Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

MUSIC BREAK!!! Stathis Raftopoulos - Den moirazomai


Στίχοι: Αλεξάνδρου Βλάσσης
Μουσική: Φωτιάδης Δημήτρης

Bon Jovi | Έρχονται Ελλάδα;;;;;

Έφτασε ξαφνικά στα αυτιά όλων μας η φήμη πως έρχονται οι Bon Jovi στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 και όλοι τρέχουν να ψάξουν αν ευσταθεί. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, αλλά κάποια blogs το θεωρούν κλεισμένο.
Ήδη ακούγεται και η ημερομηνία, δηλαδή στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Λέτε να ισχύει; Καθόλου απίθανο, αν σκεφτούμε πως είχε ξαναακουστεί πριν λίγο καιρό, πάλι για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρώτη φορά στην Ελλάδα, φαντάζεστε τι έχει να γίνει;;
Αναμένουμε!!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ 80% !!

Βazaar από την Elmec Sports

Βazaar από την Elmec Sports

Τα αγαπημένα σου ρούχα στις καλύτερες τιμές!

Ένα 3ήμερο προσφορών που φτάνουν μέχρι και το 80% έχει οργανώσει η γνωστή εταιρεία Elmec Sports. Σε έναν χώρο θα βρεις συγκεντρωμένες αγαπημένες επώνυμες μάρκες όπως τα Juicy Couture, UGG, Patrizia Pepe, Samsonite, Converse, Nike, Harley Davidson , Redskin, Gas, και Helly Hansen ενώ έχεις την ευκολία να χρησιμοποιήσεις και την πιστωτική σου κάρτα με άτοκες δόσεις. Για αυτό μην ξεχάσεις να σημειώσεις στην agenda σου πως στις 22 και 23 Οκτωβρίου απο τις 10.00 εώς και τις 21.00 και στις 24 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως τις 18.00 μπορείς να κάνεις χωρίς ενοχές τις φθινοπωρινές και χειμερινές αγορές σου και να βγεις κερδισμένη!

Info: Το bazaar θα γίνει στην Elmec Sport, Ηφαίστου49, Κορωπί, τηλ. 210 9119000
stylista.gr







                                                                                                                               by .. c@twalk