Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ..ROSS ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/09/2010

Από ένα γρήγορο zapping στην tv μαθαίνεις για την Αετόπετρα Ιωαννίνων από το "Μένουμε Ελλάδα", πορώνεσαι και συ μαζί με τον μαινόμενο φορτηγατζή, ξαναπέφτεις σε λήθαργο ακούγοντας τον Πρωθυπουργό, πληροφορείσαι πάνω στο φλέγον θέμα ότι στο φετινό Next Top Model δεν θα'χει κοντές, συμπάσχεις με τον Μικρούτσικο που τελικά όντως έμεινε ένα "κουτσουράκι", μυείσαι στα "πανάρχαια" μυστικά της οζονοθεραπείας από τον γιατρό Φικιώρη (δεν το πήραμε χαμπάρι και η γιαγιά μου...
ήδη παρήγγειλε το μηχάνημα) και κάνεις φωνητικά στο "Beautiful Monster" του NE-YO στο MTV που δηλώνει ανοιχτός σε μια άνευ όρων παθιασμένη σχέση με την κυρά του Shrek!

Όπως καταλαβαίνετε όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν.. Η κάθε κυρία που σέβεται τον εαυτό της θα συνεχίσει με την ίδια άσβεστη δίψα να βλέπει ό,τι τούρκικο υπάρχει στην ελληνική tv και να μοιράζει την καρδιά της ανάμεσα στον Ονούρ και την πάλαι ποτέ Βίρνα Δράκου που παίζει στο ανταγωνιστικό κανάλι, ενώ όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να επιθυμούμε την έκπληξη, την ανατροπή, το κάτι καλύτερο...που δεν θα'ρθει τελικά ούτε από τον καιρό μιας και αναμένουμε λίγες τοπικές βροχές σε Ιόνιο και ηπειρωτικά και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά της χώρας. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Στην Αττική ετοιμαστείτε για λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και ανέμους βόρειας δ/νσης έως 7 μποφόρ, ενώ στη Θεσ/νίκη πιθανότατα οι νεφώσεις να συνοδεύονται από πρόσκαιρες βροχές. Ενδεικτικά οι θερμοκρασίες για διάφορες πόλεις:
 
ΑΘΗΝΑ
18..28 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..26 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
14..27 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
15..24 oC
ΒΟΛΟΣ
19..24 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
13..23 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
19..27 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
21..26 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
20..25 oC
ΡΟΔΟΣ
23..27 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
22..25 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
10..22 oC
ΠΑΤΡΑ
15..25 oC
ΧΑΝΙΑ
21..25 oC


Η στήλη αυτή μόνο με τα δικά σου σχόλια και τις παρατηρήσεις θα πάρει ζωή..Περιμένουμε λοιπόν οποιαδήποτε απορία σου και κάθε σου επισήμανση για να περνάμε καλά μαζί! Φιλιά, τα λέμε αύριο! 

..by meteoGIRL

Δεν υπάρχουν σχόλια: