Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κι όμως η Τατιάνα είναι....


Ορλάντο Μπλουμ: Φωτογράφηση για ρούχα....



Ορλάντο Μπλουμ: Στα βήματα της Μιράντα Κερ

Ορλάντο Μπλουμ: Στα βήματα της Μιράντα Κερ


Ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής είναι νέο το πρόσωπο στις διαφημίσεις της ιαπωνικής εταιρείας ρούχων Uniqlo. Η εταιρεία χαρακτήρισε τον Μπλουμ έναν από τους παγκόσμιους πρεσβευτές της και ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Τα ρούχα είναι πολύ άνετα και η υφή τους είναι τέλεια. Είναι το είδος των απλών ρούχων που όλοι θέλουν να φοράνε».

Ο 33χρονος δεν πρέπει να δυσκολεύτηκε πολύ με την φωτογράφηση, αφού σίγουρα δέχτηκε τις συμβουλές της συζύγου του και supermodel, Μιράντα Κερ. Η Κερ, αν και διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν δίστασε να περπατήσει στο catwalk του Balenciaga στο fashion week στο Παρίσι στις αρχές του μήνα. stylista.gr

Παντρεύονται Αγούδημος-Αλεξιάδη;;


Ένα βήμα πριν από τον γάμο είναι ο Νίκος Αγούδημος, ο γιος του Γεράσιμου Αγούδημου και η Νάνσυ Αλεξιάδη, καθώς ο...
 νεαρός επιχειρηματίας φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και........

ΚΑΙ Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΚΑΙ Ο ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ ΣΤΟ JUST THE TWO OF US!!

Just the two of us: Ποιοί θα είναι οι παίκτες;

Παρέλαση διασημοτήτων θα γίνει μέσω του σόου του Mega «Just the two of us» που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 17/10

Η ξανθιά πάπια..

Φωτογραφικά ντοκουμέντα!

"ΤΟ ΝΗΣΙ" ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ...!





 Μετά απο χρόνια ελληνική σειρά της τηλεόρασης πιάνει νούμερα τηλεθέασης 72,8% . Απο την εποχή του σίριαλ "Ψίθυροι Καρδιάς" που άγγιζε το 70 και 80% είχαμε να δούμε τέτοια νούμερα. «Το νησί» στο Mega έσκισε σε νούμερα και δικαιολογημένα! Έφθασε στα νεανικά κοινά μέχρι και 72,8%. Στο γενικό σύνολο έκανε 62% και έφθασε σε τέταρτο 65,5% και στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 69,1% και έφθασε σε τέταρτο 72,8%. 
Επιτέλους κάτι που  " αξίζει να..το δεις"..στην ελληνική τηλεόραση!!

Είναι έγκυος η Lady Gaga?????


Περιμένει παιδάκι ή της άρεσε η ελληνική κουζίνα και παράφαγε;

Η Lady Gaga κατα τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα επισκέφθηκε ένα κατάστημα με εσώρουχα. Η κάμερα του Star την συνέλαβε και εκεί. Φορούσε ένα δερμάτινο jacket και από κάτω ένα animal print μαγιό και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.

Τα πλάνα δείχουν την εκκεντρική παρουσιάστρια με την κοιλίτσα της να είναι φουσκωμένη. Το συγκεκριμένο πλάνο δεν θυμίζει σε τίποτα το καλλίγραμο σώμα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα βίντεοκλίπ της. Πρόκειται για παραπανίσια κιλάκια ή περιμένει τον πελαργό;NewsIt.gr

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ!! ''ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ'' ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!

Η Lotus θα βγάλει αυτοκίνητο πόλης;

Οι πληροφορίες λένε ότι η βρετανική εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα αυτοκίνητο πόλης -για 4 επιβάτες- το οποίο θα είναι ηλεκτροκίνητο! Συγκεκριμένα το New Compact Car πέρα από το ότι...

Ένα χειρόγραφο σημείωμα του Kurt Cobain!!

Ένα χειρόγραφο σημείωμα του ηγέτη των Nirvana, Kurt Cobain, στο οποίο τα βάζει με το MTV δημοπρατήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Το γράμμα φέρει την υπογραφή “Kurdt Kobaineee, professional rock musician” και σε αυτό ο αδικοχαμένος frontman αναφέρει το μουσικό κανάλι ως “Empty TV”...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!!

Επικίνδυνες εφαρμογές στο Facebook!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Οι εφαρμογές στο Facebook αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα για τους λάτρεις του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.










Ποιος μας εγγυάται όμως ότι εφαρμογή που μας πρότειναν να εγκαταστήσουμε είναι ασφαλής και δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον υπολογιστή μας;
Τον τελευταίο καιρό οι εφαρμογές του Facebook προκαλούν πονοκέφαλο στους ειδικούς διαδικτυακής ασφάλειας. Δεν μπορείς να ξέρεις πάντοτε ποιος μπορεί να είναι ο δημιουργός μιας εφαρμογής και με ποιόν τρόπο ....

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΓΙΑ!!!

Βίκυ Καγιά

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο δεύτερος κύκλος του «Next Top Model». Στο επεισόδιο είδαμε τις οντισιόν και την τελική επιλογή των κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι. Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν στους τίτλους τέλους, όταν προβλήθηκε και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Εκεί είδαμε, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας φωτογράφισης των κοριτσιών, μια από τις κοπέλες να έρχεται κυριολεκτικά στα χέρια με την παρουσιάστρια. Όλα μοιάζουν να ξεκινούν όταν η Βίκυ κοιτάει με έντονο ύφος τη διαγωνιζόμενη, η οποία στη συνέχεια τη σπρώχνει φωνάζοντάς της «Πας καλά;». Οι δύο γυναίκες αμέσως μετά έρχονται στα χέρια μπροστά στην κάμερα.

Καλεσμένη στο «10 με 1 Μαζί» το πρωί της Τρίτης, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε για το συμβάν. «Αυτή η ερμηνεία πρέπει να πάει Κάννες», είπε η παρουσιάστρια, χωρίς όμως να θελήσει να αποκαλύψει πολλά, καθώς δεν της επιτρέπεται από την παραγωγή του ριάλιτι. «Τσακωνόμασταν για ένα λόγο που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω. (…) Θέλω να βάλετε ένα κουίζ: "Τσακώνεται έτσι η Βίκυ Καγιά;"», αρκέστηκε να σχολιάσει.yupi.gr

Στο νοσοκομείο μαθητής- καταληψίας

Πανικοβλήθηκε όταν «μπούκαραν» εξωσχολικοί

Στο νοσοκομείο μαθητής- καταληψίας 


15 εξωσχολικά άτομα μπήκαν τα ξημερώματα στο 1ο Πειραματικό Λύκειο και στο 20ο Λύκειο Τούμπας που τελούν υπό κατάληψη προκαλώντας φθορές σε καρέκλες και υαλοπίνακες.

Μέσα στα σχολεία υπήρχαν πέντε μαθητές, ένας εκ των οποίων πανικοβλήθηκε από την εισβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ταχυκαρδία, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
newsbeast.gr

Θα πουν το νερό… νεράκι οι Συμπρωτευουσιάνοι!

Θα πουν το νερό… νεράκι!!!

Διακοπή της υδροδότησης θα σημειωθεί σήμερα από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στο δήμο Τριανδρίας, δήμο Νεάπολης και της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς Βενιζέλου, Ελευθερίας, Μεσολογγίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η διακοπή θα διαρκέσει από τις 8:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι. 
zougla.gr

Πεταμένα ανθρώπινα κρανία σε αυλή σπιτιού

Πεταμένα ανθρώπινα κρανία σε αυλή σπιτιού


Μία περίεργη υπόθεση εξετάζεται από τις αστυνομικές και ιατροδικαστικές Αρχές, καθώς το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκαν δύο ανθρώπινα κρανία στον προαύλιο χώρο ακατοίκητου σπιτιού, στην περιοχή της Αιγείρας Ακράτας..............

Χωρίς τρένα την Πέμπτη

Χωρίς τρένα την Πέμπτη 14/10


Την απόφαση να απαντήσει στο σχέδιο νόμου για τον ΟΣΕ με σειρά κινητοποιήσεων πήρε στη σημερινή συνεδρίασή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε 24ωρη πανελλαδική πανσιδηροδρομική απεργία την Πέμπτη, ημέρα συζήτησης του σχεδίου νόμου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και 24ωρες επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές πανσιδηροδρομικές απεργίες, οι ημερομηνίες των οποίων θα καθοριστούν αργότερα.

Η ΠΟΣ απορρίπτει στο σύνολό του το σχέδιο νόμου, γιατί, κατά την εκτίμησή της, καταργεί και ιδιωτικοποιεί μεγάλο μέρος του δικτύου και των σημερινών δραστηριοτήτων, ιδιωτικοποιεί την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκποιεί την ακίνητη περιουσία, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το μισθολόγιο και τους κανονισμούς εργασίας.

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι τροφοδοτεί, όπως αναφέρει, με κατασκευασμένα ψέματα την κοινωνία, συκοφαντώντας το σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα FREE SUNDAY σημειώνει ότι μια χώρα σε κρίση που περικόπτει τα δώρα για να εξοικονομήσει ένα δισ. ευρώ δεν επιτρέπεται την ίδια στιγμή να καλείται να πληρώσει 1,2 δισ. ευρώ για να καλύψει το έλλειμμα του ΟΣΕ για ένα χρόνο.

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ''ΡΟΛΑ'' ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Απόφαση της γενικής συνέλευσης του Ιδρύματος...



 






"Λιλιπούτειοι" οι πρώτοι δεινόσαυροι..σαν γάτες!!

Ανακαλύφθηκαν οι αρχαιότερες πατημασιές των πρώτων δεινοσαύρων πριν από 250 εκατ. χρόνια!!

''ΑΓΚΑΘΙ'' ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ!

''ΑΓΚΑΘΙ'' ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ!
Σε αίθουσες προκάτ οι περισσότεροι μαθητές ......






Κατα πόσο ελέγχονται τα γραπτά μας στις εξετάσεις των πανεπιστημίων?


Είμαι φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ πρόσφατα στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου έδωσα 2 μαθήματα επιλογής απο διαφορετικό τμήμα απ το δικό μου (έχουμε αυτή τη δυνατότητα). Όταν πήγα να δω τα αποτελέσματα με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα οτι με είχε κόψει ο καθηγητής με 3, αλλά αυτό δεν είναι το παράλογο, το παράλογο είναι οτι είχε κόψει με τον ίδιο ακριβώς βαθμό κ την κολλητή μου η οποία ναι μεν είχε δηλώσει το μάθημα αλλά, τελικά δεν μπόρεσε να έρθει απο την Αθήνα να δώσει εξετάσεις..... Και αναρωτιέμαι, κατα πόσο διορθώνονται όλα αυτά τα γραπτά? Πόσες φορές μας έχουν κόψει έτσι...? tromaktiko.gr

Προβληματισμένη Αναγνώστρια!