Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΑΣ ΕΛEIΨΕ; ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΣΤΟ COSMOS TOY ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ!

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην Αθήνα στο CosmoStage!

  •  
Γιάννης Πλούταρχος @ COSMΟStage (x-Έναστρον)
Πρεμιέρα 14 Οκτωβρίου

Ένας νέος COSMOS διασκέδασης εγκαινιάζεται στην Αθήνα.Το COSMΟStage (x-Έναστρον),ανοίγει τις πόρτες του στις 14 Οκτωβρίου για να σας υποδεχθεί, σε ένα χώρο ανακαινισμένο με σύγχρονη αισθητική και ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό προγραμμα, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Γιάννη Πλούταρχο.Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες του και στο νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ»

Στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου θα εμφανίζεται η Αμαρυλλίς ,ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς και πολλοί νέοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες.




ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:
210-3413550
210-3413552

Βρείτε μας και στο FACEBOOK!


http://www.facebook.com/profile.php?id=1070623531&success=1#!/pages/School-araliki/143856085656432

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ''ΚΑΙ...ROSS'' ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ Σ/Κ ΑΠΟ ΤΗ meteoGIRL...

http://schoolaraliki.blogspot.com/2010/09/kaiross-by-meteogirl.html

ΛΙΓH ΥΠΟΜΟΝΗ...


Εντάξει....Ελάτε....Πείτε την αλήθεια! Δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα τα μαθήματα....Επομένως έχουμε λιγο χρόνο ακόμα ώστε να γίνουμε τέλειοι! Θα περάσουμε μαζί μια τέλεια SCHOOLική χρονιά!! Λίγο υπομονή ακόμα και η ομάδα του SCHOOL-ARALIKI θα είναι κοντά σας...Δουλεύουμε για ενα blog που όμοιο του απλά δεν υπάρχει!! Περιμένουμε τις ιδέες σας και τα σχόλια σας!!! Πατώντας στον τίτλο του αρθρου μπορείτε να μπείτε και να αφήσετε το σχολιο σας χτυπώντας επάνω στο ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ! Σας ευχαριστούμε....

Τί ετοιμάζει η BMW;;;;;;;

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει κάνει
την εμφάνισή του ένα περίεργο site
όπου το όνομά του μόνο και μόνο μας
προτρέπει να μην blogάρουμε γι'αυτό.
Η BMW φαίνεται πως...
κάτι καλό ετοιμάζει. Σε μικρά κλιπάκια
στο YouTube φαίνεται ένα αυτοκίνητο
και το εν λόγω site. Πάρτε μια γεύση
από το τελευταίο κλιπ.



A message from Lady Gaga to the Senate

ΜTV DanceFloor chart...

Dance Floor Chart

Μη χάσετε το MTV Dance Floor Chart κάθε Παρασκευή στις 13.30 και
στις 20.00 σε επανάληψη!




1
Nicko Project - Last Summer

2
Playmen & Alceen - Feel Your Love
3
Yolanda Be Cool - We No Speak Americano
4
Mark Angelo feat. Shaya - Far From Everything
5
Alex Gaudino - I'm In Love
6
Reckless - The End

7
Swedish House Mafia - One (Your Name) feat. Pharrell 
8
Stromae - Te Quiero 
9
David Guetta feat. Chris Willis, Fergie & LMFAO -Gettin' Over You 

10
RIva Starr feat. Noze - I Was Drunk

"Inception"....ΕΛΑ...ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!

Inception
Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί στην ταινία του Christopher Nolan, "Inception".
βραβευμένος δημιουργός Christopher Nolanσκηνοθετεί ένα διεθνούς κύρους καστ στην ταινία "Inception", μια πρωτότυπη ταινία επιστημονικής φαντασίας που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη και στον απόκρυφο και αόριστο κόσμο των ονείρων.
Ο Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη τέχνη της εκμαίευσης: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι πάρα πολύ ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Cobb τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας, αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του.
Ο Cobb όμως, δέχεται μια πρόταση που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά που μπορεί να του χαρίσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – την απαρχή (inception). O Cobb και η ομάδα του που απαρτίζεται από ειδικούς πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα, αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ....

Το MAD σε στέλνει στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X



Το MAD σε στέλνει στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X
Το MADκαι το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑσε στέλνουν στις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X!

Άφησε το σχόλιό σου σε αυτή την είδηση, συμπλήρωσε το ονοματεπώνυμόσου, την ταινίαγια την οποία ενδιαφέρεσαι και τοκινητό σου τηλέφωνοστο πεδίο e-mail(δεν εμφανίζεται δημοσίως).

Κάθε μέρα θα κληρώνεται (την προηγούμενη της προβολής) ένας τυχερός που θα κερδίζει μία διπλή πρόσκληση για μία από τις ταινίες του διαγωνισμού!


Οι προβολές που αφορούν το διαγωνισμό, είναι οι εξής:

Ταινία:STRANGE POWERS:STEPHIN MERRITT AND THE MAGNETIC FIELDS
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 16/09
Ώρα: 19:45

Ταινία:ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ (ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ)
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 17/09
Ώρα: 22:30

Ταινία:SHORT STORIES A' ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ Α'
Σινεμά: ΔΑΝΑΟΣ1
Ημέρα: 17/09
Ώρα: 17:30

Ταινία:ΕΧΙΤ THROUGH THE GIFT SHOP / ΟΠΩΣ ΕΞΕΡΧΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ
Σινεμά: ATTIKON
Ημέρα: 18/09
Ώρα: 18:15

Ταινία:45 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ + ΣΑΜΑΡΑΣ
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 19/09
Ώρα: 20:15

Ταινία:Α TEMPORARY AREA IN ATHENS
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 20/09
Ώρα: 22:45

Ταινία:THE RUNAWAYS
Σινεμά: ΔΑΝΑΟΣ1
Ημέρα: 21/09
Ώρα: 22:30

Ταινία:CYRUS
Σινεμά: ΔΑΝΑΟΣ1
Ημέρα: 22/09
Ώρα: 17:45

Ταινία:CHATROOM
Σινεμά: ATTIKON
Ημέρα: 23/09
Ώρα: 22:30

Ταινία:SHORT STORIES B' ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ B'
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 24/09
Ώρα: 17:00

Ταινία:AUTOUR DE MINUIT - ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ
Σινεμά: ΑΠΟΛΛΩN
Ημέρα: 25/09
Ώρα: 17:45

Ταινία:STONES IN EXILE / ΟΙ ROLLING STONES ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ
Σινεμά: ΔΑΝΑΟΣ1
Ημέρα: 26/09
Ώρα: 18:30


Διαβάστε περισσότερα:http://www.mad.tv

Διάλειμμα....για μουσική!!

Τα δέκα πιο παράξενα φυσικά φαινόμενα....

Οι φυσικοί πιστεύουν πολλά παράξενα πράγματα, γι' αυτό άλλωστε οι κοινοί θνητοί συχνά τους περνάνε για τρελούς. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα απίστευτα πράγματα, σύμφωνα με τους φυσικούς, είναι η πραγματικότητα γύρω μας, αλλά εμείς δεν μπορούμε (ή δεν θέλουμε) να τη συνειδητοποιήσουμε. 
Σαν μια μικρή συνεισφορά στην καλύτερη κατανόηση του κόσμου όπου ζούμε, ακολουθεί μια παρουσίαση των δέκα σημαντικότερων και πιο παράξενων πραγμάτων που η Φυσική έχει ανακαλύψει, σύμφωνα με τη σχετική ανάλυση που έκανε ο φυσικός-κοσμολόγος και συγγραφέας εκλαϊκευτικών επιστημονικών βιβλίων Μάρκους Τσόουν, για λογαριασμό της βρετανικής "Τέλεγκραφ".

Ακόμα και από μπανάνες αν αποτελείτο ο ήλιος, θα ήταν εξίσου καυτός. 
Ο ήλιος μας είναι καυτός, επειδή το τεράστιο βάρος του δημιουργεί μια πανίσχυρη βαρύτητα που ασκεί κολοσσιαία πίεση στον πυρήνα του, η οποία πίεση με τη σειρά της αυξάνει τη θερμοκρασία του. Επειδή η πίεση είναι τεράστια, η θερμοκρασία του ήλιου είναι επίσης τεράστια. Αν αντί για υδρογόνο (βασικό συστατικό του), ο ήλιος αποτελείτο από. μπανάνες ίδιου βάρους, που θα κρέμονταν στο διάστημα, πάλι θα υπήρχε η ίδια πίεση, άρα η ίδια τεράστια θερμοκρασία. 
Όλη η ύλη από την οποία αποτελείται η ανθρώπινη φυλή, δεν είναι μεγαλύτερη από ένα κύβο ζάχαρης.
Τα άτομα της ύλης είναι κατά 99,999999999% κενός χώρος. Αν κανείς μπορούσε να συμπιέσει όλα τα άτομα, αφαιρώντας τον κενό χώρο στο εσωτερικό τους, θα προέκυπτε ένας κύβος ύλης (με μέγεθος όσο ένας κύβος ζάχαρης), που θα ζύγιζε πέντε δισεκατομμύρια τόνους και θα ήταν δέκα φορές βαρύτερος από όλους μαζί τους ανθρώπους που σήμερα ζουν στη Γη. Παρεμπιπτόντως, αυτή ακριβώς η απίστευτη συμπίεση ύλης συμβαίνει σε ένα υπέρ-πυκνό άστρο νετρονίων, που έχει απομείνει μετά από μια έκρηξη σουπερ-νόβα. 
Τα γεγονότα στο μέλλον μπορούν να επηρεάσουν αυτό που συνέβη στο παρελθόν.
Καλωσορίσατε στον κόσμο της "Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων", δηλαδή στην κβαντομηχανική. Πειράματα (που προτάθηκαν από τον διάσημο φυσικό Τζον Γουίλερ το 1978 και τελικά πραγματοποιήθηκαν το 2007) έδειξαν ότι η παρατήρηση ενός σωματιδίου τώρα μπορεί να αλλάξει τι συνέβη σε ένα άλλο σωματίδιο στο παρελθόν. Με άλλα λόγια, η αιτιότητα μπορεί να "δουλέψει" και ανάστροφα και άρα το παρόν να επηρεάσει το παρελθόν. Προς το παρόν αυτό έχει καταστεί εφικτό να παρατηρηθεί μόνο στο εργαστήριο και η επίδραση προς τα πίσω στον χρόνο δεν έχει ξεπεράσει κάποιο ασύλληπτα μικρό κλάσμα του δευτερολέπτου. 
Σχεδόν ολόκληρο το σύμπαν λείπει.
Υπάρχουν πιθανότατα πάνω από 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν. Κάθε ένας από αυτούς έχει από δέκα εκατομμύρια έως ένα τρισεκατομμύριο άστρα (χώρια τους πλανήτες). Αν και υπάρχουν τόσα πράγματα να δούμε "εκεί έξω", υπάρχουν πολύ περισσότερα, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν, επειδή έχουν βαρύτητα και επιδρούν στην ορατή ύλη γύρω τους. Αυτά τα "άλλα" μυστηριώδη αόρατα πράγματα έχουν ονομαστεί "σκοτεινή ύλη" και "σκοτεινή ενέργεια" (μέχρι να ρίξουμε φως στο τι ακριβώς είναι) αποτελώντας το 98% του σύμπαντος. Η ορατή ύλη δεν είναι παρά το 2% περίπου (άντε 4%). 
Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να ταξιδέψουν πιο γρήγορα από το φως και το φως δεν ταξιδεύει πάντα πολύ γρήγορα.
Η ταχύτητα του φωτός στο κενό είναι σταθερή στα 300.000 χλμ το δευτερόλεπτο. Όμως το φως δεν ταξιδεύει πάντα στο κενό. Έτσι, στο νερό, για παράδειγμα, τα φωτόνια ταξιδεύουν με περίπου τα τρία τέταρτα της παραπάνω ταχύτητας, ενώ στους πυρηνικούς αντιδραστήρες μερικά σωματίδια (όταν διέρχονται μέσα από κάποιο μονωτικό υλικό που επιβραδύνει το φως) μπορεί να εξαναγκαστούν να κινηθούν σε ταχύτητες υψηλότερες και από αυτή του φωτός γύρω τους. Όταν αυτό συμβαίνει, τότε δημιουργείται η γαλάζια "ακτινοβολία Τσερένκοφ", κάτι αντίστοιχο με την υπερηχητική έκρηξη, αλλά στο πεδίο του φωτός, και γι' αυτό, άλλωστε, οι πυρηνικοί αντιδραστήρες λάμπουν μέσα στο σκοτάδι. Παρεμπιπτόντως, η πιο αργή ταχύτητα φωτός που έχει ποτέ μετρηθεί, είναι μόλις 17 μέτρα το δευτερόλεπτο ή περίπου 61 χλμ. την ώρα (σαν. σακαράκα στη λεωφόρο!), κάτι που συμβαίνει όταν το φως διέρχεται μέσα από ρουβίδιο που έχει θερμοκρασία κοντά στο απόλυτο μηδέν. 
Υπάρχουν άπειρα "εγώ" και "εσύ" που διαβάζουν τώρα αυτό το άρθρο. 
Σύμφωνα με το καθιερωμένο μοντέλο της κοσμολογίας, το σύμπαν που μπορούμε να παρατηρήσουμε (με όλα τα άστρα και τους γαλαξίες του) δεν είναι παρά ένα ανάμεσα σε άπειρα άλλα σύμπαντα που συνυπάρχουν δίπλα-δίπλα, όπως οι φυσαλίδες σε ένα αφρό. Επειδή είναι άπειρα, οτιδήποτε δεν είστε σε αυτό το σύμπαν, μπορεί να είστε σε ένα άλλο (αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας.). Αν και τα πιθανά "σενάρια" που εκτυλίσσονται στα διάφορα σύμπαντα είναι πάρα πολλά, ο αριθμός τους τελικά είναι πεπερασμένος και όχι άπειρος. Συνεπώς, ένα γεγονός (π.χ. το γράψιμο ή η ανάγνωση αυτού του άρθρου) πρέπει να έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν (κάτι παρόμοιο είχε πει και ο Νίτσε, αλλά κατέληξε στο ψυχιατρείο). 
Οι μαύρες τρύπες δεν είναι μαύρες. 
Πολύ σκούρες μπορεί να είναι, αλλά όχι μαύρες. Στην πραγματικότητα, λάμπουν ελαφρά εκπέμποντας σε όλο το φάσμα της ακτινοβολίας -και στο μήκος κύματος του ορατού φωτός. Η εκπεμπόμενη ακτινοβολία αποκαλείται "ακτινοβολία Χόκινγκ", προς τιμήν του διάσημου φυσικού Στέφεν Χόκινγκ που πρώτος πρότεινε την ύπαρξή της. Επειδή συνεχώς εκπέμπουν ακτινοβολία, οι μαύρες τρύπες σταδιακά χάνουν μάζα και τελικά θα εξαφανιστούν, αν δεν αναπληρώνουν με κάποιο τρόπο (π.χ. από διαστρικά αέρια) την μάζα που συνεχώς χάνουν. 
Δεν έχει νόημα η αναφορά σε παρελθόν, παρόν και μέλλον στο σύμπαν.
Σύμφωνα με την ειδική θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, δεν υπάρχουν στο σύμπαν πράγματα όπως το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Ο χρόνος είναι σχετικός. Ο δικός μας χρόνος μοιάζει με του διπλανού μας, επειδή βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη και κινούμαστε με την ίδια ταχύτητα. Αν βρισκόμασταν ο ένας στη Γη και ο άλλος σε ένα άλλο πλανήτη και κινούμασταν με πολύ διαφορετική ταχύτητα, θα γερνούσαμε με διαφορετικό ρυθμό. 
Ένα σωματίδιο εδώ μπορεί να επηρεάσει αυτομάτως ένα άλλο σωματίδιο στην άλλη πλευρά της Γης -ή ίσως και του σύμπαντος.
Και πάλι η κβαντομηχανική με τα θαύματά της (το συγκεκριμένο αποκαλείται "κβαντική εμπλοκή"). Πειράματα έχουν δείξει ότι η παρατήρηση ενός σωματιδίου στο εργαστήριο μπορεί να επηρεάσει μυστηριωδώς ένα άλλο σωματίδιο σε μεγάλη απόσταση. 
Όσο πιο γρήγορα κινείστε, τόσο πιο βαρύς γίνεστε.

Αν τρέχετε πραγματικά γρήγορα, κερδίζετε βάρος, ευτυχώς όχι μόνιμα, αλλά στιγμιαία. Αν κάτι κινείται σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός, αποκτά μεγάλη ενέργεια που γίνεται μάζα (ενέργεια και μάζα είναι ισοδύναμες, σύμφωνα με τη θεωρία της σχετικότητας). Το φαινόμενο αυτό όμως είναι αμελητέο στις χαμηλές ανθρώπινες ταχύτητες πάνω στον πλανήτη μας, έτσι οι σπρίντερ δεν έχουν ανιχνεύσιμο μεγαλύτερο βάρος όταν τρέχουν από ό,τι όταν μένουν ακίνητοι.Μετά από όλα αυτά, μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε την καθημερινή σας ζωή, σαν να μην τρέχει τίποτε. Αφήστε τον εαυτό σας να προβληματίζεται σε ένα άλλο σύμπαν!

Ερχεται το Παρα5 σε DVD














Από την τηλεόραση το περιμέναμε και συγκεκριμένα στις 5
το απόγευμα σε DVD από περιοδικό θα το δούμε. Η σειρα 
Παρα5 επιστρέφει από την επόμενη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 
και κάθε Πέμπτη...θα κυκλοφορεί ένα DVD με δύο επεισόδια 
Το πρώτο DVD με τα τρία πρώτα επεισόδια τις σειράς που 
καθήλωσε κυριολεκτικά τους Έλληνες τηλεθεατές 
(δωρεάν η κασετίνα της συλλογής) . 
Η συλλογή θα ολοκληρωθεί με τρεις κασετίνες.


http://tvnea.blogspot.com


Ενας πανκ διευθυντής σχολείου…

Τα μισά μαλλιά του είναι βαμμένα πράσινα και τα άλλα μισά
 κίτρινα.
Φοράει σκισμένο παντελόνι, βραχιόλια με καρφιά 
και σκουλαρίκια. 
Πίσω από την πανκ αμφίεση του Ματί
 Ισέκε Φόγκελσανγκ όμως κρύβεται...
ένας άκρως υπεύθυνος
διευθυντής σχολείου!
Ο 57χρονος άντρας εργάζεται ως δάσκαλος από το 1980 και 
όπως λέει,
αυτή ήταν η δουλειά που ονειρευόταν ανέκαθεν 
να κάνει. Τα τελευταία 
χρόνια έχει γίνει μάλιστα διευθυντής 
του σχολείου όπου εργάζεται, στο 
Λίμπεκ της Γερμανίας, κάτι 
για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Οσο για 
τους περίπου
πεντακόσιους μαθητές, ηλικίας από 6 έως 17 ετών, που 
φοιτούν στο σχολείο του, δηλώνουν ιδιαίτερα περήφανοι για 
την 
ασυνήθιστη εμφάνισή του διευθυντή τους.
«Οι γονείς μου αρχικά σοκαρίστηκαν, όμως τώρα είναι
 καθησυχασμένοι.
Είναι απίστευτα καλός» λέει η 14χρονη Μαρία
 για τον Ματίας, ενώ ο 
συμμαθητής της Γιαν θεωρεί το κούρεμά
του «πολύ cool». Ως διευθυντή 
ωστόσο όλοι τους τον χαρακτη-
ρίζουν αυστηρό. «Δεν είμαι αυστηρός,
μόνο συνεπής» διορθώνει 
εκείνος και προσθέτει ότι ζητάει από τους μαθητές
 του, εκτός φυσικά από το να μελετούν, να λειτουργούν 
ομαδικά και να είναι 
ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα κοινωνικά
 προβλήματα.
Στην προσωπική του ζωή ο Ματίας Ισέκε Φόγκελ-
σανγκ 
είναι παντρεμένος 
εδώ και τριάντα ένα χρόνια με μια 
συνάδελφό του,
με την οποία έχει 
αποκτήσει τρία παιδιά, ηλικίας 
20, 25 και 27 ετών 
σήμερα. Την πανκ 
φιλοσοφία την υιοθέτησε
 πριν από 35 χρόνια 
και τη θεωρεί ένα είδος 
διαμαρτυρίας.
http://espressonews.gr/