Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ....ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ...


Οι περισσότερες γυναίκες, όταν βγαίνουν από κέντρα διασκέδασης, δεν νιώθουν τα πόδια τους από τον πόνο, εξαιτίας των ψηλοτάκουνων παπουτσιών που συνήθως επιλέγουν.

Λύση στο αιώνιο αυτό πρόβλημα ήρθε να δώσει μία Γερμανίδα φοιτήτρια, η Ιζαμπέλα Φεντ, η οποία επινόησε τον αυτόματο πωλητή «Μπαλαρίνες για τον δρόμο», που θα πουλάει μπαλαρίνες και ίσια παπούτσια για τα πονεμένα πόδια των γυναικών μετά τη διασκέδαση. Οι αυτόματοι πωλητές ήδη έχουν τοποθετηθεί σε τέσσερα κλαμπ του Μονάχου.......


ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ BOTOXAKI;;

Κάπως κουρασμένη και γερασμένη «συνέλαβε» χθες ο φακός τη βραβευμένη με Oscar Hilary Swank.

Η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε χθες στο Λονδίνο για τις ανάγκες προώθησης της καινούργιας της ταινίας με τίτλο «Conviction» και έκανε εντύπωση σε όλους το πρόσωπό της.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί ότι δεν την έχει αγγίξει πλαστικός χειρουργός, αλλά δε θα διστάσει να το κάνει αν χρειαστεί. 





πηγη:zougla

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ROSS...ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ

O David Schwimmer, ο τηλεοπτικός Ross από τη σειρά Friends, παντρεύτηκε την επί τρία χρόνια αγαπημένη του Zoe Buckman, σε...
 μυστική τελετή στις αρχές του καλοκαιριού!
Η είδηση του γάμου του συνέπεσε με την ανακοίνωσή της Courteney Cox, της τηλεοπτικής αδερφής του, για το χωρισμό της με τον David Arquette μετά από έντεκα χρόνια γάμου.

Ο 43χρονος David και η 25χρονη Zoe .......

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ;


Με την βεβαιότητα του Ελληνοαυστραυλού χρυσοθήρα ότι σε έκταση στο Δ.Δ. Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Βασιλικής, υπάρχει η …Τράπεζα του Αλή Πασά και «φορτωμένη» με χρυσό που θα σώσει άνετα την οικονομία της Ελλάδας και θα ξεχρεωθούν όλα τα δάνεια, 


...ξεκίνησαν σήμερα και υπό καταρρακτώδη βροχή , οι εργασίες της αναζήτησης.......

MUSIC BREAK: Ksimerwnei (Kalimera)- Nikos Oikonomopoulos (New Song 2010)HQ

ΝΕΟΣ ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ !ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!
Για ακούστε..

TO No 1 TOY BILLBOARD! Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video]

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης)

Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.


Στόχος των δύο οργανώσεων, να στρέψουν το...

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ!!!

Ένα μικρό γαλατικό χωριό συνεχίζει να αντιστέκεται στο Ρωμαίο κατακτητή, αλλά ο Αστερίξ και ο Οβελίξ μίλια μακριά φτάνουν σε μια μικρή ελληνική πόλη, στην Πάτρα, την Colonia Augusta Achaica Patrensis, κάπου στη Δυτική Ελλάδα».


Η ΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με το ...
Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών - Μορφωτικό Τμήμα Γαλλικής Πρεσβείας παρουσιάζουν στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών την περιοδική έκθεση με τίτλο: «Ο Αστερίξ από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας»
Η έκθεση αποτελεί την συνέχεια του «ταξιδιού» των αγαπημένων μας Γαλατών ηρώων από την Θεσσαλονίκη στην Πάτρα, σε μια επίσης ακμάζουσα κατά τη ρωμαϊκή εποχή πόλη.
Οι Γαλάτες ήρωες με τα σχόλιά τους μέσα στις αίθουσες του

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 10.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ : 


Ελλάδα

Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής

Ηνωμένο Βασίλειο

Κύπρος

Γερμανία

Πολωνία

Ελβετία

Ιαπωνία

Σιγκαπούρη

Βέλγιο
Καναδάς

Κύπρος

Τουρκία

Ινδονησία


Αυστραλία

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!