Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Φτιάξ΄το μόνη σου..!!!Σπιτικό lip gloss απ'τα χεράκια σου.!

Καλό μήνααααα !!!


Στο τελευταίο "Moda..Tsanta..kai..Kopana..!" σας είχαμε υποσχεθεί ότι η στήλη μας αυτή τη φορά γυρνάει ..σπίτι (όχι για πολλή ώρα ..μη μου αγχώνεστε..) με κάτι άκρως πρακτικό για μας τα κορίτσια (άλλα και άκρως θελκτικό για σας τα αγόρια..πιστέψτε μας.!) και μάλιστα φτιαγμένο απ΄τα χεράκια μας.!
Τι είναι αυτό ;;;

Homemade Lip Gloss με υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι και το νεσεσέρ σας..!
(Γιατί άλλωστε τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο!!Είμαστε και οικολόγοι ,πως να το κάνουμε!)

Δείτε το παρακάτω video ,μαζέψτε τα σύνεργα που χρειάζεστε και σε ελάχιστα λεπτά θα έχετε φτιάξει το homemade gloss σας στο χρώμα που θέλετε!

by .. c@twalk

Βρείτε μας και στο FACEBOOK!




http://www.facebook.com/profile.php?id=1070623531&success=1#!/pages/School-araliki/143856085656432

Λέτε το ZEITGEIST να βγει αληθινό ;;;Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ..



Παγκόσμιες πανδημίες, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από ταινίες επιστημονικής φαντασίας που σπάνε τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρ. Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια...

Celebrity Quiz : Η απάντηση................

LADY GAGA χωρίς makeup..!!!!

(..Βρε συ Alejandro αγόρι μου ,πες της και εσύ να βάζει κανένα ρουζάκι και καμιά μάσκαρα πριν βγει από την πόρτα της..τρομάξαμε..(να την γνωρίσουμε..!!)
angelina jolie lady gaga makeup yikes angelina attractive tomb raider

Η πρώτη μου αγάπη…


bunnys1

Η πρώτη αγάπη μένει βαθιά χαραγμένη μέσα μας αλλά το φάντασμά της μας ακολουθεί μία ζωή στοιχειώνοντας τις επόμενες σχέσεις μας. Μετά από σειρά μελετών, οι επιστήμονες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που πολλοί άνθρωποι εμπειρικά ήδη ξέρουν: αν θέλει κανείς να ευτυχήσει στη ζωή του, καλύτερα ίσως να μην είχε....

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ...ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;;; ΣΟΥ ΕΧΩ ΛΥΣΗ!!!

ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.....

No 6, No 5 και Νο 4: Τα πιο ανατριχιαστικά μέρη του πλανήτη ..συνεχίζονται..!




Νο 6: Nησί του Πάσχα,Χιλή.
moai statues.jpg
Ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα σχετικά με τα εννέα μέτρων κεφάλια τα οποία είναι διασκορπισμένα στο Νησί του Πάσχα, είναι ότι δεν έχουν το βλέμμα τους στραμμένο προς εσένα όταν πηγαίνεις. Τα διάσημα αγέλαστα moai αγάλματα κοιτάζουν ενδόμυχα προς τη θάλασσα, σαν να είναι ένοχα για κάποιο έγκλημα. Ίσως έχει να κάνει με την εξαφάνιση των ανθρώπων που τα έφτιαξαν. Το Νησί του Πάσχα εκτείνεται σε 63 μόλις τετραγωνικά μίλια και φιλοξενεί πολύ περισσότερο μυστήριο, από το μέγεθός του, από κάθε άλλο μέρος στον κόσμο.

Η φυλή Rapa Nui, που εξαφανίστηκε σχεδόν πριν από έναν αιώνα, δεν διέθετε καθόλου γραπτά αρχεία για το πώς μετακίνησαν τα τεράστια moai σε όλο το νησί και μερικές φορές σε απόσταση 14 μιλίων, από το ηφαιστειακό λατομείο, όπου λαξεύτηκαν. Σύμφωνα με το θρύλο οι Rapa Nui ήταν τόσο αφοσιωμένοι στα γλυπτά τους, που έφτασαν σε σημείο να θυσιάζουν τον πολιτισμό τους στο βωμό των μεγαλύτερων και καλύτερων και πιο τέλειων δειγμάτων. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται από τη Χιλή (με πτήση που διαρκεί 5,5 ώρες).

Νο 5: Λιμνοθάλασσα Truk Chuuk, Μικρονησία.


truk lagoon.jpg

Ένα πλοίο κομμένο σχολαστικά στη μέση, προσφέρει μία διαφορετική οπτική γωνία της ζωής και του θανάτου στις βαθιές θάλασσες. Τα πάντα έχουν αποκτήσει κρούστα από όστρακα, από τις καμπίνες και τους λέβητες μέχρι τα κατεστραμμένα άρματα και αεροπλάνα που βρίσκονται στο κατάστρωμα. Πολλά μέρη του ιαπωνικού στόλου WWII βρίσκονται απλωμένα στη ρηχή λιμνοθάλασσα Truk σε μία ηφαιστειακή κοιλάδα της Μικρονησίας, που αποτελεί κομμάτι των Νησιών Caroline, 3.200 μίλια νοτιοδυτικά της Hawaii.

Πλέον, το σημείο, που αποτελεί τον παράδεισο των δυτών
(ασχολήθηκε με αυτό και ο Jacques Cousteau σε ένα ντοκιμαντέρ του 1971), ήταν το μέρος......

Διάλειμμα....για μουσική!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!

50 οι απουσίες;;; Το άλλο με τον Τοτό είναι καλύτερο!!






Επειδή διαδίδονται πολλά ψέματα και φήμες, διαβάστε τι ισχύει! Θα παρακαλούσαμε....

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒ/ΚΟΥ!!!! by meteoGIRL

Θες και συ σαν άνθρωπος να περάσεις την κατάθλιψή σου?? Όλοι σου οι φίλοι είναι χάλια ψυχολογικά και συ ζηλεύεις?? Δεν αντέχεις άλλο αυτό το χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό σου?? Θες να περάσεις κ συ τη φάση σου?? Ιδού τα βήματα:... 

Ας ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!! Λύσε το γρίφο.....










Ένας πλούσιος συλλέκτης έργων τέχνης είχε προγραμματίσει ένα αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό για μία......