Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Akon: "Taking It Off"! Very Nice!!

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!

Κάποιοι άνθρωποι πραγματικά είναι ευτυχισμένοι. Πάρτε για παράδειγμα ένα "καλό ποσοστό" όσων πηγαίνουν στις audition των διάφορων talent shows ανά τον κόσμο. Αποφασισμένοι, σίγουροι για την νίκη, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, κοινωνικοί και ομιλητικοί ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις και τους στόχους τους με δύο κουβέντες: "Είμαι το επόμενο greek idol". Αφήνοντας λίγα περιθώρια για αμφισβήτηση προς στιγμήν σκέφτεσαι πως ίσως έχουν δίκιο και έτσι περιμένεις γεμάτος ανυπομονησία να τους δεις να διαγωνίζονται. Ευτυχώς μετά τα απαραίτητα διαφημιστικά η αγωνία σου τελειώνει. Ενώ δυναμώνεις τον ήχο και ρυθμίζεις το aspect ratio της 32άρας lcd tv σου για πιο πλούσια εμπειρία, ο andrea bocelli και η Tarja Turunen παρελαύνουν στο μυαλό σου και  οι προσδοκίες σου ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις και γνωριμίες συνοδευόμενες με το ανάλογο χιούμορ ακολουθεί κάτι σαν και αυτό:
Αποσβολωμένος από το θέαμα, περνάς σταδιακά από διάφορα στάδια (έκπληξη, στο πάτωμα από τα γέλια, λύπη, και πάλι στο πάτωμα από τα γέλια κτλ) μέχρι να καταλήξεις στο ότι κάποιοι άνθρωποι ζουν σε ένα δικό τους κόσμο μακριά από ο τι επηρεάζει εσένα και μένα. Μάλιστα όσο και αν προσγειωθούν από τους κριτές θα βρουν μια δικαιολογία τύπου: "Δεν πήρα τις βιταμίνες μου","Η γάτα μου έχει να φάει δύο μέρες" ή ακόμα και "Δεν μπορούν να καταλάβουν το αληθινό ταλέντο" και θα συνεχίσουν τη ζωή τους, πεπεισμένοι ότι "το έχουν", ευτυχισμένοι. Τουλάχιστον μας χαρίζουν στιγμές αξέχαστες όπως η παραπάνω και οι παρακάτω:



Και από τα μέρη μας:


Άντε και του χρόνου..


πηγή: crougerjohn.blogspot.com

H ΕΞΙΣΩΣΗ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!

  EMMA WATSON


                        +

FERRERO ROCHER



                          =

The Dilemma of the day: Ο Έλληνας ή ο Ισπανός?? Σχολίασε και συ!!

 Τζόρβας ή............

 Casillas????????

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ;;

 Έχεις τις σκοτούρες σου, τα προβλήματά σου, έγραψες διαγώνισμα σήμερα και ο βαθμός θα είναι μέτριος και για μαθητή δημοτικού και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ;;;.Σ'αρέσει η συμμαθήτρια σου και δε μπορείς να της το πεις και έχεις σκάσει και γι'αυτό........ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! Εμείς είμαστε εδώ για σου μάθουμε τα βασικά! ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!......


                         ΑΤΑΚΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΑΣ (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ)...

ΑΠΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ!! ΔΕΣ ΤΟ!!

Το e-mail του Άραβα μαθητή στον πατέρα του:

Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φεράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.
Ο γιος σου,

Nasser



Και η απάντηση του Άραβα πατέρα :...

KAI..ROSS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/10!!

Καλοκαιράκι: μεταγραφική περίοδος για τις ποδοσφαιρικές ομάδες: Εποχή που θα τ' ακούσεις όλα! Κάθε μέρα κ άλλο εξώφυλλο στη Sport Day που εκθειάζει το νέο απόκτημα της εκάστοτε ομάδας που πώς γίνεται κάθε φορά να τα χει όλα..Νέος, γρήγορος, δημιουργικός, με έκρηξη, με πάθος, που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα, με ομαδικό πνεύμα κλπ κλπ!

Και να!.. τα λογοπαίγνια με τα ονόματα των νέων star και να τα τηλεφωνήματα στον Sport fm από τον "Μπάμπης από Πειραιά [σιωπή...], Ολυμπιακός" και να!.. τ' αφιερώματα και να η άδολη χαρά του οπαδού που πιστεύει ότι ναι φέτος κάτι θ' αλλάξει στο πρωτάθλημα, ότι ναι φέτος θα κάνουμε την έκπληξη στην Ευρώπη...Τι ακολουθεί όλα αυτά?? Η απότομη ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

Γιατί ξαφνικά ο παίχτης που σύμφωνα με ό,τι είχαμε ακούσει θα'παιρνε όλη την ομάδα πάνω του , θέλει χρόνο λέει για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και θέλει χρόνο να δέσει με τους συμπαίκτες του και θέλει λέει χρόνο να συνηθίσει τους νέους ρυθμούς (έως ότου ελληνοποιηθεί κ αυτός)...Θέλει ακόμα χρόνο να μάθει να αποδίδει στη θέση που τον βάζει ο προπονητής γιατί άλλη θέση του'ταξε αλλά αλλού του προέκυψε κενό και που καιρός για νέα έξοδα για τα μεγάλα κεφάλια.

 Έτσι σταδιακά και χωρίς πολλά πολλά η λαχτάρα και η χαρά του οπαδού γίνεται απογοήτευση και απάθεια, ο προπονητής από κλάση Μουρίνιο στα μάτια των φιλάθλων καταλήγει σε κλάση LOCOMONDO:"που θα βρω αναπληρωματικό πίνω μπάφους και παίζω προ",οι ποδοσφαιριστές κάνουν είδηση όχι για τα γκολ που βάζουν αλλά γιατί εθεάθησαν να "ξαλαφρώνουν" στις φυσούνες..και τα λογοπαίγνια από τους ευφάνταστους αθλητικογράφους στην καλύτερη των περιπτώσεων καταλήγουν να είναι της μορφής "ΚΟΠΕΝ-ΧΑΛΙ" και "ΠΡΕΣΒΗ-ΩΠΙΑ".. α ρε Τσουκαλά τι βραδιά ήταν για σένα η χτεσινή, καιρό είχες να πάρεις τέτοια χαρά ..Εγώ πάντως πιστεύω πως χτες τα περιθώρια για νίκη ήταν περιορισμένα εξ αρχής..εδώ ολόκληρη Ιωάννα Σουλιώτη του Star και δεν πιάσανε τα βουντού της στον Αλεξάντερ Ρίμπακ τι άπλυτο τον είπε,τι ακοινώνητο, τι τη σπασμένη χορδή του βιολιού του εντόπισε, το παλικάρι, τον Σάκη μας με το τόσο "καλόγουστο" και εύχρηστο πάνω από όλα σκηνικό του το εκτόπισε από την κορυφή.. Για να δούμε τι θα κάνουμε και με τις ρωσικές γιατί με τις βορειοευρωπαϊκές δυνάμεις δεν έχουμε και τόση τύχη, ούτε καν οι διαιτητές δεν μας πάνε ΔΕΣ διάλογο Καραγκούνη με διαιτητή σε αγώνα Ελλάδας - Σουηδίας!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!

Το μόνο πάντως σίγουρο είναι πως ότι κ αν γίνεται όλη τη σεζόν πάντα μα πάντα η μεταγραφική περίοδος θα συγκινεί, θα απασχολεί και θα πωρώνει τον καθένα από μας! Γιατί αυτή η περίοδος σου δίνει την ελπίδα, γιατί όλα τελικά είναι ένας κύκλος..όπως κύκλος είναι και ο καιρός..

Αύριο λοιπόν Παρασκευή 1/10 (Καλό μήνα να χουμε όλοι!!) ο καιρός προβλέπεται γενικά βελτιωμένος με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ανατολικά. Η θερμοκρασία συνεχίζει να βρίσκεται σε μικρή πτώση! Δροσίζει σιγά σιγά παιδιά! Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 - 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες δ/νσεις και θα φτάσουν σε ένταση τα 3 μποφόρ. Ακολουθεί το πινακάκι μας!!! (Προτείνετέ μας και άλλες πόλεις που θέλετε να συμπεριλάβουμε!!):

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 
  8..13 oC
ΑΘΗΝΑ
18..26 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..23 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
14..23 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
11..21 oC
ΒΟΛΟΣ
17..24 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
11..24 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
15..24 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
19..25 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
19..26 oC
ΡΟΔΟΣ
23..27 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
21..27 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
  9..20 oC
ΠΑΤΡΑ
16..25 oC
ΧΑΝΙΑ
20..27 oC


Θα τα πούμε!! Αναμένουμε και τις ήττες Ολυμπιακού, ΑΕΚ κλπ για αντίστοιχα καιρο - ρεπορτάζ!!  Καλό απόγευμα!

..by meteoGIRL

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ "ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ"

Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στη THESS...


 

4ο Thess International Short Film Festival

Από την 1η έως και τις 3 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», στο πλαίσιο των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ», το 4ο Thess International Short Film Festival στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζοντας την αυστηρά ποιοτική πορεία του, για το 2010 το TISFF έχει εξασφαλίσει 150 σημαντικές ατομικές συμμετοχές από όλον τον κόσμο, ειδικά αφιερώματα σε κινηματογραφικές σχολές (Πολωνίας, Πράγας, Βάσκων & Ρουμανίας), συνεργασίες με φεστιβάλ διεθνούς κύρους, όπως τα Encounters Short Film Festival (U.K.), Brussels Short Film Festival, uniFRANCE, ένα ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα τού Αthens International Short Film Festival Psarokokalo και άλλες σινε-εκπλήξεις.

Μαθήματα ζωγραφικής...από 6 εώς 106 ετών

 

Από το δήμο Πειραιά

Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών και για ενηλίκους παρέχει το Δ΄ δημοτικό διαμέρισμα του Πειραιά σε συνεργασία με την ΚΟΔΕΠΑΠ.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τις ζωγράφους Βιολέτα Γεράνη, Ιωάννα και Χριστίνα Μπαλή στο Πολιτιστικό Εργαστήρι του Δ΄ δημοτικού διαμερίσματος στη συμβολή των οδών Παπαγεωργακοπούλου 11 και Μεθάνων στον Πειραιά.

Πληροφορίες και εγγραφές στο Δ΄ δημοτικό διαμέρισμα, Χίου 6-8. Καθημερινά από 8.00- 14.00. Τηλ. 210- 4194447.

Πρώτη φορά στη χώρα μας, εύρεση φθηνής φοιτητικής στέγης χωρίς μεσιτική προμήθεια

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής συγκάτοικου

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στην Ελλάδα site για εύρεση φοιτητικής κατοικίας με τόσες δυνατότητες και χωρίς μεσιτική προμήθεια.

Στην ιστοσελίδα www.studenthouse.gr  προβάλλονται τα οικονομικότερα ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα, κι επιτρέπεται η άμεση επαφή του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή με τον ιδιοκτήτη. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι επίδοξοι ενοικιαστές μπορούν να επιλέξουν αν θα έχουν συγκάτοικο ή συγκάτοικους.

Όσοι φοιτητές λοιπόν ψάχνουν για σπίτι και όσοι ιδιοκτήτες θέλουν να νοικιάσουν τα ακίνητα τους μπορούν απλά να μπουν στο site www.studenthouse.gr.


πηγή:newsbeast.gr

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Δούκισσα


Την τελευταία της πνοή έπειτα από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο άφησε τα ξημερώματα η γνωστή τραγουδίστρια Δούκισσα σε ηλικία 69 ετών.
Η Δούκισσα, που ξεκίνησε το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία, έγινε γνωστή από τη χαρακτηριστική της φωνή, τις πολλές επιτυχίες που ερμήνευσε αλλά και τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.Η κηδεία της θα γίνει το προσεχές Σάββατο στη 1 το μεσημέρι από το Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.
www.kathimerini.gr

Drift στο Λαύριο



Ένα μοναδικό γεγονός θα λάβει χώρα στο λιμάνι του Λαυρίου στις 9 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας πλαγιολίσθησης (drift), τον οποίο κερδίζει όποιος οδηγήσει με… χειρουργικές κινήσεις και περισσότερη ώρα με το πλάι. Τέτοια εκδήλωση φιλοξενείται για πρώτη φορά στο εμπορικό λιμάνι της περιοχής και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος θεατών.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η λέσχη Start Line, η οποία θα ανακοινώσει τον αριθμό συμμετοχών αλλά και τα ονόματα που θα τρέξουν την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που λήγουν και οι δηλώσεις συμμετοχών.



Οφθαλμαπάτη..


Βλέπετε έναν Εσκιμώο ή έναν ινδιάνο; 



 Και τα δύο.  Βλέπετε έναν ινδιάνο να κοιτάει αριστερά και έναν Εσκιμώο με γυρισμένη πλάτη να κοιτάει μέσα σε μια σπηλιά.

TEST No4......



Test του δεξιού ποδιού
Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε
αλλά δεν θα τα καταφέρετε.

1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμα......
   

MUSIC Break!! Rihanna - Only Girl (In The World)

No 9 ..Τα πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη...

Νο 9 : Αβαείο του Thelema, Cefalu, Σικελία, Ιταλία

thelema abbey.jpg

Ο Aleister Crowley είναι πιθανόν ο πιο κακόφημος "μάγος" του κόσμου, όπως και το σκεπασμένο πλέον από την βλάστηση πέτρινο σπίτι του, του οποίου οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι από παγανιστικές τοιχογραφίες, και ήταν κάποτε η έδρα των σατανιστικών του οργίων. Ή έτσι, τουλάχιστον, αναφέρθηκε τη δεκαετία του 1920.

Ο Crowley είναι γνωστός για τους διάσημους οπαδούς του, μεταξύ των οποίων τους Jimmy Page και Marilyn Manson, και το γεγονός ότι εμφανίζεται στο εξώφυλλο των Beatles, Stg. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Ίδρυσε το Αβαείο του Thelema -ονομάστηκε έτσι από μία ουτοπία, η οποία περιγράφεται στο Gargantua του Rabelai, το μότο του οποίου ήταν «Do as thou wilt» (αγγλική καθαρεύουσα, "κάνε αυτό που θέλεις"). Η παράκτια πόλη Cefalu στη Σικελία, όπου εγκαταστάθηκε, έγινε μία κοινότητα ελεύθερης αγάπης με μία σκοτεινή πλευρά: οι αρχάριοι αναγκάζονταν να περάσουν μία νύχτα με όπιο στο «Δωμάτιο των Εφιαλτών», όπου κοίταζαν τις τοιχογραφίες της γης, του παραδείσου και της κόλασης.

Ο κινηματογραφιστής Kenneth Anger προχώρησε στη δημιουργία μιας ταινίας στο χώρο αυτό, το 1945, μόνο που το film χάθηκε μυστηριωδώς. Το Αβαείο τώρα είναι ένα σχεδόν ερείπιο, αλλά στο εσωτερικό του υπάρχουν μερικές αυθεντικές διαβολικές τοιχογραφίες που ο Crowley χρησιμοποιούσε με σκοπό να τρομάζει τους μαθητές τους. Όσοι επισκέπτονται τη Σικελία, μπορούν να περάσουν από το χώρο και να νιώσουν τις… δονήσεις.

......to be continued.....



50 χρόνια Flintstones!!!! Yaba-daba-doooooooooooo!!!


Σήμερα είναι τα 50α γενέθλια των Flintsones....Δύο κολλητοί φίλοι ο Fred και o Barney, οι γυναίκες τους Wilma και Betty, τα παιδιά τους Σταλίτσα και Μπαμ-Μπαμ και φυσικά ο μωβ σκύλος-δεινόσαυρος του Fred ο Dino,μάς καθήλωναν κάθε Σαβ/κο στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση για ώρες!!YABAAA-DABAAAA-DOOOOOO!!!

Που θα κάνετε εκδήλωση φέτος;; Δες εδώ!! Όλα τα μπουζούκια σε ένα άρθρο!



    Με ένα σμπάρο... και ένα, και δύο, και τρία τρυγόνια μαζί, στα νυχτερινά σχήματα για το φετινό χειμώνα!!! Δύσκολος αναμένεται φέτος ο χειμώνας όχι μόνο για εμάς τους «κοινούς θνητούς» αλλά και για τους καλλιτέχνες.
   Η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέπαφα τα νυχτερινά μαγαζιά που με δυσκολία πλέον καταφέρνουν να δουλεύουν δύο ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις νυχτερινών κέντρων που είναι ανοιχτά τετραήμερα και θυμίζουν εκείνες τις παλιές, χρυσές εποχές που όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούσαν στα μπουζούκια!!
Με γνώμονα τα παραπάνω τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ευχαριστεί και τους μεν αλλά και τους δε... και ποιο είναι αυτό;;; Μα φυσικά γεμάτα από κόσμο μαγαζιά και ... ξέφρενη διασκέδαση!!!
Παρακάτω θα ενημερωθείτε για τα νυχτερινά σχήματα 2010-2011, έτσι όπως έχουν ανακοινωθεί ως σήμερα.........

Top 10 : Τα πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη..!!! Αντέχετε..????

Scary Moon
Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο σχετικά με τον ταξιδιωτικό σου προορισμό είναι να έχει καλές παραλίες, όλες τις ανέσεις στο ξενοδοχείο κι έναν αέρα κοσμοπολιτισμού.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν κρύβει κάποια περίεργη και ανατριχιαστική ιστορία; 
Κι όμως, εκατομμύρια τουρίστες από κάθε γωνιά της γης τους επισκέπτονται, καθώς πλέον έχουν αξιοποιηθεί έξυπνα και θεωρούνται από τις δημοφιλέστερες τουριστικές ατραξιόν. Ο τρομοτουρισμός σκίζει. Γιατί να μην πας κι εσύ; Αρκεί να μην ξυπνήσεις τα πνεύματα.......