Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι πιο καλοντυμένοι Βρετανοί celebrities!!!Εσύ συμφωνείς ..??

Οι πιο καλοντυμένοι Βρετανοί celebrities!!!Εσύ συμφωνείς ..??


Οι πιο καλοντυμένοι Βρετανοί celebrities

Η "Ερμιόνη" από τη διάσημη σειρά ταινιών Harry Potter και ο "Edward" του "Twilight" ανακηρύχθηκαν ως οι πιο καλοντυμένοι stars της M.Βρετανίας, μέσα από έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Glamour.

Οι συμπρωταγωνιστές της Emma Watson κατέκτησαν επίσης από μία θέση στο top 10 των ανδρών, με τον Rupert Grint (Ρον) στην τρίτη και τον Daniel Radcliffe (Harry Potter) στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά, το top 10 των πιο καλοντυμένων Βρετανών περιλαμβάνει τους παρακάτω celebrities:

Γυναίκες:
1. Emma Watson
2. Victoria Beckham
3. Keira Knightley
4. Cheryl Cole
5. Sienna Miller
6. Kate Moss
7. Lily Allen
8. Pixie Lott
9. Naomi Campbell
10. Florence Welch

Άνδρες:
1. Robert Pattinson
2. Gerard Butler
3. Rupert Grint
4. Daniel Radcliffe
5. David Beckham
6. Orlando Bloom
7. Ed Westwick
8. JLS
9. Jude Law
10. Ewan McGregor

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα;

Φωτογραφίες: glamour.com




Ε ΟΧΙ!!ΜΕ ΑΥΤΟΝ?ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ?

Το νέο αμόρε της Charlize Theron

Στην αγκαλιά του μοντέλου και ηθοποιού Eric Thal βρήκε παρηγοριά η εντυπωσιακή Charlize Theron, μετά το χωρισμό της από τον Pete Townsend.

Ο νέος σύντροφός της είναι 45 ετών και διατηρεί φάρμα με δικά του λαχανικά. Η φάρμα αυτή έχει γίνει η... ερωτική φωλίτσα του ζευγαριού που συχνά βρίσκεται εκτός Νέας Υόρκης, για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι ο ένας την αγκαλιά του άλλου.


πηγη:zougla.gr

Γίνε συγγραφέας

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής για ενήλικες

Σεμινάρια δημιουργικής γραφής για ενήλικες με τίτλο «Φύλλο & Φτερό» ξεκινούν στις 7 Οκτωβρίου στο Βιβλιοπωλείο ΦΑΚΙΝΟΣ και θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη στις17:30-19:30.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να φέρει τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τη λογοτεχνία σε επαφή με τη διαδικασία της δημιουργικής γραφής ώστε να διευκολυνθεί η προσωπική έκφραση και να ανοίξει ο δρόμος από την «ιδέα» στην «πράξη» της συγγραφής. Το σεμινάριο θα βασιστεί σε ασκήσεις γραφής κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Μέρος των εργασιών θ
α είναι και η ανάγνωση αφηγημάτων.

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ SCHOOLARALIKI(ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ)



ΜΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΧΟΥΣ:...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ "Breaking Dawn"!!!!

Robert Pattinson, Kristen Stewart and Mackenzie Foy Oct. 7

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η 9χρονη Mackenzie Foy που θα παίξει το ρόλο του παιδιού του Edward και της Bella Cullen στο The Twilight Saga: Breaking Dawn. Η μικρή Mackenzie  θα έχει την τύχη να παίξει δίπλα στους Robert Pattinson and Kristen Stewart ως το βαμπιρανθρωπάκι τους με το όνομα Renesmee!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ:
Αύριο το βράδυ περί τις 20.00 ο κομήτης του Χάλλεϋ θα ειναι ορατός στην...........

Στον Μάριο Βάργκας Λιόσα το ΝΟΜΠΕΛ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 2010


Ο νομπελίστας Λογοτεχνίας για το 2010, Μάριο Βάργκας Λιόσα.
Ο Περουβιανός συγγραφέας Μάριο Βάργκας Λιόσα κέρδισε το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2010, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή των Νόμπελ στη Στοκχόλμη σήμερα το μεσημέρι.

Η επιτροπή του απένειμε το Νόμπελ, τονίζοντας στα χαρακτηριστικά της γραφής του «τη χαρτογράφηση των δομών της εξουσίας και τις αιχμηρές εικόνες της αντίστασης, της ανταρσίας και της ήττας του ατόμου».

«Η λογοτεχνία υπήρξε η σπονδυλική στήλη, το νευραλγικό κέντρο της ύπαρξής µου. Ηταν περίπου προφανές, έστω και υποσυνείδητα, από την αρχή, ότι θα γίνω συγγραφέας. Από τη στιγµή που ανακάλυψα την ανάγνωση», λέει ο 74χρονος συγγραφέας σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

«Η λογοτεχνία είναι σαν τη φωτιά, σηµαίνει διαφωνία και εξέγερση. Ο λόγος ύπαρξης του συγγραφέα είναι η διαµαρτυρία, η αντίρρηση, η κριτική», προσθέτει ο ίδιος (το όνομα του οποίου προφέρεται Λιόσα και όχι Γιόσα λόγω της περουβιανής του καταγωγής).

Ο Λιόσα έχει γράψει περισσότερα από 30 μυθιστορήματα, θεατρικά έργα και δοκίμια.

Γεννημένος στην πόλη Αρεκίπα, ο συγγραφέας πήρε την ισπανική υπηκοότητα το 1993. Δύο χρόνια αργότερα, βραβεύθηκε με το βραβείο Θερβάντες, το σημαντικότερο στον ισπανόφωνο λογοτεχνικό στον.....

ΟΛΟ ΤΟ HOLLYWOOD ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ..ΕMMA ΓΙΑΤΙ Κ ΣΥ??

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ EMMA WATSON! ΣΑΝ 14ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΓΙΝΕ....

......ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ο χειμώνας έρχεται και συνήθως περνάμε αρκετές ώρες μπροστά στην τηλεόραση αφού κλεινόμαστε πιο εύκολα στο σπίτι. Όμως αυτό έχει και ένα κακό αποτέλεσμα. Να τρώμε και να παίρνουμε κιλά. Τι πρέπει να προσέξουμε;


Εάν θέλετε να αποφύγετε τα περιττά κιλά, μην κάθεστε με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση: αυτό είναι το μήνυμα που προκύπτει από ολοένα και περισσότερες μελέτες, οι οποίες υποδηλώνουν πως η ακινησία σε συνδυασμό με τους λαχταριστούς πειρασμούς που περνάνε μπροστά από τα μάτια μας έχουν ολέθριες συνέπειες για τη σιλουέτα μικρών και μεγάλων.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

The Dilemma of the Day..Νικηφόρος(X - Factor) vs Χρήστος(Μέλισσες)! ΨΗΦΙΣΕ!!

 Χρήστος από Μέλισσες...ή.....

 Νικηφόρος από X - Factor???

TA ΣΥΓΧΡΟΝΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ??? ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ!

Mια παγκόσμια δημοσκόπηση που ξεκίνησε 3 χρόνια πριν είχε ως σκοπό την ανάδειξη των 7 σύγχρονων θαυμάτων του κόσμου. Η ιδέα ανήκε στον Ελβετό δημιουργό ταινιών Bernard Weber και όλη η προσπάθεια ξεκίνησε το 1999. Προϋπόθεση για συμμέτοχη στον διαγωνισμό ήταν τα υποψήφια κτίσματα και μνημεία να χουν χτιστεί πριν το 2000 και να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι οι ψήφοι του κοινού μέσω internet ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια..Πάμε να θαυμάσουμε μαζί τους νικητές...Άραγε η Ακρόπολη τα κατάφερε??...!!ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!!.. 

OTAN TO DNA ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!!!



ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ & ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΣΑΪΝΗΣ




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......

ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ....ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ!

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η ομάδα του Δανού γενετιστή Hans Eiberg, τα άτομα που διαθέτουν μπλε μάτια έχουν έναν ενιαίο, κοινό πρόγονο. Συνεπώς είναι όλοι συγγενείς μεταξύ τους!

Το μπλε χρώμα των ματιών οφείλεται σε γενετική μετάλλαξη η οποία... παρατηρήθηκε περίπου.....

Moda..Tsanta..kai..Kopana.! Like Serena and Blair!!!!



Moda ..Tsanta..kai..Kopana..!!

..LIKE SERENA AND BLAIR ..!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
Do-it-yourself tips μόδας και ομορφιάς για να αποκτήσουμε κι εμείς το look των αγαπημένων μας gossip girls..!!!

Δείτε τι έγραψε μαθητής στο μάθημα Φυσικής!!

http://dete.gr/showarticleimage2.php?image=images/img439x286/20101005_17377.jpg&width=360&height=240Άριστα !!?!
24wro.blogspot.com

..Και το ποτάμι βάφτηκε κόκκινο...!

Ουγγαρία: Στο Δούναβη φτάνει η φονική λάσπη

Τουλάχιστον ένας χρόνος και δεκάδες εκατοµµύρια ευρώ θα χρειαστούν για τον καθαρισµό της τοξικής λάσπης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις χώρες που βρέχονται από το Δούναβη, καθώς πλέον η κόκκινη τοξική λάσπη, που διέρρευσε από το ουγγρικό εργοστάσιο παραγωγής αλουμίνας, φτάνει στο δεύτερο μεγαλύτερο ποταμό της Ευρώπης, σύμφωνα με την Υπηρεσία Υδάτων της Ουγγαρίας.

Η λάσπη έχει μολύνει τον ποταμό Ράμπα, που εκβάλλει στον Δούναβη και παρά την τιτάνια προσπάθεια από τα συνεργεία καθαρισμού, πολύ δύσκολα θα σταματήσει την καταστροφική της πορεία.

Πλέον, η μόλυνση από τη λάσπη απειλεί άμεσα έξι χώρες νότια της Ουγγαρίας, οι οποίες βρέχονται από τον Δούναβη: Ρουμανία, Σερβία, Ουγγαρία, Κροατία, Μολδαβία και Ουκρανία.

Τα συνεργεία ρίχνουν τόνους ασβέστη σε παραποτάμους, σε μια προσπάθεια να σταματήσουν ή έστω να επιβραδύνουν αυτό που πλέον μοιάζει αναπόφευκτο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε επιφυλακή από χθες για αυτό το ενδεχόμενο. Ο εκπρόσωπος της ΕΕ, Τζο Χένον, δήλωσε χθες ότι η Ένωση είναι έτοιμη να βοηθήσει εάν η καταστροφή λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τουλάχιστον ένας χρόνος και δεκάδες εκατοµµύρια ευρώ θα χρειαστούν για τον καθαρισµό της τοξικής λάσπης.

Η διαρροή θεωρείται το χειρότερο χηµικό ατύχηµα στην ιστορία της Ουγγαρίας.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως για να αποτραπούν οι µακροπρόθεσµες συνέπειες, θα πρέπει στη µολυσµένη περιοχή να αφαιρεθεί από την επιφάνεια του εδάφους στρώµα πάχους δύο εκατοστών.

πηγή :tanea.gr

Today..is your Lucky Day !!!Μόνο στο Athens Heart!!

Για μια και μόνο μέρα ,οι καλύτερες μάρκες της αγοράς σε ρούχα,αθλητικά είδη ,γυαλιά ηλίου ,παπούτσια ,αξεσουάρ ,είδη σπιτιού και τόσα άλλα με εκπτώσεις από 20-50 % σε όλες τις νέες παραλαβές !!!
Εσείς,το μόνο που έχετε να κάνετε είναι :
Βήμα 1) Προμηθεύεστε από το Lucky Οκτωβρίου το ένθετο booklet με όλα τα εκπτωτικά κουπόνια( με μόλις 1.50 euro)
Βήμα 2) Παίρνετε την παρέα σας και πάτε μια βόλτα στο Athens Heart!Το mini bus του athensheart πραγματοποιεί καθημερινά και εντελώς δωρεάν δρομολόγια από και προς τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας)
http://www.luckymag.gr/staff/luckyday-october2010.jpg

Love...atar!!!!






..Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου,πέρα από τις  standard  συνήθειες της κάθε ηλικίας (παιχνίδι-araliki,παιχνίδι-araliki.. άααντε  και λίγο διάβασμα),ο βασικός προβληματισμός-καημός-τρελή χαρά  ήταν η συναναστροφή με το άλλο φύλο.(Είτε ισχυρό ..είτε αδύναμο …πάντως όχι κρούστας..!)
  Να σαν τώρα  τον θυμάμαι. .τον πρώτο μου ερώτα ..Δεν μου είπε πότε το όνομά της ..(ισχυριζόταν πως δεν είχε..!),δεν  θα ξεχάσω όμως ποτέ....

Απαλλαγείτε από τα παιχνίδια του Facebook!!

Ευχάριστα νέα για όσους δε θέλουν να βομβαρδίζονται πια από αυτά
Οι χρήστες του Facebook χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Από τη μια υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται λίγο ή πολύ με παιχνίδια τύπου Farmville ή Mafia Wars κι από την άλλοι υπάρχουν εκείνοι που αδιαφορούν για τα Facebook games και συνήθως ενοχλούνται από τις ειδοποιήσεις στο News Feed σχετικά με τις επιδόσεις των φίλων τους. Οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί το Facebook έχουν ως στόχο να απαλλάξουν τη δεύτερη κατηγορία χρηστών από τις ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις.

Από εδώ και στο εξής,.....

Ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου για το download!!!!

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο χρήστης κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο

Τα πρώτα μηνύματα που προειδοποιούν όσους «κατεβάζουν» παράνομα αρχεία (μουσική, ταινίες κτλ) από το διαδίκτυο εστάλησαν την Παρασκευή, ένα χρόνο μετά από την υιοθέτηση του αμφιλεγόμενου νόμου, ο οποίος κάνει την Γαλλία μία από τις πιο αυστηρές χώρες στο ζήτημα αυτό.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.....