Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ.Δεν έχεις Mail..???

Ήταν μια φορά στις ΗΠΑ ένας άνεργος που έψαχνε για δουλειά. Πήγε, λοιπόν στη Microsoft και ζήτησε να τον προσλάβουν ως καθαριστή. Ο προϊστάμενος, τον έβαλε να κάνει μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του και τα πήγε καλά.

Κατόπιν του πήρε τη συνηθισμένη συνέντευξη και αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος του είπε:

-Με μεγάλη μας τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η Microsoft είναι πρόθυμη να σας προσλάβει. Δώστε μας το email σας για να σας στείλουμε ένα έντυπο να συμπληρώσετε και να σας πούμε πότε και πού θα πρέπει να παρουσιαστείτε......

Το πρόγραμμα του MotoGP για το 2011

Πρεμιέρα στο Κατάρ

Το πρόγραμμα των αγώνων για το πρωτάθλημα MotoGP του 2011 ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας. Το πρωτάθλημα θα απαρτίζεται πάλι από 18 αγώνες, ξεκινώντας με το βραδινό γκραν πρι στην πίστα του Κατάρ.

Το πρόγραμμα του Moto GP για το 2011..

Φεστιβάλ Break Dance από τη Red Bull στην Ελλάδα


Ας ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!! Λύσε το γρίφο.....





Ένας αστυνομικός περπατώντας...

Θεσσαλονίκη: Αρχίζει η διανομή των φοιτητικών πάσο


Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τα πάρουν στα χέρια τους οι περίπου 68.000 δικαιούχοι...

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον ΟΑΣΘ, για την προμήθειά τους, που θα βάλει τέλος στην καθυστέρηση της έκδοσής τους. Το πανεπιστήμιο ανέλαβε τα τελευταία δύο χρόνια την χρηματοδότηση για την έκδοση των Δελτίων Ειδικού Εισιτηρίου (135.000 ευρώ), καθώς από το 2008 είχε διακοπεί το κονδύλι από το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας προς τις Φοιτητικές Εστίες, για την έκδοσή τους.
Δικαιούχοι είναι οι προπτυχιακοί ενεργοί φοιτητές για χρονικό διάστημα ίσο με την κανονική διάρκεια σπουδών τους συν δύο έτη, καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές. Με το πάσο δικαιούνται μειωμένη τιμή εισιτηρίου στα οδικά, σιδηροδρομικά και θαλάσσια μέσα μαζικής μεταφοράς, στο εσωτερικό της χώρας. Ανανεώνεται κάθε έτος και είναι αυστηρά προσωπικό για τον δικαιούχο.






Πηγή: newsit.gr

Έτσι δεν θα χάσουμε τις δουλειές μας..Δείτε το..


Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε  τις θέσεις εργασίας σας και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία
             
  1. Αντί για ΤΥΡΙ gouda ψωνίστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
  2. Και φυσικά ελληνικά ΠΑΓΩΤΑ τώρα με τις ζέστες: αντί NestleAlgida προτιμήστε ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ .....      

Πώς λένε οι άλλοι λαοί το παπάκι @??

Το σύμβολο @ είναι διεθνές — το χρησιμοποιούν ακόμα και σε χώρες που οι γλώσσες τους, π.χ. τα αραβικά ή τα γιαπωνέζικα, δεν χρησιμοποιούν το λατινικό αλφάβητο. Σε κάθε γλώσσα, όμως, το σύμβολο έχει διαφορετική ονομασία και οι περισσότερες είναι πολύ πιο εύστοχες από την ελληνική...

Πρώτα απ’ όλα, πώς προέκυψε αυτό το σύμβολο; Η επικρατέστερη ως τώρα…
άποψη έλεγε ότι το @ είναι η καλλιγραφική γραφή της λατινικής πρόθεσης ad, που σημαίνει «προς». Πρόσφατα, ένας ιταλός καθηγητής υποστήριξε ότι το σύμβολο το χρησιμοποιούσαν ήδη πριν από 500 χρόνια οι έμποροι της Φλωρεντίας, οι οποίοι έγραφαν έτσι, με καλλιγραφικό τρόπο, ένα κεφαλαίο Α. Τι σήμαινε αυτό το Α; Ήταν το αρχικό της λέξης amphora, του αμφορέα δηλαδή, που χρησιμοποιούσαν ακόμα εκείνο τον καιρό στη Μεσόγειο σαν μέτρο μέτρησης βάρους ή όγκου για σιτηρά ή υγρά.

Όποια κι αν είναι η προέλευσή του, το σύμβολο υιοθετήθηκε στη βόρεια Ευρώπη με τη σημασία «προς» και έκτοτε συνηθίζεται να μπαίνει μπροστά από τιμές (π.χ. 20 packs @ 2.30), γι’ αυτό και η επίσημη ονομασία του στα αγγλικά είναι εμπορικό «προς» (commercial ‘at’) και διαβάζεται σαν ‘at’.
Λόγω της χρήσης του σε εμπορικές εφαρμογές, ενσωματώθηκε σύντομα (από το 1880 περίπου) στο κλαβιέ των γραφομηχανών και, αργότερα, σε όλα τα πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε καθημερινή χρήση μπήκε με τη διάδοση του Ίντερνετ, αφού ήδη από το 1972 χρησιμοποιείται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ανάμεσα στο όνομα του χρήστη και τον διαδικτυακό χώρο που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του.
Από τον καιρό που μπήκε στην καθημερινή γλώσσα, άρχισε να παίρνει και διάφορες περίεργες ονομασίες, όπως:

«ουρά της μαϊμούς» (Ολλανδία),

«η προβοσκίδα του ελέφαντα / ουρά γουρουνιού(?)» (Δανία),...ΔΕΣ Κ ΑΛΛΑ!! 

Kiss Secrets....

Όλοι ξέρουμε 1-2 πράγματα για το φιλί. Όμως σίγουρα κανείς δεν γνωρίζει και τα 10 παρακάτω πράγματα για το φιλί…

1. 2 στα 3 ζευγάρια γυρίζουν το κεφάλι τους στα δεξιά όταν φιλάνε!

2.Ένα πεταχτό φιλί χρησιμοποιεί μόνο 2 μυς του προσώπου. Αντίθετα ένα παθιασμένο χρησιμοποιεί 34!...ΔΙΑΒΑΣΕ Κ ΑΛΛΑ!!

R U Cooler than Mike Posner?? Prove it!

No 8 και Νο 7 : Τα πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη...!

Νο 8 : Κάστρο (Dracula) Bran Ρουμανία


bran castle.jpg

Στην κορυφή ενός λόφου που προκαλεί ίλιγγο στέκει επιβλητικό ένα κάστρο, το οποίο μοιάζει να μη διαθέτει καθόλου οριζόντιες επιφάνειες: ατέλειωτες σκάλες και πύργοι είναι τα μόνα ορατά σημεία του. Εσωτερικά, υπόγειοι διάδρομοι ενώνουν δεκάδες δωμάτια μεταξύ τους, τα οποία περιέχουν περίτεχνες αντίκες και πανοπλίες. Αυτό που λείπει από το κάστρο τουΔράκουλα , όπως ονομάζεται το κάστρο του Bran, είναι μια βραδιά με αστραπόβροντα για να ολοκληρώσουν το σκηνικό.

Ένα σύννεφο θρύλων και δεισιδαιμονιών, υψώνεται πάνω από τη ρουμανική πόλη Bran. Το κάστρο, λόγω της ταινίας Dracula, του Bram Stoker, συγκεντρώνει κάθε χρόνο 450.000 επισκέπτες. Το όνομα προέρχεται από έναν περιβόητο σαδιστή τύραννο, τον Vlad the Impaler, γνωστό ως Vlad Dracula, ο οποίος λέγεται ότι χρησιμοποιούσε το κάστρο σαν περιστασιακή βάση για τις επιχειρήσεις του.

Ο Vlad απέκτησε το ψευδώνυμό του καρφώνοντας δεκάδες χιλιάδες εχθρούς σε πασσάλους. Μία εγχάραξη δείχνει τον ίδιο να γιορτάζει μόνος του σε ένα τραπέζι περικυκλωμένος από αληθινά θύματά του, τα οποία κρέμονταν από καρφιά. Ο ηγεμόνας Vlad, ο οποίος σταμάτησε την προέλαση των Τούρκων στην Κεντρική Ευρώπη μέσα από μια σειρά αιματηρών μαχών, λέγεται πως ήταν τόσο αιμοσταγης με τους ηττημένους, που οι ντόπιοι και οι εχθροί έπλεξαν διάφορους θρύλους γύρω από την προσωπικότητά του, με δημοφιλέστερη την κλασική ιστορία του κόμη Δράκουλα που πίνει αίμα.

Στις μέρες μας το κάστρο του Δράκουλα σώζεται ακόμα, αλλά είναι σχεδόν χαλάσματα - έτσι οι Ρουμάνοι για τουριστικούς λόγους επιδεικνύουν ένα άλλο κάστρο, πολύ πιο σύγχρονο και πιο κοντά σε αυτό που ο κάθε επισκέπτης περιμένει να δει. Πρόκειται για ένα αρκετά τουριστικό μέρος, αλλά έχε το νου σου γιατί στις 4μ.μ. οι επισκέπτες απομακρύνονται ώστε να είναι ασφαλείς (καλού κακού)........!!






No 7: Βάλτος Manchac ,Louisiana,ΗΠΑ.

manchac swamp.jpg

Καθώς προσπαθείς να σπρώξεις τη βάρκα σου μέσα στο βάλτο, αρχαία κυπαρίσσια και βρύα σκεπάζουν κατά μήκος το νερό. Οι κραυγές που ακούς από μακριά μπορεί να είναι από τα rou ga rou, την Cajun έκδοση του Λυκανθρώπου. Ο βάλτος Manchac (δηλαδή ο «στοιχειωμένος βάλτος») κοντά στη Νέα Ορλεάνη, αποτελεί το όνειρο κάθε οπαδού του γοτθικού νότου. Μία φυλακισμένη μάγισσα βουντού λέγεται ότι έχει ρίξει κατάρα στους υγρούς αυτούς τόπους, στο γύρισμα του περασμένου αιώνα, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση τριών κωμοπόλεων από τυφώνα το 1915.

Διάφορα απομεινάρια συχνά αναδύονται στην επιφάνεια σε αυτό τον απείραχτο βιότοπο των πουλιών, που έχει εγκαταλειφθεί για περισσότερα από 100 χρόνια. Τοπικό πρακτορείο κάνει περιηγήσεις στο βάλτο αλλά έχε το νου σου. Άτομα που έχουν διανυκτερεύσει σε αυτό τον τόπο μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι η φύση μόνο ευγενική δε μπορεί να είναι και οι αλιγάτορες με τα κόκκινα μάτια μπορούν πραγματικά να σε τρομάξουν καθώς η βάρκα ταράζει την ηρεμία τους.....

.....to be continued.....

Εξωπλανήτη με χαρακτηριστικά που «μπορεί να υποστηρίξουν ζωή» ανακάλυψαν οι αστρονόμο



Καλλιτεχνική αναπαράσταση του πλανήτη γύρω από το άστρο του

Πλανήτη με φυσικά χαρακτηριστικά που είναι παρόμοια με αυτά της Γης και όπου θα μπορούσε θεωρητικά να υπάρξει ζωή στο έδαφός του ανακάλυψαν οι αστρονόμοι σε αστέρα πολύ κοντά στη Γη.

Ο πλανήτης Gliese 581g είναι ο έκτος που ανακαλύπτεται γύρω από τον μικρό κόκκινο νάνο Gliese 581, ο οποίος βρίσκεται μόλις 20 έτη φωτός από τη Γη, εξαιρετικά κοντά για τα δεδομένα του διαστήματος.

Όπως διαπίστωσαν οι αστρονόμοι ο πλανήτης έχει μάζα τρεις με τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης. Φαίνεται ότι πρόκειται για βραχώδη πλανήτη και όχι αέριο γίγαντα όπως η πλειοψηφία των εξωπλανητών που έχουν ανακαλυφτεί.

Περιφέρεται γύρω από το άστρο μία φορά κάθε 37 ημέρες. Ωστόσο, λόγω των παλιρροϊκών δυνάμεων στρέφει μόνο μία πλευρά της επιφάνειας προς το άστρο· η άλλη είναι μονίμως σκοτεινή και ψυχρή.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε τέτοια απόσταση από τον ήλιο του ώστε η επιφάνεια του έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για τη διατήρηση νερού σε υγρή κατάσταση. Η ύπαρξη ατμόσφαιρας και η ύπαρξη νερού δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά δεν αποκλείονται.

Η μέση θερμοκρασία θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 4 και 70 βαθμών αλλά στα σημεία ανάμεσα στο φωτεινό και το σκοτεινό τμήμα όπου ο ήλιος δεν είναι πολύ ψηλά στον ορίζοντα θα είναι παρόμοιες με της Γης.

Έτσι, αν υπάρχει ζωή στο πλανήτη –και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο αν– θα έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Οι πλανήτες του τύπου που ευνοεί τη ζωή όπως λένε οι αστρονόμοι  βρίσκονται στη «ζώνη της Χρυσομαλλούσας» (Goldilocks) γιατί δεν είναι ούτε κρύοι και ούτε ζεστοί, ούτε κοντά και ούτε μακριά από το άστρο, ούτε μεγάλοι και ούτε μικροί. Σε αυτή την ευνοϊκή ζώνη, που πήρε το όνομά της από το παραμύθι, βρίσκεται και η Γη.

Οι έρευνες των επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας έγιναν με το τηλεσκόπια Keck στη Χαβάη.
ΠΗΓΗ: in.gr

Celebrity Quiz: Ποιά είναι αυτή βρε παιδιά...???!

Την ξέρουμε,την ξέρετε ,την ξέρουνε όλοι..!
Ποιό είναι λοιπόν αυτό το ξανθό (έως πλατινέ ) κορίτσι..;;;
Κι όπως λένε και στο χωριό μου.. ''Τίνος είσαι εσύ κοπέλα μου.. ;;"

Ψάξε..ψάααξε..και θα το βρεις!