άποψη και μια μεγάλη συνεργασίαΟ Γιώργος Μαζωνάκης με τα δικά του ολοκαίνουργια «Ίσια ανάποδα», ένα εξαιρετικό υλικό που

Βρείτε μας και στο FACEBOOK!



http://www.facebook.com/profile.php?id=1070623531&success=1#!/pages/School-araliki/143856085656432

Pffff....Πάλι πείνασα...




Ένα µικρό γεύµα µεταξύ των κυρίως γευµάτων µπορεί να είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία και τη γραµµή σας, αρκεί να ξέρετε τι να επιλέξετε. 

Στο παρελθόν κάποιοι πίστευαν ότι τα ενδιάµεσα γεύµατα µπορεί να οδηγήσουν στην αύξηση βάρους. Πλέον όµως συστήνεται να παίρνουµε εκτός από τα τρία βασικά γεύµατα και δύο ενδιάµεσα, συνήθως µε τη µορφή θρεπτικών σνακ, ενώ έρευνες αποδεικνύουν ότι όσοι τρώνε µικρά και συχνά γεύµατα µπορεί να είναι πιο αδύνατοι

ΚΑΙ..ROSS ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/09/2010

Από ένα γρήγορο zapping στην tv μαθαίνεις για την Αετόπετρα Ιωαννίνων από το "Μένουμε Ελλάδα", πορώνεσαι και συ μαζί με τον μαινόμενο φορτηγατζή, ξαναπέφτεις σε λήθαργο ακούγοντας τον Πρωθυπουργό, πληροφορείσαι πάνω στο φλέγον θέμα ότι στο φετινό Next Top Model δεν θα'χει κοντές, συμπάσχεις με τον Μικρούτσικο που τελικά όντως έμεινε ένα "κουτσουράκι", μυείσαι στα "πανάρχαια" μυστικά της οζονοθεραπείας από τον γιατρό Φικιώρη (δεν το πήραμε χαμπάρι και η γιαγιά μου...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!

Στο μυαλό ενός αδιάβαστου!!! Μαργαριτάρια ή Μεγάλες Αλήθειες;;




  1. Κεραυνός  είναι  η  ηλεκτρική  εκκένωση  γης  και  σελήνης.
  2. Όταν   είμαστε  κάπου  και  ρίξει  καμιά  αστραπή,  πρέπει  να  πέσουμε  μπρούμυτα  να  καλύψουμε  τα  μάτια  μας  με  τα  χέρια  μας  και  να  μείνουμε  εκεί  ώσπου  να  περάσει  μια  ώρα  και  ύστερα  να  σηκωθούμε  επάνω.
  3. Διάχυση  του  φωτός  λέγεται  όταν  το  φως  διασκορπίζεται  σε  όλες  τις  διευθύνσεις  και  πέφτει  σε  τραχεία  συλλαβή.
  4. Τα  αλεξικέραυνα  τα  βάζουν  εκεί  που  έχουν  φουρνέλα  μπουρούτικα. 
  5. Το  αλεξικέραυνο  είναι  ένα  μικρό  πραγματάκι  που  το  βάζουν  όπου  υπάρχουν  τηλέφωνα.
  6. Κεραυνός  λέγεται  όταν  τα  σύννεφα  ανταμωθούν  και  γίνεται  σύγκρουση.
  7. Το  αλεξικέραυνο  είναι  ένα  πράγμα  που  το  χρησιμοποιούν  οι  άνθρωποι  για  τις  διάφορες  ανάγκες  τους.
  8. Ηλεκτρικού  ρεύματος  το  ανάγνωσμα :  Πρέπει  να έχουμε  ηλεκτρικό  ρεύμα  μέσα  στο  σπίτι  μας  χρειάζεται.  Πρέπει  μέσα  στο  σπίτι  να  έχουμε  ή  μια  ηλεκτρική  κουζίνα  ή  μια  τηλεόραση  ή  ηλεκτρικό  φως,  τα  χρειάζεται.
  9. Το  ηλεκτρικό  ρεύμα  αποτελείται  από  την  πρίζα  το  διακόπτη  και  την  λάμπα.


"Η Φιλική εταιρεία ήταν όλοι φίλοι και αγαπημένοι"

(Ιστορία Γ' Γυμνασίου Αθήνα 2003)

"Το Πρωτόκολλο της Πετρούπολης κολλούσε από παντού"

(Ιστορία Γ' Γυμνασίου Αθήνα 2003)

"Εξισλαμισμός ήταν κάτι άνθρωποι από τη Σλαβία"

(Ιστορία Γ' Γυμνασίου Αθήνα 2003)

"Το στήθος είναι ένα εξάρτημα που φοράνε μόνο οι ωραίες γυναίκες"

(Από μαθητική έκθεση)

"Ο εξοστρακισμός ήταν μιά αρχαία τιμωρία, όπου σου έβαζαν έξι όστρακα και έπρεπε να τα χτυπήσεις και να τα σπάσεις με το κεφάλι. Μερικές φορές πετύχαινε, άλλες όχι"

(Από μαθητική έκθεση)

"Ανεμογκάστρι λέμε συνήθως τη γυναίκα που νομίζει ότι είναι έγκυος, αλλά δεν είναι. Ενοχος συνήθως είναι ο γκαστρίμυθος που την παρέσυρε σε ακολασίας ακατανόμαστες και αυτός είναι ύποπτος τύπος, με μισόκλειστα μάτια και στραβοπατημένα παπούτσια, που δίνει και το κακό παράδειγμα στους νέους και που μάλλον και κουκουές είναι"

(Από μαθητική έκθεση)

"Παρθένο δάσος είναι το δάσος όπου το χέρι του ανθρώπου δεν πάτησε ποτέ πόδι"

(Από μαθητική έκθεση)

"Η έλληψη βλάστησης στην έρημο είναι κληρονομική"

"Την Οδύσσεια την έγραψε ο Ομηρος και την Ηλιάδα ο Ηλιάδης"

"Η άρπα παιζόταν από γυναίκες που ήταν παρθένες από τη μέση και κάτω"

"Ο παιάνας ήταν ο Εθνικός ύμνος της αρχαίας Παιανίας. Σήμερα τα ίχνη του χάνονται στα σκοτάδια του παρελθόντος"

"Ο δικτάτορας Μεταξάς έπινε πολύ κονιάκ"

"Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης του νερού είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι"

(Φυσική, Γυμνάσιο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, 1983)

"Οταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φούλ"

(Γυμνάσιο Θηβών 1988)

"Οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να αντέξουν τις διατομικές βόμβες των Αμερικάνων και αναγκάστηκαν αν απελευθερώσουν την Ελλάδα" [σ.σ. Από την Πόλη έρχομαι...]

(Ιστορία Γυμνάσιο Καλλιθέας, 1996) 

Έφτασε, επιτέλους, η ημέρα κυκλοφορίας του νέου και πολυαναμενόμενου «Halo: Reach»...

Κυκλοφόρησε το Halo: Reach
Έφτασε, επιτέλους, η ημέρα κυκλοφορίας του νέου και πολυαναμενόμενου «Halo: Reach», της τελευταίας προσθήκης στη βραβευμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας.

«Όταν μιλάμε για το μέγεθος ενός franchise και την αφοσίωση μιας τεράστιας κοινότητας, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το Halo», δήλωσε ο Φιλ Σπένσερ, αντιπρόεδρος της Microsoft Game Studios, εκδότριας εταιρείας του παιχνιδιού. «Υποσχεθήκαμε και πραγματοποιήσαμε τον επαναπροσδιορισμό της ψυχαγωγικής εμπειρίας, κάνοντας τη φετινή χρονιά τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Xbox».

Το Halo: Reach κυκλοφορεί ήδη από την Τρίτη το πρωί σε περισσότερες από 25 χώρες. Δεκάδες χιλιάδες καταστήματα μάλιστα άνοιξαν τα μεσάνυχτα, πραγματοποιώντας ειδικές εκδηλώσεις για να προσελκύσουν τα εκατομμύρια των φίλων της σειράς. Μάλιστα, η εκδήλωση στο Best Buy της Νέας Υόρκης μεταδόθηκε ζωντανά σε διαδικτυακό κανάλι, ενώ προβλήθηκε και σε γιγαντοοθόνη στην Times Square.

«Η κυκλοφορία του Reach ανταγωνίζεται μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς», είπε ο Κρις Χομάιστερ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Best Buy.

Το σενάριο του Reach τοποθετείται χρονικά πριν την έναρξη της τριλογίας του Halo, κεντρικός ήρωας της οποίας είναι ο Master Chief, ένας υπέρ-στρατιώτης, και η ψηφιακή του σύντροφος, Cortana, καθώς αγωνίζονται για τη διάσωση της ανθρωπότητας από την εξωγήινη συμμαχία των Covenant. Το Reach αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας στρατιωτών που αντιστέκονται στην εισβολή των Covenant στον πλανήτη Reach.

Περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια παίχτες συμμετείχαν στην δοκιμαστική έκδοση του multiplayer κομματιού του παιχνιδιού, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο. Ο πρώτος τίτλος της τριλογίας, το «Halo: Combat Evolved» κυκλοφόρησε το 2001, ενώ η σειρά έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μυθιστορήματα, κόμικ, μέχρι και είδη ρουχισμού. Οι πωλήσεις συνολικά των τριών παιχνιδιών Halo, ξεπερνούν, σύμφωνα με τη Microsoft, τα 34 εκατομμύρια αντίτυπα



Ο Dj Tiesto στην Αθήνα στις 2 Οκτωβρίου!


Tiesto Η Show What σε συνεργασία με την Spicy παρουσιάζει: Kaleidoscope World tour
Η μεγαλύτερη περιοδεία της dance μουσικής 18 μήνες 150 shows 5 ήπειροι κάνει στάση στην Αθήνα! Η Show What σε συνεργασία με την Spicy παρουσιάζει: Kaleidoscope World tour
Η μεγαλύτερη περιοδεία της dance μουσικής 18 μήνες 150 shows 5 ήπειροι κάνει στάση στην Αθήνα!

Ένα oπτικοακουστικό show που θα σας κόψει την ανάσα! Ο μεγαλύτερος Dj του πλανήτημετά την μεγάλη επιτυχία του Global Dance Festival 2009, έρχεται με καινούργιο αlbum στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του! Μεγάλα ονόματα οπως η Nelly Furtado και o Calvin Harris συνεργάστηκαν στο Kaleidoscope που ανέβηκε στο Top 10 των charts απο την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του!
Μαζί του ο Ecotek - o Dj που εντυπωσίασε στο Global Dance Festival 2010!

Highlights:
- 80 τ.μ.Led wall - 10 τ.μ.Dj booth - 50 τ.μ. Stage - Περισσότερα απο 168.000 watt φώτα! - Περισσότερα απο 180.000 watt ήχος! - Περισσότερα απο 100 ηχεία! - 120 φώτα! - 10 έγχρωμα laser! - Εκατοντάδες πυροτεχνήματα!

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Opening act Reckless: 21:00-22:00
Ecotek: 22:00-24:00
Tiesto: 24:00-03:00
Closing act Junior Rush: 03:00-05:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do
)


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αρένα προπώληση 25€ (πόρτα 35€)
VIP προπώληση 45€ (πόρτα 55€)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Public,Metropolis,www.showhat.gr, www.tickethour.com και στο 210 8108228

ΠΗΓΗ: www.musicnonstop.gr

Coming soon: Η ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ BEN AFFLECK ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Η τρύπα του όζοντος σταμάτησε να μεγαλώνει.

Με αφορμή τη χθεσινή επέτειο των 23 χρόνων από την υπογραφή του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ...


που αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος της τρύπας του όζοντος, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δηλώνει αρκετά αισιόδοξη. Κι αυτό γιατί τα παγκόσμια επίπεδα όζοντος έχουν σταθεροποιηθεί και μάλιστα έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης σε ορισμένες περιοχές του βορείου ημισφαιρίου, κυρίως στα μεγαλύτερα και μέσα γεωγραφικά πλάτη.

«Στο βόρειο ημισφαίριο έχουμε, όντως, αρχίσει να βλέπουμε κάποια βελτίωση, αλλά δυστυχώς, στο νότιο ημισφαίριο, στην άνοιξη της Ανταρκτικής, εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η τρύπα, η οποία είναι αρκετά μεγάλη. Φέτος, είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα, σε σχέση με πέρσι, που ήταν απογοητευτικά», δήλωσε ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής όζοντος του κέντρου έρευνας φυσικής της ατμόσφαιρας και κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητής Χρήστος Ζερεφός.

Σύμφωνα με την Διεθνή Επιτροπή για το Όζον, η επιστροφή της παγκόσμιας προστατευτικής στοιβάδας του όζοντος στα επίπεδα πριν το 1980, αναμένεται να επιτευχθεί περί τα μέσα του 21ου αιώνα, ως αποτέλεσμα της μείωσης των ενώσεων που καταστρέφουν το όζον, και οι οποίες ρυθμίζονται από το πρωτόκολλο του Μόντρεαλ. Στην Ανταρκτική η επιστροφή αυτή αναμένεται να συμβεί περίπου δύο δεκαετίες αργότερα.
 

MTV Unplugged Sessions, με τη Δέσποινα Βανδή



Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του MTV Unplugged Sessions, με τη Δέσποινα Βανδή, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
Το MTV φέρνει στις οθόνες σας το 1ο MTV Unplugged Session με τη Δέσποινα Βανδή, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:00. Για ακόμα μία φορά το WHAT’S UP της Cosmote απέδειξε ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει συμμετοχή πολλών ανθρώπων, δίνοντας την ευκαιρία σε 250 νικητές του διαγωνισμού WHAT’S UP, να απολαύσουν από κοντά τη μοναδική ερμηνεία της ελληνίδας superstar.
Η υπόσχεση του MTV ότι θα δούμε μια Δέσποινα Βανδή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, έγινε πραγματικότητα! Στο MTV Unplugged η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται τόσο rock όπως ποτέ ξανά και «τα σπάει». Πλαισιωμένη αποκλειστικά από ακουστικά όργανα, δύο τραγουδιστές που τη συνόδευαν στα φωνητικά και γεμάτη ενέργεια, ενθουσίασε τους λίγους τυχερούς που την παρακολούθησαν από απόσταση αναπνοής σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ατμοσφαιρικό σκηνικό που έμοιαζε περισσότερο με σαλόνι σπιτιού, παρά με σκηνή. Πρωταγωνιστικό ρόλο τη βραδιά εκείνη είχε η ερμηνεία και η φωνή της Δέσποινας.
Από νωρίς το απόγευμα, το Θέατρο Χώρα γέμισε από θαυμαστές που περίμεναν τη στιγμή που θα ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Γιατί όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και κοινή επιθυμία. Το set list αποτελείτο τόσο από μεγάλα hits της Δέσποινας, όσο και από διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, σε ένα πρόγραμμα που εμπνεύσθηκε και επιμελήθηκε ο Φοίβος. Μεταξύ άλλων ακούσαμε τα «Listen to your Heart» των Roxette, «Somebody told me» των Killers, «Gloria» του Umberto Tozzi, αλλά και μπαλάντες όπως «All by myself» της Celine Dion και «All alone am I» της Brenda Lee. Highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του «Walking on sunshine», κατά την διάρκεια της οποίας η Δέσποινα Βανδή, με απόλυτη άνεση, έβγαλε τις γόβες της και χόρεψε ξυπόλυτη στη σκηνή!
Οι unplugged εκτελέσεις των επιτυχιών «Υποφέρω», «Χωρίς εσένα», «Αγάπη», «Γη και σελήνη» και «Υπάρχει ζωή» ενθουσίασαν τους λίγους και εκλεκτούς φίλους της Δέσποινας Βανδή που είχαν την τύχη να παρευρίσκονται. 
ΠΗΓΗ:
 www.mtvgreece.gr

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ...ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! ΝΕΟΣ ΜΑΖΩ!