Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου!

Mε το μήνυμα "η Ψυχή στο Δρόμο" εγκαινιάζει τις παραστάσεις του το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου που διοργανώνει ο δήμος Αθηναίων.
Περισσότερες από 40 ελληνικές ομάδες και τουλάχιστον επτά από το εξωτερικό θα πλαισιώσουν τις γιορτές που θα μετατρέψουν το κέντρο της πόλης των Αθηνών σε ένα πραγματικό κύτταρο τέχνης , δημιουργίας και έκφρασης.
Τα θεατρικά σχήματα θα συνοδεύσουν και 200 καλλιτέχνες από ολόκληρο τον κόσμο που θα παίζουν, θα τραγουδούν , θα μιμούνται, θα κάνουν ακροβατικά και ζογλερικά κόλπα από την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.
Από το Καλλιμάρμαρο, όπου θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην οδό Ερμού, στην πλατεία Καπνικαρέας, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου , στην πλατεία του Θησείου , του Κεραμικού και του Αγίου Θωμά. Η κάθε ομάδα θα δώσει 3-6 παραστάσεις γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον 60 δρώμενα μουσικά και θεατρικά θα εκτυλίσσονται καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν θα το πράξουν αφιλοκερδώς καθώς δεν υπάρχουν καθόλου χρηματοδοτήσεις.

Moda..Tsanta..kai..Kopana.! Η πιο μοδάτη βόλτα μόλις ξεκίνησε..!!

Πρώτη στάση.....
«Fashion Show Bazaar» στο The Mall Athens!!

«Το The Mall Athens υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν με ένα μοναδικό bazaar προσφορών, καθώς για πρώτη φορά οι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν επώνυμα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ τόσο μέσα στα καταστήματα, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του The Mall Athens. Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, οι διάδρομοι του εμπορικού κέντρου θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο showroom, με ειδικά διαμορφωμένα stages που θα φιλοξενούν χιλιάδες προϊόντα από τα καταστήματα του The Mall Athens σε απίθανες τιμές. Παράλληλα, δύο αποκλειστικά fashion shows θα πραγματοποιηθούν στο 3ο επίπεδο.

Οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις απίθανες προσφορές των προϊόντων που θα διατίθενται στα ειδικά stages του εμπορικού κέντρου, ενώ οι πωλητές των καταστημάτων θα βρίσκονται εκεί για να τους συμβουλεύσουν στις αγορές τους. Επιπλέον, πολλά ακόμη από τα καταστήματα του The Mall Athens θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε τιμές bazaar καθ' όλη τη διάρκεια της ενέργειας. Τέλος, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 14:00, τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε προφορά θα παρουσιαστούν σε δύο fashion shows, στην ειδικά σχεδιασμένη πασαρέλα που θα βρίσκεται στο 3ο επίπεδο, υπό τους ήχους μοναδικών dj sets.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στο The Mall Athens και επωφεληθείτε από τις απίθανες φθινοπωρινές προσφορές του μεγαλύτερου bazaar με επώνυμα προϊόντα στην Αθήνα!»Πηγή: The Mall Athens


by ..c@twalk

Pink Ribbon Bracelet 2010 by Dukas and Estee Lauder.Το γνωστό ροζ βραχιολάκι έρχεται ανανεωμένο..!


Estee Lauder Pink Ribbon Bracelet 2010 

by Dukas

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκινάει η προώθηση του 6ου κατά σειρά Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder με την υπογραφή του ΔΟΥΚΑ.......

Need for speed 2010

Η ΕΑ, απλά για να μας ανοίξει την όρεξη, έδωσε στην δημοσιότητα το νέο trailer του επερχόμενου τίτλου της σειράς Need For Speed : Hot Pursuit.
Θαυμάστε...και έρχεται.
r

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΝΤΙOΓΚΟ

Δεν πτοείται ο Ντιόγκο από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Ήρεμος και χωρίς να αγχώνεται αντιμετωπίζει ο Ντιόγκο το γεγονός ότι έχει πάρει... διαζύγιο με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο με τη μορφή δανεισμού αντιμετωπίζει ψύχραιμα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με τη φανέλα της νέας του ομάδας, και με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του καφέ αναφέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ

«Δεν ανησυχώ, γιατί ξέρω ότι προσπαθώ, δημιουργώ, τρέχω. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Κάποια στιγμή θα βάλω γκολ», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος ερωτηθείς να σχολιάσει την πτωτική πορεία της περσινής πρωταθλήτριας Βραζιλίας, που έχει βρεθεί λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, επεσήμανε:

«Πρώτα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την ενοχλητική ζώνη, για να σκεφτούμε μετά άλλα πράγματα. Έχουμε χρόνο. Μένουν δεκατρία παιχνίδια, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας και δεν μπορούμε να μεμψιμοιρούμε».

http://www.gazzetta.gr/

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ..2 ΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!

Όπως όλοι ξέρετε όταν ερωτευόμαστε ξεχνάμε μερικά αγαπημένα πρόσωπα και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στον έρωτα μας. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης η έναρξη μιας νέας ρομαντικής σχέσης μας «κοστίζει» δύο στενούς φίλους.
Αρνητικά επίσης επηρεάζεται η σχέση των ερωτευμένων με το οικογενειακό περιβάλλον τους.
Σύμφωνα με προηγούμενη έρευνα...
 

ΚΑΙ..ROSS ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ!!!

Χωρίς παρεμβάσεις από το alter ego μας mGIRL (το οποίο είναι για μας ότι η Sasha Fierce για την Beyonce)
για αύριο Τρίτη 28/9 οι προβλέψεις δείχνουν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας! Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι το απόγευμα θα πνέουν νότιοι έως 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη οι νεφώσεις θα είναι λίγες και από το απόγευμα θα αυξηθούν βαθμιαία. Άνεμοι διαφόρων δ/νσεων έως 4 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από:

ΑΘΗΝΑ
19..30 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..28 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
18..25 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
14..21 oC
ΒΟΛΟΣ
20..26 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
16..29 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
19..24 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
22..28 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
22..29 oC
ΡΟΔΟΣ
23..28 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
22..33 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
12..21 oC
ΠΑΤΡΑ
18..28 oC
ΧΑΝΙΑ
23..34 oC

Κατά τα άλλα..ο Κούγιας ξαναβγήκε στα κανάλια..Φιλιά σε όλους!
..by meteoGIRL

KAI..ROSS ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Μετά από χρόνια διαλογισμού (σήμερα το σκέφτηκα) και ατελείωτες φιλοσοφικές συζητήσεις υπαρξιακού τύπου με  γκουρού του πνεύματος (χτες βγήκαμε με την παρέα τα ήπιαμε και τα είπαμε) κατέληξα ότι στη ζωή ένα είναι που μετράει:να κάνεις τα πράγματα που αγαπάς..αυτά που σε άλλους μπορεί να μην αρέσουν καν αλλά που εσύ σε αυτά βρίσκεις τον εαυτό σου και την εσωτερική σου γαλήνη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάκτηση στη ζωή από το να ξέρεις τι σ’ αρέσει πραγματικά. Κ αν σε κάποιον που ήδη ξέρει τι θέλει να κάνει στη ζωή του και σε τι είναι καλός πραγματικά αυτά φαίνονται υπερβολικά πίστεψτέ με δεν είναι. Αν λοιπόν δεν είσαι από τους τυχερούς και το κεφάλι σου είναι ανακατεμένο από διλήμματα, γνώμες, συστάσεις και συμβουλές τρίτων ένας είναι ο δρόμος ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: Δήλωσε τη σχολή που αρέσει σε σένα και όχι στο σύστημα, ασχολήσου με το πιο κουλό χόμπυ αλλά καν το επειδή σ’αρέσει, κάνε τη δουλειά που γεμίζει την ψυχή σου και όχι το πορτοφόλι σου, διάλεξε να’σαι μαζί με αυτόν που θα ερωτευτείς τρελά χωρίς να σε νοιάζει τίποτα..αν το θες πολύ θα γίνει.. αποκλείεται να αποτύχεις. Είπαμε το παν στη ζωή είναι να ξέρεις τι θες..Είπαμε δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάκτηση._
mGIRL

Ο dr z@ncon απαντά...




Ανώνυμος είπε...
edw stelnoume?? me goustarei aftos gia ton opoio kovei fleva i kolliti mou kai i ali8ia einai oti k mena m aresei. Ti na kanw??? s.o.s!!!!


Φίλη μου,

Είναι κολλητή σου….Απο την στιγμή που της αρέσει πάρα πολύ πρέπει να υποχωρήσεις.Αλλιώς για να είσαι σωστή ξέρεις ε?Να συζητήσεις μαζί της να της πείς ότι δεν γουστάρει εσένα αλλά εμένα και να σου δώσει το οκ να προχωρήσεις.Αν το κάνεις έτσι αυτοβούλως το πιο πιθανόν είναι να μείνεις χωρίς κολλητή.
Μπορείτε να στέλνετε και στο schoolaraliki@hotmail.com

                       By….. dr z@ncon

Moda.. Tsanta..kai..Kopana.!



                …Σκηνές καθημερινής τρέλας…!

Σκηνικó 1ο
..’Εχεις ραντεβού σε μοοόλις 20 λεπτά με τον ωραίο  της τάξης ή του αμφιθεάτρου (ή και του ντουνιά ολόκληρου τέλος πάντων ) και το δωμάτιο σου είναι ακόμη βομβαρδισμένο με άπειρα φορέματα ,μπλουζάκια και τζιν (πάνω σε κρεβάτι/γραφείο/ ποδήλατο γυμναστικής –το παίζουμε και fit..!-/χαλί/πουφ..) .Τι κάνεις ;;;
 Σε πιάνει πανικός ,σε λούζει κρύος ιδρώτας και το μόνο που καταφέρνεις να ξεστομίσεις είναι:”Ti θα φορέσω;;; Δεν έχω τίποτα να βάλω!!Δεν έχω ρούχααα!’’

Σκηνικό 2ο
..Λίγο η κρίση ,λίγο το μαλλιοτράβηγμα με την αδερφή σου για το ποια θα φορέσει τις νέες  UGG μπότες στο χρώμα της Barbie ( βλ. φούξια) είχαν σαν αποτέλεσμα σημαντικές περικοπές στο χαρτζιλίκι σας..
Τι κάνεις ;;;
  Σε ξαναπιάνει πανικός (+νεύρα) και το μόνο που καταφέρνεις να πεις είναι:  ’’ Με τόσα λεφτά δεν  αγοράζω ούτε κάλτσα.!Πως θα πάρω καινούργια ρούχα για την χοροεσπερίδα της Παρασκευής ;;”
 
       WRONG ANSWERS   !!            TRY AGAIN my friend!!
…Και στην προσπάθεια αυτή θα σας βοηθήσουμε εμείς ,η επιστημονική ομάδα της νέας στήλης “Μόδα..Τσάντα..και..Kοπάνα..!’’, δίνοντας σας λύσεις και ιδέες για ό,τι free & fresh υπάρχει στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς !

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε την βόλτα μας ..;;
Φύγαμε..!!

                                                                                                                        By .. c@twalk

Ο ΜΑΙΚΛ ΖΕΙ....


«Πλανήτης Μάικλ» θα ονομάζεται το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα, μέσα από το οποίο θα δημιουργηθεί ένας ολόκληρος ψηφιακός κόσμος βασισμένος στον βασιλιά της ποπ μουσικής.
Πρόκειται για ένα διαδικτυακό παιχνίδι και υπολογίζεται πως θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον 100.000 παικτών.
Οι διαχειριστές της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον συμφώνησαν με μία αμερικάνικη εταιρεία για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και πληροφορίες θέλουν να έχουν προστεθεί αρκετά μηδενικά στην περιουσία του αποθανόντος τραγουδιστή από την συγκεκριμένη συμφωνία. Πάντως από το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον μέχρι σήμερα έχει αυξηθεί η περιουσία του κατά 250.000.000 δολάρια.

TEST No1......

 
Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.
Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω


Μετρήστε πόσα  'F' έχει στο παρακάτω κείμενο :

+++++++++++++++++++++++++++
FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
+++++++++++++++++++++++++++
Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα
ΟΚ?

Σοβαρά προβλήματα με τα mail.

Παιδιά απο χθες υπάρχει σοβαρο πρόβλημα με λογαριασμούς Hotmail οι οποιοι δεν μπορούν να ανοίξουν. Πολύς κόσμος έχει απευθηνθεί πάμπολες φορές στο κέντρο βοήθειας του Hotmail και κανείς δεν έχει βγεί να απαντήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Πολλοί απο τους e-mail λογαριασμούς είναι επαγγελματικοί και επηρεάζουνται επιχειρήσεις απο αυτη την κατάσταση.
Υπομονή μήπως βγει καμιά άκρη.

Ποιες διάσημες star φοράνε φακούς επαφής;

Ένα βλέμμα τους αρκεί για να μαγνητίσει. Αλλά, αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή η ματιά μπορεί να είναι fake; Πολλές stars του Hollywood έχουν γεννηθεί με... ευλογημένη ομορφιά, άλλες πάλι έσπευσαν να καλύψουν τα μικρά ψεγάδια της εμφάνισής τους με άλλου είδους μέσα.

Ψεγάδι τα καστανά μάτια; Κι όμως! Κάποιες αποποιούνται το χρώμα τους φορώντας φακούς επαφής. Για πολλές το έχεις υποψιαστεί, για άλλες πάλι δεν θα σου περνούσε ποτέ από το μυαλό.....

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ...........

'Αλλη μια μόνιμη ολοκαίνουργια,μοδάτη και πρωτότυπη  στήλη έρχεται...σε λίγες ώρες........!

Όσο γυμνάζεσαι τόσο καλύτερα κοιμάσαι...


Η σωµατική άσκηση είναι σύµµαχός µας κατά του καθηµερινού στρες και της κακής υγείας. Εκτός αυτού όµως επιδρά και στη φυσιολογία του ύπνου µε αποτέλεσµα να κοιµόµαστε καλύτερα, σύµφωνα µε µελέτες του Ινστιτούτου Σωµατικής Απόδοσης και Αποκατάστασης του Κέντρου Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Θεσσαλίας (ΚΕΤΕΑΘ).

Και πριν βιαστείτε να υποτιµήσετε αυτή της την ιδιότητα, θυµηθείτε ότι ο καλός ύπνος µάς γεµίζει ενέργεια και συντελεί σηµαντικά στη σωµατική και πνευµατική µας υγεία.


http://www.myworld.gr/

ΝΕΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ!! ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....

Λοιπόν.......
Ξυπνάτε ξαφνικά σ'ενα πολύ σκοτεινό δωμάτιο......
Το δωμάτιο ειναι τέραστιο θα έλεγα καλύτερα σαν ένα μεγάλο σπίτι χωρίς μεσοτοιχίες...
Δεν ξερετε γιατί και πώς είστε εκει μέσα......Καταλαβαίνετε ότι
τα ρούχα που φόρατε δεν είναι δικά σας.......Είστε πάρα πολύ ιδρωμένοι παρ'ολο που το δωμάτιο ειναι κρύο και τα ρούχα που φοράτε ελαφριά.....Θέλετε να φωνάξετε μα φοβάστε να το κάνετε...νομίζετε πως κάποιος θα ακούσει οτι ξυπνήσατε και θα έρθει να σας κάνει κακό.....
Μένετε λοιπόν αγχωμένοι μέσα στην ένταση προσπαθώντας να εξηγήσετε κάτι έστω και το παραμικρό μα τίποτα δεν φτάνει τη λογική σας.....
Όπως είπα και πρίν το δωμάτιο είναι πάρα πολυ σκοτεινό...Όμως στο βάθος αρκετά μακριά ένα μικρό φως απάλυνει το απόλυτο σκοτάδι απο τη χαραμάδα μιας πόρτας...
Θέλετε να πάτε εκεί,έστω για ένα δευτερόλεπτο...
Κάτι μέσα σας σας λέει για εκεί....κατι μέσα σας σας κάνει να ξεκίνησετε για εκείνο το φώς...Νίωθετε πως εκει μεσα κάθεται ένα και μόνο ένα άτομο το οποίο αγαπάτε και οτι αυτο το άτομο έχει έρθει εκεί για ένα και μόνο σκοπό...όχι για σας λυτρώσει μα για να σας πει μία και μόνο μία λέξη και μετά να χαθεί...Δε σας πειράζει όμως αυτό...εσείς απλά θέλετε να ακούσετε αυτή τη λέξη..αυτή η λέξη θα είναι η λυτρωσή σας....αυτη η λέξη θα σας διώξει κάθε φοβο......
-Πόιο άτομο θα θέλατε να είναι αυτο?
-Ποία λέξη θα θέλατε να ακούσετε απο το στόμα του?
-Τι ρούχα φαντάζεστε οτι φοράτε?
-Πώς φαντάζεστε το δωμάτιο?
-Έξω τι είναι μέρα ή νύχτα?
-Γιατί βρίσκεστε εκεί?



ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!...


The dilemma of the day....ENRIQUE VS JUSTIN!

ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ STAR ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΣ    ????

ENRIQUE OR JUSTIN? JUSTIN OR  ENRIQUE?

ΙΖΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΟΥ........



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!....

Σκύλος που μιλάει!!!Vol.1 Mishka says ''Bye Bye!"

Top 10: Τα πιο “ανούσια” applications του iPhone!!



Μια γάτα που παίζει πιάνο, μια αγελάδα που πετάει και έναν εικονικός zippo κρατούν τα σκήπτρα των πιο ανούσιων εφαρμογών του iPhone όπως τις ψήφισαν 4.000 κάτοχοι της συσκευής.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, πως για τις εφαρμογές αυτές οι χρήστες παραδέχονται ότι ξοδεύουν 10 λεπτά από το χρόνο τους την ημέρα παίζοντας με αυτές...

Στην κορυφή των 10 πιο ανούσιων εφαρμογών βρίσκεται το Talking Tom, ένας γάτος που επαναλαμβάνει ότι λες και σε κοροϊδεύει σε εκνευριστικό βαθμό.

ΥΓ: Πειράζει που εμείς τον βρίσκουμε γλυκούλη..???

Αναλυτικά το Top 10
1. Talking Tom ( ο γάτος που σε κοροϊδεύει)
2. iBeer (Υποτίθεται ότι πίνεις μια μπύρα)
3.Fat Booth (Σε κάνει να δείχνεις τεράστιος)
4. Cat Piano (Μια γάτα που παίζει πιάνο)
5.Zippo Lighter(ένας zippo που ανάβει)
6.Cow Toss(Πετάς μια αγελάδα στον αέρα)
7. Colour Tilt (γέρνεις το iPhone κι αλλάζει χρώμα)
8. Hold On! ( Πατάς ένα κουμπί για όση ώρα μπορείς)
9. Woohoo (Πατάς ένα κουμπί και ακούγεται ένα woohoo!)
10. Rate a fart (Βαθμολογεί την ένταση της... “εντερικής σου διαταραχής”)
πηγή :tileorasi-hellas.blogspot.com

Μαργαριτάρια ή Μεγάλες Αλήθειες;; ..Vol.2

1)Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση.

2)Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ, με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο.

3)Ενεργητική φωνή:Κυνηγάω τον λαγό.
Παθητική φωνή:Ο λαγός με κυνηγάει.

4)Η τάξη μου έχει 29 μαθητές. Απ'αυτούς οι 12 είναι μαθήτριες.

5)Η γωνία Α στην κορυφή του τριγώνου λέγεται Αγωνία, Στον πάτο της βάσης, δεξιά κι αριστερά λέγονται Παταγωνία.

6)Ο πατέρας μου έχει συνεργείο και φτιάχνει ντίζες για αμπραγιάζ, φρένα, εξωλέμβιες. Η μάνα μου το λέει ντιζάινερ και γελάμε όλοι κι ο πατέρας.