Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΙΓH ΥΠΟΜΟΝΗ...

Εντάξει....Ελάτε....Πείτε την αλήθεια! Δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα τα μαθήματα....Επομένως έχουμε λιγο χρόνο ακόμα ώστε να γίνουμε τέλειοι! Θα περάσουμε μαζί μια τέλεια SCHOOLική χρονιά!! Λίγο υπομονή ακόμα και η ομάδα του SCHOOL-ARALIKI θα είναι κοντά σας...Δουλεύουμε για ενα blog που όμοιο του απλά δεν υπάρχει!! Περιμένουμε τις ιδέες σας και τα σχόλια σας!!! Πατώντας στον τίτλο του αρθρου μπορείτε να μπείτε και να αφήσετε το σχολιο σας χτυπώντας επάνω στο ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ! Σας ευχαριστούμε....

Gossip...στο τελευταίο θρανίο! Pattinson is back!


«Bel Ami»: Η νέα ταινία του Robert Pattinson


    O πρωταγωνιστής της ταινίας «Twilligh», Robert Pattinson, ετοιμάζει και άλλη ταινία, με τον τίτλο «Bel Ami». Ο 23χρονος ηθοποιός, αυτήν τη φορά, δεν έχει την Kristen Stewart στο πλευρό του αλλά τις Uma Thurman και Christina Ricci, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στο Παρίσι. Η ταινία βασίζεται στο διήγημα του Guy de Maupassant, «Bel Ami». Ο φακός απαθανάτισε τον Robert στα γυρίσματα. Φορώντας κοστούμι και γραβάτα, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με την ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τέλη του 2010. 
Και ένα δείγμα της ταινίας παρακάτω:

Blog...Brother...

John Crouger

Διάλειμμα....για μουσική!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!!!

  Βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα λειτουργίας μας και εδώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας! Θέλουμε από εσάς να μας πείτε τι περιμένετε από εμάς, να μας πείτε τις ιδέες σας και εμεις μιας και βρισκόμαστε στο στάδιο της οργάνωσης του blog θα τα λαβουμε όλα υπ'οψιν μας !!!


ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
(Μπορείτε να αναρτήσετε το σχόλιο σας μπαίνοντας στο άρθρο και πατώντας Δημοσίευση  σχολίου)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ....CLUBBING!

"W night club,,

Το απόλυτο χειμερινό στέκι ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται από τη 1/10.Το W night club μεταφέρεται στο κτήριο που βρισκόταν το Venue και υπόσχεται αξέχαστες νύχτες με glamour parties.

Opening: 1/10


Parties:

Τετάρτη: Can’t get enough

Πέμπτη: Show me love

Παρασκευή & Σάββατο: Mainstream Night

Κυριακή: Make me King



Επικοινωνία

Θάνος Μητιούδης

+30 694 6284128

ΠΡΟΤΑΣΗ....ΓΙΑ CINEMA!!!

SALT
Director: Phillip Noyce 
Screenwriter: Kurt Wimmer 
Starring: Angelina JolieLiev SchreiberChiwetel Ejiofor 
Genre: Action, Thriller
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ως πράκτορας της CIA, η Έβελιν Σολτ (Αντζελίνα Τζολί) έχει ορκιστεί πίστη στο καθήκον, την τιμή και την πατρίδα. Η αφοσίωσή της θα δοκιμαστεί όταν ένας πρώην πράκτορας την κατηγορεί ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος και η Σολτ μπαίνει στο στόχαστρο της υπηρεσίας.
Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό θα ξεκινήσει, όπου η Έβελιν θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία της για να διαφύγει. Οι προσπάθειές της για να αποδείξει την αθωότητά της απλώς συντηρούν τις αμφιβολίες για τα αληθινά της κίνητρα, καθώς η αναζήτηση για την αληθινή της ταυτότητα συνεχίζεται και ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο: "Ποια είναι η Σολτ;"


DEVIL

Θρίλερ 2010 Έγχρ. Διάρκεια: 82'

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζον Έρικ Ντόουντλ με τους: Τζέφρι 'Αρεντ, Κρις Μεσίνα, Λόγκαν Μάρσαλ-Γκριν
Πέντε άγνωστοι θα εγκλωβιστούν μέσα στο ασανσέρ ενός ουρανοξύστη. Η αρχική κλειστοφοβική ενόχληση θα δώσει τη θέση της στον πανικό που θα πυροδοτηθεί από μια σειρά εξαιρετικά περίεργων γεγονότων. 

Διάλειμμα....για μουσική!!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ....ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ;;;;;;;;;;;;


Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος μιλά στη City Press και τον Δημήτρη Χρυσικόπουλο για τις αλλαγές που κυοφορούνται στο σύστημα εξετάσεων, για τα λάθη στο σχεδιασμό των υποδομών της ανώτατης εκπαίδευσης και για τις ανατροπές που θα χρειαστούν ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα διεθνώς ανταγωνιστικά πανεπιστήμια.
Ερώτηση: Κατά τη δημοσιοποίηση των φετινών βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ παρατηρήσατε δυσλειτουργίες στο σύστημα πρόσβασης και προαναγγείλατε αλλαγές. Ποια είναι τα προβλήματα που διαπιστώσατε και ποιες οι λύσεις που προκρίνετε;
Απάντηση: Τα προβλήματα είναι πολλά. Μερικά από αυτά μπορούν να λυθούν άμεσα, άλλα δεν είναι τόσο εύκολα. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση, όπου οι εξετάσεις αρχίζουν στις αρχές Μαΐου και τελειώνουν στο τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτό δεν αφορά μόνο τη χρονική διάρκεια, αλλά και την ισότητα των ευκαιριών, που πρέπει να διέπει το σύστημα εισαγωγής. Δεν μπορεί επίσης να υπάρχουν τόσες διαφορετικές εξετάσεις για να αξιολογήσουν ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο.
Στην κατεύθυνση αυτή, τα πράγματα που μπορούν να γίνουν άμεσα είναι η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων να γίνεται το Μάρτιο από όλους τους υποψηφίους, καθώς, με το μεγάλο αριθμό τμημάτων που δηλώνονται σήμερα, ο σκοπός για τον οποίο η υποβολή των μηχανογραφικών μεταφέρθηκε μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών δεν εξυπηρετείται. Επίσης, μπορεί να προωθηθεί η κατάργηση των ξεχωριστών εξετάσεων για τους ομογενείς και να γίνει αλλαγή των προϋποθέσεων εισαγωγής των υποψηφίων αλλοδαπών. Τόσο οι ομογενείς όσο και οι αλλοδαποί, αλλά και όποιες άλλες κατηγορίες, εισάγονται με ειδικές εξετάσεις και διαφορετικούς τρόπους, θα πρέπει να υπαχθούν στο γενικό σύστημα, διεκδικώντας την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ειδικά ποσοστά. Μια σημαντική αλλαγή, που δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά είναι απαραίτητη και θεωρώ ότι θα αλλάξει πολλά πράγματα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι αυτή που αφορά την εξεταστέα ύλη. Σήμερα, η ύλη αυτή καθορίζεται όχι μόνο με βάση όσα θα πρέπει να έχουν διδαχθεί οι μαθητές στο λύκειο, αλλά και με αποκλειστική αναφορά στο εγκεκριμένο σχολικό εγχειρίδιο! Δεν είναι δυνατόν οι μαθητές να απομνημονεύουν ακόμα και τις λέξεις ενός βιβλίου από το φόβο ότι η χρήση μιας διαφορετικής λέξης μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη βαθμολογία. Το πρόβλημα αυτό βρίσκεται στην καρδιά της αδυναμίας του σημερινού εξεταστικού συστήματος, που ανάγει την αποστήθιση και την παπαγαλία σε καθοριστικό στοιχείο του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Μεταβολές για το έτος 2010-2011 στο μηχανογραφικό δελτίο Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ!!!!

Αλλαγές σε σχέση με πέρσι θα έχει το μηχανογραφικό δελτίο Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ, το οποίο καλούνται να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι περίπου το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Οι μεταβολές που θα υπάρξουν είναι οι εξής:

1. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα, τα οποία λειτουργούσαν μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:

-Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, στο 4ο και στο 5ο επιστημονικό πεδίο.

-Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, στο 5ο επιστημονικό πεδίο.

-Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών, στο 1ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

2. Στις στρατιωτικές σχολές του υπουργείου Αμυνας προστίθενται τα παρακάτω τμήματα:

-Τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων, το οποίο εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

-Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων, η οποία εντάσσεται στο 2ο και στο 4ο επιστημονικό πεδίο.

3. Κατάτμηση του τμήματος Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας:

-Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο παραμένει στο 1ο επιστημονικό πεδίο.

-Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, το οποίο παραμένει στο 1ο επιστημονικό πεδίο.

4. Τα παρακάτω τμήματα μετονομάζονται ως ακολούθως:

-Το Τμήμα Θεωρητικών Σπουδών Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, που ανήκει στο 1ο επιστημονικό πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης.

-Το Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, που ανήκει στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο, μετονομάζεται σε Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.

5. Από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, η ένταξη των παρακάτω τμημάτων σε επιστημονικά πεδία, μεταβάλλεται ως ακολούθως:

-Το Τμήμα Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εκτός από το 4ο επιστημονικό πεδίο εντάσσεται και στο 2ο πεδίο.

-Τα παρακάτω Τμήματα ΤΕΙ θα παραμείνουν στο 5ο επιστημονικό πεδίο και επιπλέον θα ενταχθούν και στο 4ο: Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου, Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Πάτρας (με έδρα την Αμαλιάδα), Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (με έδρα τη Λευκάδα) και Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (με έδρα τα Γρεβενά).

6. Από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, η ένταξη των παρακάτω τμημάτων σε επιστημονικά πεδία, μεταβάλλεται ως ακολούθως:

-Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διαγραφεί από το 2ο επιστημονικό πεδίο και θα παραμείνει μόνο στο 4ο πεδίο.

-Τα παρακάτω Τμήματα ΤΕΙ θα παραμείνουν στο 2ο επιστημονικό πεδίο, θα διαγραφούν από το 4ο και θα ενταχθούν και στο 3ο πεδίο: Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (με έδρα τη Φλώρινα), Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Λάρισας και Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου (με έδρα την Αρτα).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=318356&dt=04/03/2010#ixzz0zglBCVs3

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ;;

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!!

Μπείτε στο SCHOOL-ARALIKI και ψηφίστε 

ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΆΘΗΜΑ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΤΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΑΠΌ ΕΜΆΣ;; 

Σε λίγες μέρες παντοδύναμοι κοντά σας.... Έως τότε μη ντρέπεστε...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ!!!!


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ VOTE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ!!!

Οι νικητές των Mtv Awards!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν η βραδιά της Lady Gaga που έφυγε ούτε λίγο ούτε πολύ με 8 βραβεία!

Δείτε τη λίστα:

Video Of The Year: Lady Gaga – Bad Romance

Best New Artist: Justin Bieber f/Ludacris – Baby

Best Hip Hop Video: Eminem – Not Afraid

Best Pop Video: Lady Gaga – Bad Romance

Best Male Video: Eminem – Not Afraid

Best Rock Video: 30 Seconds To Mars – Kings And Queens

Best Female Video: Lady Gaga – Bad Romance

Best Collaboration: Lady Gaga f/Beyoncé – Telephone ( Long Version )

Best Dance Music Video: Lady Gaga – Bad Romance

Best Art Direction: Florence + the Machine – Dog Days Are Over

Best Choreography : Lady Gaga – Bad Romance

Best Cinematography: Jay – Z & Alicia Keys – Empire State of Mind w/Alicia Keys

Best Direction: Lady Gaga – Bad Romance

Best Editing: Lady Gaga Bad Romance

Best Special Effects: Muse – Uprising

Breakthrough Video: The Black Keys – Tighten Up


    Best New Artist αναδείχθηκε ο Justin Bieber, ο οποίος με τη βοήθεια τοu Usher εχει εκτοξευτεί στην κορυφή όλων των chart παγκοσμίως! Αξιοσημείωτο είναι βέβαια το γεγονός οτι παρόλο που το τραγούδι του Babe έχει τα περισσότερα views από καθε άλλο τραγούδι στο youtube, τα dislike είναι πολύ περισσότερα απο τα like!! Τι άλλο θα δούμε...