Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ζακ Γαλιφιανάκης: Ένας Κρητικός σαρώνει το Hollywood!

MUSIC BREAK!! Inna - Sun Is Up (Official Video)

Θεωρίες συνομωσίας ή… γεγονότα συνομωσίας;

Θεωρίες συνομωσίας. Όλοι μας έχουμε ακούσει κάποιες, λίγο έως πολύ. Στον καφέ με την παρέα, στο διαδίκτυο , στην τηλεόραση και πάει λέγοντας. Απόψεις που συνήθως τείνουμε να τις κατηγοριοποιήσουμε από, το λιγότερο, ανακριβείς έως απλά ανόητες. Πόσοι όμως έχουν κάτσει στ' αλήθεια να ψάξουν μόνοι τους και να δουν αν μια άποψη που ακούν ισχύει; Πόσοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το βαρύ πράγμα πάνω στους ώμους τους και να χρησιμοποιήσουν λίγο κριτική σκέψη πριν απορρίψουν δογματικά κάτι ως λανθασμένο, ή, το σημαντικότερο, πριν το δεχτούν ως σωστό;

Είναι ώρα να παραδεχτούμε πως

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ??!


Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Πως αντιδρά το σώμα και ο νους μας την συγκεκριμένη στιγμή; Τι δηλώνουν άνθρωποι που ισχυρίζονται πως είχαν επιθανάτια εμπειρία; Ο Δρ. Sam Parnia, του Ιατρικού Κέντρου του Cornell στη Νέα Υόρκη, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην επιστημονική έρευνα του θανάτου και δίνει απαντήσεις. ....

7 ενδείξεις που αποκαλύπτουν πως σε απατά


Μέχρι σήμερα έλεγαν ότι οι γυναίκες ως πιο πονηρές, μπορούσαν ν’ αντιληφθούν πιο εύκολα την απιστία των συντρόφων τους. Ανακάλυψε λοιπόν ποιες ενδείξεις στη συμπεριφορά της πρέπει να βαρέσουν καμπανάκι μέσα σου και διέψευσε το μύθο ότι ο “κερατάς” το μαθαίνει πάντα τελευταίος.


Ένδειξη 1ο: Extreme makeover

Μέχρι σήμερα πήγαινε στη δουλεία, γυμναστήριο, ψώνια, επιμελώς ατημέλητη και ξαφνικά κυκλοφορεί στην τρίχα. Κι ενώ εσύ δεν έχεις παραπονεθεί γι’ αυτό! Ο καθένας θέλει να είναι ελκυστικός στα μάτια ενός νέου συντρόφου, οπότε μην κάνεις χαρούλες την επόμενη φορά που θα την δεις να πηγαίνει βαμμένη και με μαλλί κομμωτηρίου γυμναστήριο.

Ένδειξη 2ο: Το κινητό και τα μάτια της .........

PINK RIBBON :Η "ροζ κορδέλα'' έρχεται και με άλλα οικονομικά προ'ι'όντα!

PINK RIBBON :Η "ροζ κορδέλα'' έρχεται και με άλλα προ'ι'όντα!!

Ralph Lauren

Η ομορφιά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
Ένωσε την φωνή σου με τις εταιρείες καλλυντικών που δίνουν την δική τους μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.                                                         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10 / 10 / 10 Είστε έτοιμοι;; ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

 Απίστευτη ημερομηνία και η σημερινή!! Σωστά;; Τα τρία δεκάρια στη σειρά δεν είναι τυχαία!! Σήμερα ειναι μία ξεχωριστή μέρα για πολλους και διάφορους λογους!!!


    Στο δυαδικό σύστημα χαρακτηριστικά 101010  χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες για την θεωρία  των fractals (recursive γεωμετρικά σχήματα) και τη θεωρία του χάους (το φαινόμενο της πεταλούδας)....

Οι περισσότερες προβλέψεις και οι απόψεις που αφορούν στην ημερομηνια 10/10/10 βασίζονται  ή  έχουν τις ρίζες τους στη μαθηματική μοναδικότητά του ως έναν αριθμό.

Έτσι και εμείς σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με ό,τι πιο παράξενο και ανεξήγητο!!! Θα δείτε πράγματα που δε θα πιστεύετε, πράγματα που θα σας βάλουν σε σκέψεις και γενικά θα σας παρουσιάσουμε  γεγονότα και καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και ή δεν τους δίνετε σημασία ή είναι τόσο περίεργα και καλοστημένα που δεν μπορεί να τα αντιληφθεί ο κοινός ανθρώπινος νους !!! 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..... ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ!!!!!  

Έλληνες κροίσοι στην Αυστραλία..

Δύο ονόματα Ελλήνων ομογενών φιγουράρουν στον κατάλογο με τους εκατό πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας.

Αρχικά συναντάμε τον Ρος Μακρή, που πέρυσι βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας με τους κροίσους κάτω των 40 ετών. Φέτος έπεσε από το θρόνο του όχι επειδή έχασε τα εκατμμύριά του, αλλά γιατί αποφάσισε να ενώσει τις επιχειρήσεις του με αυτές του πατέρα του, Κώστα Μακρή, ενός εκ των πλουσιοτέρων κατοίκων της Αυστραλίας.

Σειρά έχει ο «βασιλιάς» των καλλυντικών Ναπολέον Περδής. Ο 40χρονος σήμερα, Ναπολέων, ξεκίνησε σεμνά και ταπεινά από μια εργατική συνοικία του Σίδνεϊ και έστησε μια παγκόσμια αυτοκρατορία με επίκεντρο το Λος Άντζελες και καλύτερους πελάτες τα αστέρια του Χόλιγουντ.

Η περιουσία του εκτιμάται γύρω στα 90 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην 12η θέση των πλουσιότερων νέων της Αυστραλίας. Η εταιρεία του Περδή είναι πλέον και επίσημος χορηγός των βραβείων Emmy, και η δραστηριότητα του καθημερινά απασχολεί τα αυστραλιανά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.


πηγη:zougla

Τελικά ο Νίνο είναι πολύ κακό παιδί;

Με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Νίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μίλησε για τις… περίεργες συνήθειες του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι τελειομανής.
Δουλεύει περίπου 20 ώρες την ημέρα, όταν δεν νιώθει καλά επισκέπτεται το μοναστήρι του Σταυρού στη Ρόδο. Του αρέσουν οι αλλαγές και όταν νιώθει να τον πνίγουν οι τοίχοι μετακομίζει.

Όσο για τα προσωπικά του, κουβέντα δεν θέλει! Του αρέσει να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής και δουλεύει σκληρά.

«Αν περάσει η μπογιά μου, θα ζητήσω να με βάψουν για να είμαι και πάλι φρέσκος. Είναι στο χέρι του καλλιτέχνη να τον θυμούνται. Πρέπει να είναι αρρώστια σου ο κόσμος, να πεθαίνεις για την αγάπη του».

Ο Νίνο δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πτώση που είχε για ένα διάστημα η καριέρα του: «Υπήρχε ένα διάστημα που είχα αρχίσει να κατεβαίνω. Είχα πάρει μια κατηφόρα, όλα γύρω μου ήταν μαύρα, με αφορμή τα ψέματα που μου είπε κάποιος για κάτι πολύ δικό μου. Ήθελα να κάνω μια ριζική αλλαγή για να διώξω την κακή ενέργεια από πάνω μου. Κι άλλαξα τα πάντα».


Πηγή: Nitro

Gossip Girl Tips : Δέσ'την αλλιώς..όπως η Blair..!!!

Δέσ'την αλλιώς..όπως η Blair..!!!

Moda..Tsanta..kai..Kopana..!
..Φέτος το καλοκαίρι με τις επαναλήψεις στο Star έπιασα τον εαυτό μου αρκετές φορές να "μελετάω" το preppy look της Blair Waldrof. Αυτό που μ' αρέσει περισσότερο στο στυλ της είναι οι κορδέλες που σχεδόν πάντα φοράει στα μαλλιά της.....
..Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω κι εγώ τέτοιες κορδέλες και μαντέψτε τι χρησιμοποίησα; Γραβάτες φυσικά! Οι γραβάτες δεν έχουν μόνο το κατάλληλο σχήμα αλλά είναι συνήθως και μεταξωτές κάτι που τις καθιστά ιδανικό υλικό για preppy headbands!

Η πρώτη που έφτιαξα ήταν από μία πουά γραβάτα την οποία έκοψα και τις έραψα ένα λαστιχάκι. Με ακόμα δύο κομμάτια της γραβάτας έφτιαξα και ένα φιογκάκι για να την στολίσω!


Σε επόμενο ποστ θα σας δείξω τον τρόπο να φτιάξουμε μακριά κορδέλα (όπως φοράει η Blair στην τελευταία φώτο) και επίσης ένα τέλειο λουλούδι για να την στολίσουμε.!!
.wardroberecycle.com


φιλάκιααα!!

by..c@twalk


Θρίαμβος για την Red Bull στην Ιαπωνία...

Με τις κατατακτήριες δοκιμές να ολοκληρώνονται μόλις πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στην πίστα της Suzuka, εξαιτίας της χθεσινής νεροποντής, η FIA θα πρέπει αν αισθάνεται τυχερή που τελικά διεξήχθη κανονικά το F1 GP.

Ο Γερμανός Sebastian Vettel εκκίνησε και τερμάτισε πρώτος τον αγώνα, κάτι που είχε να κάνει από τον Ιούνιο, ενώ ο ομόσταυλός του, Mark Webber επανήλθε στους βαθμούς κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Ο Ισπανός, Fernando Alonso, επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο της Ferrari και έφερε το κόκκινο μονοθέσιο στην τρίτη θέση.

Supermode Vs Hurts - Supermode Life (PLAYMEN Mash Up 2010)

Οι Playmen ερχονται και παλι στο προσκηνιο,οχι με καινουργιο κομματι,αλλα με ενα πολυ επιτυχημενο mash-up!! Στο μεγαλο dance hit του 2006 "Tell me why" των Supermode (που δεν ειναι αλλοι απτους Axwell κ Steve Angello της Swedish House Mafia) προστεθηκαν τα vocals του περσυνου radio hit των Hurts "Wonderful life" κ το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο!! Απολαυστε το!

Το 17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης

Το 70% των εισιτηρίων του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μελβούρνης έχει πουληθεί και όπως όλα δείχνουν η διοργάνωση θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Η κωμωδία του Χρήστου Δήμου «Νήsos» θα ανοίξει το φεστιβάλ στις 13 του μήνα ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων τις ταινίες, «Η σκόνη του χρόνου» του Θόδωρου Αγγελόπουλου και «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη.

Στη σελίδα greekfilmfestival.com.au μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα....



Πέρασε το καλοκαίρι και χάσαμε το καλύτερο...

Το μαύρισμα αυτό δεν υπάρχει.Με τι έκανε μπάνιο απορώ!!!!!!!

Άμα έχεις τύχη "APPLE" διάβαινε..

Ένα ζευγάρι από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών πούλησε στον τεχνολογικό κολοσσό το μικροσκοπικό σπίτι του αξίας μόλις 6.000 δολαρίων, για 1,7 εκατομμύρια δολάρια! Η…
«e- δανική» τιμή που κατάφεραν να εξασφαλίσουν ο Ντάνι και η Κάθυ Φουλμπράιτ, ήταν αποτέλεσμα ελάχιστων διαπραγματεύσεων. «Μας έδωσαν μια λευκή επιταγή και μας είπαν γράψτε το ποσό που θέλετε για να μας πουλήσετε το σπίτι σας» δηλώνουν πανευτυχείς οι νέοι εκατομμυριούχοι.
Η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα τεράστιο συγκρότημα γραφείων στην περιοχή συνολικού προϋπολογισμού 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το σπίτι του ζευγαριού έστεκε ακριβώς στην μέση. Στο τεράστιο αυτό συγκρότημα η Apple θα σχεδιάζει όλες τις λειουργίες για τις ναυαρχίδες της, όπως τα iPod, iPhone και iPad
Με ένα μέρος από τα λεφτά που έλαβε από την Apple το ζευγάρι αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, σε μια έκταση 4.200 τετραγωνικών μέτρων, με πισίνα και τζακούζι. 


 πηγη:tromaktiko 

AMBER ALERT - Εξαφάνιση παιδιού

Στις 4 Οκτωβρίου 2010 στις 8:00 το πρωί, η ανήλικη Κελεπούρη Σοφία, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας από όπου και διαμένει.

Η ανήλικη ξεκίνησε να πάει στο σχολείο της, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε και από τότε αγνοείται. Η Σοφία έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 εκ. και βάρος 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκό παντελόνι και και παπούτσια μάρκας AllStar.

Είναι πολλά τα λεφτά του καφέ παιδιά........

(Καφέ/εστιατόρια - Το Νο1 του top-10 των μεγαλύτερων δαπανών των νοικοκυριών)
Λίγο πριν από την «ελληνική κρίση» οι πολίτες στη χώρα μας ξόδευαν κάθε μήνα το 10% του οικογενειακού τους προϋπολογισμού σε καφενεία και εστιατόρια.
Η συγκεκριμένη δαπάνη βρίσκεται στο Νο 1 του top-10 των μεγαλύτερων δαπανών των νοικοκυριών στην Ερευνα Οικογενειακών Προϋπολογισμών του 2008 που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέσσερα μόλις χρόνια, από το 2004 ως το 2008, οι δαπάνες των νοικοκυριών για «καφενεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία» αυξήθηκαν κατά 33,4%, περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία δαπανών! Παρά ταύτα το 2008 ο καφές συνοδεύτηκε με λιγότερα τσιγάρα σε σύγκριση με το 2004 (η δαπάνη για προϊόντα καπνού κατέγραψε μείωση), ενώ αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες αποκαλύπτει η μείωση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών. Η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ καταγράφει τη μεταβολή του καταναλωτικού προτύπου των Ελλήνων λίγο προτού γίνουν αισθητά τα σημάδια της ύφεσης στην οικονομία. Το 2008, χρονιά όπου οικονομία υποτίθεται ότι ήταν «θωρακισμένη» απέναντι στην κρίση, σηματοδοτεί τον επίλογο της δεκαπενταετίας 1993-2008, πριν από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Το 2008 η μεγαλύτερη δαπάνη, κατά μέσον όρο, είναι για εστιατόρια και καφενεία και ακολουθούν οι δαπάνες για είδη ένδυσης, αυτοκίνητα, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, κρέας, καύσιμα, λιπαντικά αυτοκινήτου, καπνό κτλ. Παράλληλα το μικρότερο μέρος των δαπανών αφορά την εκπαίδευση......

Ασκήσεις για το μυαλό σου..

Το μυαλό είναι ένας μυς όπως όλοι και χρειάζεται άσκηση. Αν ξεχνάς, δοκίμασε 10 έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη μνήμη σου.
Φάε, να θυμηθείς!
Το ότι τα ψάρια θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερο μνημονικό πιθανότατα το ξέρεις. Εκτός όμως από τα θαλασσινά, την ίδια ευεργετική επίδραση έχουν και τα κόκκινα και μοβ τρόφιμα. Μελιτζάνες, κόκκινα κρεμμύδια και παντζάρια περιέχουν μια χημική ουσία που ενισχύει τη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου γενικότερα. Τέλος, τρόφιμα πλούσια σε φολικό οξύ, όπως το μπρόκολο, τα μπιζέλια και οι μπανάνες διατηρούν επίσης τον εγκέφαλο σας σε φόρμα.

"Δρόσισε" το μυαλό σου!..............

O Hugh Grant και τα πανάκριβα δώρα του

Οι περισσότεροι άνδρες θα αισθάνονταν περίεργα και μόνο στην ιδέα ότι θα πατούσαν τα πενήντα. Το ίδιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμβαίνει και με το Βρετανό ηθοποιό, Hugh Grant, ο οποίος, με αφορμή τα 50α γενέθλιά του αποφάσισε να κάνει στον εαυτό του ένα πανάκριβο δώρο.

Έτσι, ο διάσημος Hugh, άνοιξε τον κορβανά του, έβγαλε 143.000 στερλίνες, πετάχτηκε μέχρι την αντιπροσωπεία της Ferrari της γειτονιάς του και αγόρασε μια «μαύρη καλλονή». Χρόνια σου πολλά, Hugh και προσοχή στους πεζούς!


http://www.zougla.gr/