Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Έφτασε, επιτέλους, η ημέρα κυκλοφορίας του νέου και πολυαναμενόμενου «Halo: Reach»...

Κυκλοφόρησε το Halo: Reach
Έφτασε, επιτέλους, η ημέρα κυκλοφορίας του νέου και πολυαναμενόμενου «Halo: Reach», της τελευταίας προσθήκης στη βραβευμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας.

«Όταν μιλάμε για το μέγεθος ενός franchise και την αφοσίωση μιας τεράστιας κοινότητας, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το Halo», δήλωσε ο Φιλ Σπένσερ, αντιπρόεδρος της Microsoft Game Studios, εκδότριας εταιρείας του παιχνιδιού. «Υποσχεθήκαμε και πραγματοποιήσαμε τον επαναπροσδιορισμό της ψυχαγωγικής εμπειρίας, κάνοντας τη φετινή χρονιά τη μεγαλύτερη στην ιστορία του Xbox».

Το Halo: Reach κυκλοφορεί ήδη από την Τρίτη το πρωί σε περισσότερες από 25 χώρες. Δεκάδες χιλιάδες καταστήματα μάλιστα άνοιξαν τα μεσάνυχτα, πραγματοποιώντας ειδικές εκδηλώσεις για να προσελκύσουν τα εκατομμύρια των φίλων της σειράς. Μάλιστα, η εκδήλωση στο Best Buy της Νέας Υόρκης μεταδόθηκε ζωντανά σε διαδικτυακό κανάλι, ενώ προβλήθηκε και σε γιγαντοοθόνη στην Times Square.

«Η κυκλοφορία του Reach ανταγωνίζεται μερικές από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς», είπε ο Κρις Χομάιστερ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Best Buy.

Το σενάριο του Reach τοποθετείται χρονικά πριν την έναρξη της τριλογίας του Halo, κεντρικός ήρωας της οποίας είναι ο Master Chief, ένας υπέρ-στρατιώτης, και η ψηφιακή του σύντροφος, Cortana, καθώς αγωνίζονται για τη διάσωση της ανθρωπότητας από την εξωγήινη συμμαχία των Covenant. Το Reach αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας στρατιωτών που αντιστέκονται στην εισβολή των Covenant στον πλανήτη Reach.

Περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια παίχτες συμμετείχαν στην δοκιμαστική έκδοση του multiplayer κομματιού του παιχνιδιού, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο. Ο πρώτος τίτλος της τριλογίας, το «Halo: Combat Evolved» κυκλοφόρησε το 2001, ενώ η σειρά έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μυθιστορήματα, κόμικ, μέχρι και είδη ρουχισμού. Οι πωλήσεις συνολικά των τριών παιχνιδιών Halo, ξεπερνούν, σύμφωνα με τη Microsoft, τα 34 εκατομμύρια αντίτυπα



Δεν υπάρχουν σχόλια: