Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

The Illuminati Card Game...ETOΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1995....ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!




ILLUMINATI CARD GAME....ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΤΟΥ 1995.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!!!!


Blog...Brother...



John Crouger




ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΜΕΡΟΣ 2ο : Πάμε Εξάρχεια???

..και η λίστα με τα φθηνά ποτά της Αθήνας ..συνεχίζεται στα Εξάρχεια...


Μύλος

 

Θέλεις μπουζούκια..?Πάαααμε...

 Με ένα σμπάρο... και ένα, και δύο, και τρία τρυγόνια μαζί, στα νυχτερινά σχήματα για το φετινό χειμώνα!!! Δύσκολος αναμένεται φέτος ο χειμώνας όχι μόνο για εμάς τους «κοινούς θνητούς» αλλά και για τους καλλιτέχνες.
   Η οικονομική κρίση που ταλαιπωρεί τη χώρα μας δεν θα μπορούσε να αφήσει ανέπαφα τα νυχτερινά μαγαζιά που με δυσκολία πλέον καταφέρνουν να δουλεύουν δύο ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις νυχτερινών κέντρων που είναι ανοιχτά τετραήμερα και θυμίζουν εκείνες τις παλιές, χρυσές εποχές που όλοι οι δρόμοι της διασκέδασης οδηγούσαν στα μπουζούκια!!
Με γνώμονα τα παραπάνω τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ευχαριστεί και τους μεν αλλά και τους δε... και ποιο είναι αυτό;;; Μα φυσικά γεμάτα από κόσμο μαγαζιά και ... ξέφρενη διασκέδαση!!!
Παρακάτω θα ενημερωθείτε για τα νυχτερινά σχήματα 2010-2011, έτσι όπως έχουν ανακοινωθεί ως σήμερα.........

Το trailer της Νarnia!!

Πρόκειται για το τρίτο μέρος της ιστορίας της Narnia, βασισμένο βέβαια και αυτό στο βιβλίο του CS Lewis. Η ταινία The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader βρίσκει πολλούς από τους ήρωες που είχαμε δει και στις προηγούμενες. Στη Narnia όμως αυτή τη φορά επιστρέφουν μόνο η Lucy και ο Edmund Pevensie από την οικογένεια, αλλά και ο ξάδερφός τους Eustace. Η περιπέτεια ξεκινάει όταν ένας πίνακας ζωντανεύει και οι νεαροί κινδυνεύουν να πνιγούν, αλλά τους σώζει το βασιλικό πλοίο, το Dawn Treader.



by Gossip-tv.gr

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι Βίσση-Καρβέλα

Η Καγιά Νυφούλα!


Ο γάμος τους θα γίνει στο Λαγονήσι την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα στην έπαυλη του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη.

Το ζευγάρι προτίμησε το μυστήριο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών μακριά από κάμερες και παπαράτσι. Θέλουν να κρατήσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 62 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους κουμπάρους στο γάμο τους θα είναι ο πεθερός της Σήλιας Κριθαριώτη που αγαπάει ιδιαίτερα το ζευγάρι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και θα παραπέμπει σε φόρεμα. Θα είναι σε στενή γραμμή και λευκό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Τα μαλλιά της θα τα επιμεληθεί ο γνωστός κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης και το μακιγιάζ της ο make up artist Αλέξανδρος Ρίγλης.
Ο στολισμός που τον έχει αναλάβει η Βάλια Πετρίδη, θα είναι και αυτός απλός με ολόλευκα λουλούδια να στολίζουν το εκκλησάκι που θα γίνει η τελετή και τον περιβάλλοντα χώρο. Άλλωστε το λαμπερό ζευγάρι φημίζεται για την απλότητα και το γούστο του.
Μετά το μυστήριο και το γαμήλιο γλέντι, έχουν επιλέξει να μην πάνε μήνα του μέλιτος και να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους. Η παρουσιάστρια έχει άλλωστε επαγγελματικές υποχρεώσεις με το Next Top Model

ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!Πάμε για κανένα ποτάκι απόψε???Φύγαμε!

ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Πάμε για κανένα ποτάκι απόψε??? Φύγαμε!

Μια παρέα ανθρώπων μετά από πολλά καταστροφικά για την τσέπη της βράδια (ιδιαίτερα όμως κερδοφόρα για τους μαγαζάτορες), αποφασίσε ότι θέλει να επιλέγει τα μπάρ που συχνάζει, ναι... καί με βάση τις τιμές των ποτών που σερβίρουν.

Βγήκαμε λοιπόν στο δρόμο, ψάξαμε, καταγράψαμε, φωτογραφίσαμε, περιγράψαμε μαγαζιά που ανταποκρίνονται σε αυτό που ψάχνουμε και νά, τώρα που τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Ελπίζουμε ότι με τη βοήθειά σας, αυτή η προσπάθεια θα δικτυωθεί και θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και ανανεώσιμη λίστα μαγαζιών, μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας. Ποιός ξέρει; Ισως αυτή η κίνηση ταρακουνήσει κάποιους μαγαζάτορες αλλά και καταναλωτές της Αθήνας ώστε η διασκέδασή μας να γίνει λίγο πιο "ευχάριστη".

Για ρίξτε λοιπόν μια ματιά ..για να αποφασίσετε που θα πάτε απόψε..!

The TWILIGHT DILEMMA of the day!!!!

 ROBERT PATTINSON  




 OR

  TAYLOR LAUTNER


ΨΗΦΙΣΤΕ....

NEOΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ! ΙΩΑΚΕΙΜ ΦΩΚΑΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ!

Βίσση στα παλιά της λημέρια...Βίσση και Καρβέλας : ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ!!


....σε 1η διαδικτυακή και ραδιοφωνική μετάδοση Σάββατο 9 Οκτωβρίου
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας συνεργάζονται ξανά μετά από 4 χρόνια και μας παρουσιάζουν....

GAGA - ONIRAMA MAZI ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!!

Στο Ακρωτήρι, το Black Rock Studios Residential & Recordings του Κώστα Καλημέρη, βραβεύτηκε στην κατηγορία 'καλύτερο νέο studio' του 2009 τωνAudio Pro International Industry Excellence awards. Πρόκειται για ένα υπερσύχρονο studio που συνδυαστικά παρέχει εγκαταστάσεις και υπηρεσίες διαμονής υψηλών απαιτήσεων....Εκεί συναντήθηκαν η Lady-Gaga και οι Ονιραμα...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....

Ελλαδα - Λετονια 1-0


Φρενήρης ρυθμός, περίσσια διάθεση, πλήθος ευκαιριών και ένα θαυμάσιο γκολ από τον Τοροσίδη. Μια Εθνική Ελλάδος για απαιτητικούς νίκησε μόνο 1-0 τη Λετονία

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Θυμάστε το πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη; Ε, κάπως έτσι ήταν και το πρώτο μέρος της αναμέτρησης του Φαλήρου. Το 73-27 στην κατοχή της μπάλας με την συμπλήρωση του 25λεπτου λέει πολλά.
Από το πρώτο λεπτό το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επέλεξε μία ορθολογική ενδεκάδα με τον Σαμαρά βασικό και στα αριστερά της επίθεσης, τον Νίνη στα δεξιά και τον Μήτρογλου φουνταριστό, πίεσε τους Λετονούς, τους έβαλε στην περιοχή τους και αναζητούσε τον χώρο για να απειλήσει................

Ιδού η Marilyn του 21ου αιώνα


Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία που απεικονίζει την ηθοποιό Michelle Williams ως Marilyn Monroe......

ΣΗΜΕΡΑ DRIFTΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ



Ένα μοναδικό γεγονός θα λάβει χώρα στο λιμάνι του Λαυρίου σήμερα. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας πλαγιολίσθησης (drift), τον οποίο κερδίζει όποιος οδηγήσει με… χειρουργικές κινήσεις και περισσότερη ώρα με το πλάι. Τέτοια εκδήλωση φιλοξενείται για πρώτη φορά στο εμπορικό λιμάνι της περιοχής και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος θεατών.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η λέσχη Start Line, η οποία θα ανακοινώσει τον αριθμό συμμετοχών αλλά και τα ονόματα που θα τρέξουν την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα που λήγουν και οι δηλώσεις συμμετοχών. 


HANGOVER 2?ΜΑΚΑΡΙ..

Ο Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Zach Galifianakis θεωρεί ότι το σενάριο του “Hangover 2” είναι καλύτερο από το πρώτο.
Μιλώντας στο MTV News ο τηλεοπτικός Alan της πιο ξεκαρδιστικής κωμωδίας του 2009 δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ καλή ταινία. Πιστεύω πως το σενάριο είναι ακόμα καλύτερο από την πρώτη ταινία. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και αυτό με αγχώνει”. Παρά τις όποιες φήμες ότι το “Hangover 2” θα γυριστεί στη Bangkok κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι οι Justin Bartha, Bradley Cooper και Ed Helms θα διατηρήσουν τους ρόλους τους. 





http://www.rockyourlife.gr/

Ο mr Bean πάει στην πισίνα

Μιλάμε για Πολύ γέλιο

Η Greenpeace έκανε τις πρώτες αναλύσεις


Τα πρώτα αποτελέσματα από τις αναλύσεις της Greenpeace έδειξαν ότι η κόκκινη λάσπη είναι πιο τοξική από τις αρχικές εκτιμήσεις της κυβέρνησης της Ουγγαρίας.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου στη Βιέννη και τη Βουδαπέστη τα αποτελέσματα των αναλύσεων της κόκκινης λάσπης έδειξαν ασυνήθιστα υψηλές συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα στις συγκεντρώσεις αρσενικού.

Οι αναλύσεις έδειξαν τις παρακάτω συγκεντρώσεις: Αρσενικό 110 mg / kg, υδράργυρος 1,3 mg / kg και χρώμιο 660 mg / kg. Με δεδομένη την ποσότητα της τοξικής λάσπης που έχει διαρρεύσει, η συνολική ποσότητα αρσενικού ανέρχεται σε 50 τόνους!

Σε ξεχωριστές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νερό στην περιοχή Kolontar, τα αποτελέσματα έδειξαν συγκεντρώσεις αρσενικού που είναι 25 φορές ψηλότερες από το επιτρεπόμενο όριο που κάνει πόσιμο το νερό.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι της αμερικανικής showbiz


ΔΕΙΤΕ: Ανήκουν στη λίστα των πιο «ισχυρών»

Όταν το περιοδικό «Entertainment Weekly» δημοσίευσε την πρώτη λίστα των «Ισχυρών» το Νοέμβριο του 1990, η Lady Gaga, που τώρα βρίσκεται στο No. 2 ήταν 4 ετών…

Τα κριτήρια που διαμόρφωσαν τη λίστα με τις 50 πιο ισχυρές προσωπικότητες στο χώρο της ψυχαγωγίας και της showbiz ήταν ποικίλα, με ιδιαίτερο βάρος να δίνεται στις πωλήσεις δίσκων (για τους τραγουδιστές), τις εισπράξεις του box office (για τους ηθοποιούς) και τις τηλεθεάσεις για τους αστέρες της τηλεόρασης........

Ο MASTER CHEF ΚΑΙ ΤΑ TATOO


Τον γνωρίσαμε σαν κριτή του «Master Chef» και δε διστάζει να πει την γνώμη του χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι σεφ τα τελευταία 5 χρόνια και όταν τον δεις σίγουρα δε θα καταλάβεις ότι ασχολείται με την γαστρονομική τέχνη, αλλά με τα tattoo, αφού έχει αμέτρητα στο σώμα του.

- Είσαι ενδιαφέρουσα φάτσα και μορφή για την ελληνική τηλεόραση, συμφωνείς;

«Ίσως, αλλά δεν ξέρω τι απήχηση θα έχω στην Ελληνίδα νοικοκυρά και τα παιδιά».
- Θυμάσαι πόσα tattoo έχεις στο σώμα σου;

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ



Γιατί μια βόλτα στο Σχοινιά με ποδήλατο είναι ότι καλύτερο

Σχεδιάζουμε μία γιορτή ποδηλάτου, που θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, μια μοναδική εγκατάσταση που ξεκίνησε να δέχεται το κοινό και τους ποδηλάτες από τον Ιούνιο. Λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει ο χώρος έχουμε μία σπάνια ευκαιρία να οργανώσουμε μία εκδήλωση όπου θα μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα διάφορα πράγματα, από αγώνες μέχρι παιχνίδια, συζητήσεις, εκθέσεις σε διαφορετικές περιοχές του χώρου και σε διαφορετικές ώρες σύμφωνα με ένα πρόγραμμα που θα φτιάξουμε......

H Google τιμά ... ένα ΣΚΑΘΑΡΙ!!!


Πατήστε το play  στο λογότυπο της google σήμερα και δείτε το ποιο θρυλικο σκαθάρι!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!...

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ..

Το 324 π.Χ. ο Αλέξανδρος εκστράτευσε εναντίον των ορεινών Κισσαίων, τους οποίους αφού νίκησε κατευθύνθηκε προς τα Βαβυλώνα.
Στη πορεία ο μάντις Πυθαγόρας διαπίστωσε κακά σημάδια στη θυσία που έκανε.

Έτσι ο Αλέξανδρος έστησε την σκηνή του έξω απ' την πόλη και έκανε περιπάτους με πλοιάρια στον Ευφράτη.

Μία μέρα μετά από πλούσιο τραπέζι που παρέθεσε στον Νέαρχο και τους φίλους του, λούστηκε και πήγε στο σπίτι του φίλου του Μήδιου από την Θεσσαλία να διασκεδάσει. Εκεί ήπιε πολύ και την επόμενη ημέρα έκανε πυρετό.