Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ OSCAR ΦΕΤΟΣ Η NATALIE PORTMAN??EMEIΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ..

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ!!! Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ..

 
Ο Λευτέρης Κοσμίδης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Ρότερνταμ.

Ο 19χρονος πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, όπου συγκέντρωσε 15.700 βαθμούς. Μάλιστα, νίκησε και τον Ιάπωνα Κοχέϊ Οτσιμούρα, ο οποίος είναι ίσως ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο.

Ομως, παρά την επιτυχία του, ο Κοσμίδης δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Κι αυτό, επειδή η χώρα μας ήταν 25η στην  κατάταξη, στο ομαδικό προκρίνονται οι πρώτες 24! Η ελληνική αποστολή στο Ρότερνταμ είχε ατυχίες, αφού ο Μάρας είχε πτώση στο μονόζυγο, ενώ και ο Τσολακίδης δεν αγωνίστηκε  στο δίζυγο, λόγω ίωσης! 


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ..ΠΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ??

   

Ο Ronald Mallett, φυσικός στο πανεπιστήμιο του Κοννέκτικατ, πιστεύει ότι γνωρίζει τον τρόπο να κατασκευάσει μία χρονομηχανή, μια πραγματική συσκευή που θα μπορέσει να μεταφέρει κάποιον ή κάτι από το μέλλον στο παρελθόν, ή κι αντίστροφα. Σε αντίθεση με παλαιότερους επιστήμονες που προσέγγιζαν την ιδέα της χρονομηχανής, ο 57 ετών καθηγητής, έχει επινοήσει μια μηχανή που θεωρεί ότι θα μπορούσε να μεταφέρει οτιδήποτε, από ένα άτομο εώς έναν άνθρωπο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους."Δεν αστειεύομαι.... READ MORE.. 

and the oscar goes to...ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ!!!

Η ταινία «Κυνόδοντας» πηγαίνει στα Oσκαρ

Ο δρόμος για τα Oscar άνοιξε για τον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία με τη θριαμβευτική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επελέγη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα φετινά βραβεία Oscar.

Η ταινία επιλέχθηκε παμψηφεί κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής που συστήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού, ειδικά για αυτό τον σκοπό, με πρόεδρο τον κριτικό κινηματογράφου, Μισέλ Δημόπουλο.
Η επιλογή της ταινίας για τα Oscar 2010 ήρθε ως επιστέγασμα μιας σειράς βραβεύσεων που ξεκίνησαν από το Φεστιβάλ Καννών 2009, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Un Certain Regard, την επίσημη συμμετοχή της ταινίας σε σειρά καταξιωμένων φεστιβάλ κινηματογράφου σε Ευρώπη και Αμερική και τη διανομή της σε αγορές του εξωτερικού, σημειώνοντας συνεχόμενες εβδομάδες προβολής σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και η Ρωσία.
Στην Ελλάδα, η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ SEXY ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ?? ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ SEXY KOΡΙΤΣΙ ΤΟΥ 2010!!!



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΝΚΑ ΚΕLLY THE SEXIEST WOMAN ALIVE 2010!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΤΩΝ Aerosmith Rick Dufay

Minka Kelly Is “The Sexiest Woman of 2010″, Says Esquire | minka kelly | video sexy poll

ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!

Knock, Knock! Whos There? | take a guess | slim jeans guess

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ SKINNY JEAN ΠΟΥ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ ΤΗΣ???

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΗΤΟ PHOTOSHOP???

Renee Zellweger In Harpers Bazaar  | renee zellweger | Photoshop make up magazine

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ??????????????????

ΔΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΑΙ Η GAGA ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

Lady Gaga Has a New Look | lady gaga | makeover hair

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ!!!ΔΕΣ Κ ΑΛΛΑ!!