Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ....

Celebrities Before and After Photoshop...

Best Goal Celebration ever!!!!

LOVE STORY:Η DREW KAI TO PHOTOSHOP

Drew Barrymore Meets Photoshop, Talks Body Image | drew barrymore




Drew Barrymore Meets Photoshop, Talks Body Image | drew barrymore


 ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΕΙΑ......

Ο KAI..ROSS ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!!

Όλη την εβδομάδα μια η μία υποχρέωση μια η άλλη, πώς να ενημερωθείς σωστά? Την Κυριακή όμως όπως και να’χει το ζητά η ίδια η μέρα, ένα ξεφύλλισμα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα θα το ρίξεις! Αυτή η εφημερίδα όμως πρόσεξε δεν είναι σαν τις άλλες αυτή είναι εφημερίδα – τόμος που τα ΄χει όλα μέσα, όλα μέσα!! Και DVDaki να δεις να χαλαρώσεις και CDaki με τα καλύτερα ζεϊμπέκικα να τις ρίξεις τις στροφές σου και ιδέες για το σπίτι που δεν θα οργανώσεις αχ και την Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια που φαίνεται, πώς να το κάνουμε, κορίτσι από σπίτι, με τα αγγλικά του, τους τρόπους του, τη σεμνότητά του, ένα από τα λίγα πρότυπα για τη νεολαία μας.. Αυτή η εφημερίδα έχει και νέα! Βεβαίως!!
ü  Για τον Καραμανλή για παράδειγμα που από τη στεναχώρια του που τον κάλεσε η Επιτροπή για το Βατοπέδι όχι μόνο δεν του κόπηκε η όρεξη αλλά αρπάζει και το φαϊ του διπλανού όταν δεν κοιτάει,
ü  ..για τον Εμίρη του Κατάρ..αρχοντάνθρωπος σου λέει, με 3 γυναίκες (ήρωας), 27 παιδιά (δραστήριος) και 130 δις.δολλάρια (απλά οικονομικά ευκατάστατος) που θα επενδύσει για κάνει το πρώην αεροδρόμιο στο Ελληνικό mini Las Vegas (στα εγκαίνια θα΄μαστε όλοι εκεί!),
ü  ..για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που και ο ίδιος κουράστηκε να ακούει το «καλοκαίρι» του και ηχογραφεί νέο τραγούδι για το «Νησί» το νέο σήριαλ του Mega,
ü  ..για το άλλο ακλόνητο πρότυπο της κοινωνίας μας, την ηθική κοπέλα μας που διάγει ενάρετο και αμόλυντο βίο..την Τζούλια λέω που θα γυρίσει νέα ταινία άμεσα, θρίλερ (και) αυτή τη φορά
ü  ..και για τελευταίο τι σας έχω (όχι γιατί δεν έμεινα μόνο στα καλλιτεχνικά, διάβασα και το ένθετο planet να τα λέμε αυτά!). Βρίσκεται ξανά στον αέρα το Solar Impulse (σου’χω και photo), το αεροσκάφος που κινείται με ηλιακή ενέργεια που συλλέγουν 12.000 φωτοβολταϊκές κυψέλες που καλύπτουν τα πτερύγιά του!! Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι πιλότος του αεροσκάφους αυτού είναι ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας, οι άλλοι τι φοβήθηκαν μήπως πέσουν σε συννεφιά ??
Η στήλη μας και είναι τιμή μας αυτό κλήθηκε από τον πιλότο André Borschberg να παρέχει καθημερινώς τις καιρικές συνθήκες πτήσης για το Solar Impulse. Φίλε André τα νέα είναι καλά! Αύριο Δευτέρα 27/9 θα έχουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις και ανέμους δυτικούς 3 – 5 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη οι νεφώσεις θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι, οπότε στάση για μεσημεριανό κάνε αλλού! Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 – 4 μποφόρ. Τώρα όσον αφορά τις θερμοκρασίες μια χαρά ζέστη θα’χει δες και μόνος σου:

ΑΘΗΝΑ
19..30 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..27 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
19..25 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
11..23 oC
ΒΟΛΟΣ
18..27 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
13..26 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
17..25 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
22..27 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
23..29 oC
ΡΟΔΟΣ
22..29 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
21..29 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
  9..24 oC
ΠΑΤΡΑ
17..27 oC
ΧΑΝΙΑ
22..29 oC
 
Καλή εβδομάδα και καλές πτήσεις στους αιθέρες σε όλους!
...by meteoGIRL

Ερωτική εξομολόγηση ενός μαθητή Θετικής /Τεχνολογικής κατεύθυνσης..Just for fun!!

Einstein in love.(Einstein in love)



Αμφιμονοσήμαντη αγάπη μου,
για μια ακόμα φορά θα ήθελα να σου περιγράψω τις συντεταγμένες του εφαρμοστού διανύσματος που έχει αρχή την καρδιά μου και πέρας τα μάτια σου, μάτια που αποτελούν ταυτοτική συνάρτηση των δικών μου.

Οταν σε βλέπω , το μυαλό μου τείνει στο μέγιστο κάτω φράγμα της άνω φραγμένης σκέψης μου.
Η κινητική μου ενέργεια μετατρέπεται σε δυναμική εξαιτίας των επτά ουρανών στους οποίους με ανεβάζεις.. Η βελόνα του αμπερομέτρου της καρδιάς μου κοντεύει να σπάσει λόγω του υψηλού ρεύματος που με διαρρέει όταν αντικρύζω τα μάτια σου..
Μα όταν βρίσκεσαι μακριά μου η ορίζουσα μου μηδενίζεται και το σύστημα γίνεται αδύνατο.
Μόνο όταν σ'έχω δίπλα μου είναι η ορίζουσα ╪ 0 και έχω μοναδική λύση να σου δείξω την αγάπη μου. Μια αγάπη που όλα τα σημεία της ανήκουν στην ίδια κλάση ευθύγραμμων συγγραμικών διανυσμάτων.

Γι'αυτό λατρεία μου, σου ζητώ να κρατήσεις για πάντα την αγάπη μου, ανεξάρτητα του όγκου και της συγκεντρώσεως σε Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες) πίεσης και θερμοκρασίας. Σ'αγαπώ πολύ, τόσο που η αγάπη μου τείνει στο +άπειρο και το όριο της δεν ορίζεται.

Για πάντα δικός σου ένας απελπισμένος τεχνολογικοθετικάριος..!!


ΥΓ: Άντε και καλές πανελλήνιες !!!



Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!!


Σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Γιάννη Ζουγανέλη στο σίριαλ: «Η γενιά των 592 ευρώ».
Ο δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως θα υποδύεται έναν δικηγόρο.
Στο γραφείο του θα δουλεύει η «Κατερίνα», η οποία παρά τις σπουδές της θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες γιατί οι νόμοι της αγοράς είναι εντελώς διαφορετικοί.


ΠΗΓΗ:zougla.gr

Ο dr Z@ncon απαντά......


dr z@ncon,

Παίρνω το θάρρος να σου γράψω εδω ανώνυμα γιατι δεν θέλω να στείλω απο το mail μου καταλαβαίνεις..Ντρέπομαι!!
Είμαι 16 χρονών και μένω σε μια επαρχιακή πόλη.
Εδω,όλοι ασχολούνται με όλους!Τι φοράς,σε ποιόν μιλάς,ποιον γκόμενο έχεις κτλ..
Ο φίλος μου είναι 22 χρονών φαντάρος (το που δεν έχει σημασία,είναι όμως πολύ μακριά απο μένα). Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορεί να έρχεται να με βλέπει συχνά και εμένα δεν μ'αφήνουν οι γονείς μου να πάω τόσο μακριά μόνη.
Εχω σκεφτεί να πάω κρυφά αλλα...μωρέ, φοβάμαι!
Αυτο είναι το 1 πρόβλημα και το άλλο είναι οτι να...ξέρεις...ε..καταλαβαίνεις..θέλει να...you know..Τι να κάνω? Ολες μου οι φίλες το έχουν κάνει και αισθάνομαι ψιλομ...απο την άλλη ο φίλος μου θέλει να περιμένει μέχρι να είμαι εγω οκ! αλλα μήπως επειδή είναι φαντάρος βρεί άλλη??
Τι να κάνω dr?
Δεν μπορώ να το συζητήσω με κανέναν ουτε καν με τις φίλες μου!
PLS HELP!!

-M.16 ετών-

Αγαπητή Μ,

Ήταν,είναι και θα είναι «πρόβλημα»στις μικρές κοινωνίες οι σχολιασμοί και τα κουτσομπολιά λίγο πολύ όλοι τα έχουμε ζήσει.Βέβαια.....

Αλλάζουν όλα στην Εκπαίδευση.


Φίλοι μαθητές,

Φίλοι Καθηγητές,


Γνωρίζουμε όλοι την ελληνική πραγματικότητα.

Κάθε κυβέρνηση άλλο εκπαιδευτικό σύστημα κάθε λιμάνι και καημός!

Ανακοινώθηκαν λοιπόν οι αλλαγές οι οποίες θα αφορούν όλο το εκπαιδευτικό φάσμα.

-Συνενώσεις πανεπιστημίων

-ΤΕΙ, συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων προτείνει η κυβέρνηση

- Για «greek statistics και στην Παιδεία» μίλησε η Άννα Διαμαντοπούλου

- Έρχονται αλλαγές στις εξετάσεις των φοιτητών και στον τρόπο διδασκαλίας

- Σε τρεις μήνες θα καταλήξει ο διάλογος για τον νέο νόμο πλαίσιο

Νέο εξεταστικό σύστημα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ προανήγγειλε ο πρωθυπουργός από τους Δελφούς, όπου την Κυριακή κήρυξε την έναρξη του διαλόγου για το νέο νόμο πλαίσιο.
Η διοίκηση των Πανεπιστημίων, όπως είπε η υπουργός, προτείνεται να γίνεται μέσα από ένα συμβούλιο διοίκησης, το οποίο θα ασκεί και ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Παιδείας. Αυτό το συμβούλιο θα αναλαμβάνει και τη διαχείριση της χρηματοδότησης, ενώ το ακαδημαϊκό μέρος των υποθέσεων θα είναι αρμοδιότητα των πρυτανικών αρχών.

Προτείνεται, εξάλλου, η αλλαγή του τρόπου διανομής των συγγραμμάτων με την εισαγωγή του ηλεκτρονικού συγγράμματος, ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διεθνοποίηση των ελληνικών πανεπιστημίων, λέγοντας ότι είναι ανάγκη να ανοίξουν προς τα έξω, αλλά και να προσελκύσουν φοιτητές προς την Ελλάδα.

Τόνισε, ακόμα, ότι πρέπει να ιδρυθούν παραρτήματα των πανεπιστήμιων μας σε ξένες χώρες.

Το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων, θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2013-14 και επί της ουσίας αφορά στους μαθητές που θα φοιτήσουν του χρόνου στην πρώτη γυμνασίου, ενώ στη ζωή μαθητών και γονέων μπαίνουν τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία -αρχικά θα λειτουργήσουν πιλοτικά 800- και τα διαδικτυακά φροντιστήρια.

Μεταξύ των σημαντικότερων αλλαγών που έρχονται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι η αύξηση των ωρών υποχρεωτικής παραμονής στο σχολείο, η αύξηση των ωρών διδασκαλίας στη γλώσσα και τις νέες τεχνολογίες και η εισαγωγή μαθημάτων θεατρικής αγωγής και λογοτεχνίας.


by NewsIt.gr


Τραγωδία στο "Ράλι Κόλιν Μακρέι"..




Δυστυχώς η λέξη θάνατος δεν λέει να αποχωριστεί την οικογένεια του Κόλιν Μακρέι.
Ο Σκωτσέζος οδηγός Τζίμι Γκίρβαν βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο (25/9) στον αγώνα που διεξάγεται στη μνήμη του θεαματικότερου οδηγού, ο οποίος λατρεύτηκε και από το ελληνικό κοινό.
Ο 56χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό καρφώθηκε στα δέντρα στο σημείο Γκρίφιν ανατολικά του Άμπερφελντι στη Σκωτία. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.
Ο συνοδηγός του, ο Μάικ Ράμσεϊ απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο στο Νταντί.

πηγή :sport24.gr


Νέο τραγούδι σύντομα από τη Beyonce!

Νέο τραγούδι σύντομα από τη Beyonce!

Αφού έγραψε ιστορία το 2008-2009 με το "I Am... Sasha Fierce" κατακτώντας αμέτρητα βραβεία και πρωτιές με τα smash hits της "All the single ladies (Put a Ring On It)", "Halo", "Sweet Dreams", "If I Were A Boy" και "Videophone" η Beyoncé, επιτέλους επιστρέφει.

Σύμφωνα με τον μουσικό παραγωγό Los DaMystro, η Beyonce όχι μόνο έχει έτοιμο ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι, αλλά πρόκειται να το κυκλοφορήσει και σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες από τώρα!

O Los DaMystro έδειξε πολύ ενθουσιασμένος στο twitter: "Ακούω το νέο album της B και είναι απίστευτο! Wow! Θα τα σπάει πάλι! Χρειάστηκε να το ακούσω και δεύτερη φορά! Σε 3 βδομάδες θα δείτε κι εσείς! Το μόνο που μπορώ να πω Ladies είναι ότι θα χετε τον νέο ύμνο σας!"

πηγη: mad.tv