Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Τροφές που μας φτιάχνουν τη διάθεση

Γευστική τόνωση του οργανισμού

Το φθινόπωρο έχει καταφθάσει και, μαζί με τις πρώτες βροχές, αρχίζουν τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας. Μπορούμε να τη βελτιώσουμε μέσω της διατροφής;
Κόπωση / Ατονία
Πώς να μην αισθανόμαστε κουρασμένοι; Στο μυαλό μας έχουμε την ανάμνηση των διακοπών, αλλά έχει ήδη αρχίσει να νυχτώνει νωρίς και εμείς ακόμα τρέχουμε ν’ ανταποκριθούμε στα εξαντλητικά ωράρια. Αποτέλεσμα αυτού του ρυθμού είναι να τρώμε ασυνείδητα και μηχανικά ό,τι βρούμε μπροστά μας ή να παραγγέλνουμε αμφιβόλου ποιότητας φαγητό στο γραφείο! Συνεχίζοντας έτσι μάλλον δε θα γλιτώσετε τα 2-3 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα.
Τι μπορούμε να κάνουμε
Μπορούμε να συνεχίσουμε να παραγγέλνουμε φαγητό στο γραφείο, αλλά κάνοντας καλύτερες επιλογές, καθώς το fast food επιβαρύνει τον οργανισμό και μειώνει την πνευματική απόδοση. Επιλέγουμε τροφές με μαγνήσιο, που ενισχύουν τον οργανισμό. Αυτό σημαίνει πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όσπρια, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και μαύρη σοκολάτα.

Επιπλέον, σχετικά με την ατονία, η επιστήμη υποστηρίζει ότι η πιο αποτελεσματική λύση κρύβεται σε ένα φλιτζάνι καφέ. Λόγω της ήπιας διεγερτικής δράσης που εμφανίζει η καφεΐνη στο ανθρώπινο σώμα, η μέτρια κατανάλωσή της μπορεί να τονώσει, ν’ αυξήσει την πνευματική διαύγεια και να βελτιώσει τη σωματική αντοχή. Τέλος, για την αντιμετώπιση της κόπωσης, οι ειδικοί συστήνουν για επιπλέον ενίσχυση ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής, κατόπιν συμβουλής γιατρού. Για maximum ενέργεια, αναζητήστε εκείνα που περιέχουν ginseng και συνένζυμο Q10.

ΟΜΟΓΕΝΗΣ Ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ"

Από ψαράς… «βασιλιάς της γαρίδας» στην Αυστραλία

Ανάμεσα στους 100 πλουσιότερους ομίλους της Κουινσλάνδης, αφενός, αλλά και στους 200 πλουσιότερους της Αυστραλίας, είναι ο όμιλος Raptis Group, που δραστηριοποιείται στον τομέα της αλιείας και της εξαγωγής ψαριών σε όλο τον κόσμο....

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??

Αποκαλυπτική έρευνα ερευνητών.....

Οι γυναίκες συνηθίζουν να εμπιστεύονται τα μυστικά τους σε άλλες γυναίκες. Κάνουν καλά άραγε; Το συγκεκριμένο ερώτημα απαντήθηκε από ερευνητές στην Αγγλία και τα αποτελέσματά του, μάλλον θα αλλάξουν τις συνήθειες των γυναικών.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, ένα μυστικό που ανταλλάζουν δύο γυναίκες, παραμένει μυστικό μόνο για 47 ώρες και 15 λεπτά. Ναι, καλά διαβάσετε. Ούτε καν δύο ημέρες δεν μπορούν να κρατήσει κάποιο μυστικό το θηλυκό φύλο.

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι ο μέσος όρος του χρόνου που μια γυναίκα μοιράζεται με ένα τρίτο πρόσωπο το μυστικό που της έχουν εμπιστευτεί είναι 5 ώρες.

Τρεις χιλιάδες γυναίκες συμμετείχαν στην συγκεκριμένη έρευνα και η ηλικία τους κυμαινόταν από 18 έως 65 χρόνων. Παραπάνω από το 50% των γυναικών, παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ τις κάνει πιο ευάλωτες στο να διαδώσουν το μυστικό σε άλλους! Κυρίως οι φίλοι, οι σύζυγοι ή οι γονείς, ενημερώνονται πρώτοι.

Έτσι λοιπόν, αν δεν θέλετε, το μυστικό σας να γίνει βούκινο σε λιγότερο από 48 ώρες , μην το πείτε ποτέ σε γυναίκα. 

πηγη:newsbeast.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΜΑ :"How I met your mother" !!!!

 
ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΜΑ :"How I met your mother" !!!!
 ...Έδω και ένα χρόνο όταν άκουγα συγγενείς και φίλους να ξημεροβραδιάζονται μπροστά στο pc και να χαχανίζουν μέχρι δακρύων βλέποντας απανωτά ¨κατεβασμένα΄΄ επεισόδια αμερικάνικων σειρών ,το μόνο που περνούσε από το μυαλό μου ήταν .."Μα καλά τι βλέπουν και κάνουν έτσι???Ούτε το Lost ούτε το Prison Break είναι για να κρατάς τους 6-pack κοιλιακούς σου απ'τα γέλια!!"............................
  Όντας  μια κλασική περίπτωση FRIENDSaholic  ,ποτέ δεν περίμενα πως θα υπήρχε μια sitcom (=κωμωδία αμερικανικού τύπου με live κοινό που χαχανίζει σ'αρέσει δε σ΄αρέσει.!) η οποία θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος ..των Friends!
  Tο "How I met your mother" έχει βραβευθεί μέχρι στιγμής με 5 ΕΜΜΥ, ενώ στις ΗΠΑ προβάλλεται ήδη ο 6ος κύκλος της σειράς με μεγάλη επιτυχία. Τον κεντρικό ρόλο κρατάει ο ταλαντούχος Τζος Ράντνορ, ενώ από το καστ ξεχωρίζει επίσης ο Νιλ Πάτρικ Χάρις(Barney)  που από το ξεκίνημα της σειράς είναι κάθε χρόνο υποψήφιος για ΕΜΜΥ καλύτερης ανδρικής ερμηνείας!
  Η σειρά μας ταξιδεύει στο έτος… 2029. Τη χρονιά εκείνη, ο Τεντ Μόσμπι αποφασίζει να διηγηθεί στον γιο και την κόρη του τα γεγονότα που οδήγησαν στη γνωριμία του με τη μητέρα τους πριν από αρκετά χρόνια… Έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα μιας απολαυστικής ιστορίας που είναι συγχρόνως ρομαντική αλλά και ξεκαρδιστική, γι αυτό άλλωστε τη λάτρεψαν οι Αμερικανοί τηλεθεατές.
  Kάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.00 (ΑΝΤ1) λοιπόν ραντεβού με το νέο μας κόλλημα  !!
(και για όσους δεν αντέχουν να περιμένουν "κατεβάστε"  τώρα όλο το Season1 και Season2!
Θα τα δείτε μονορούφι!
Φιλάκιαα!!
                                                                                                                                        by c@twalk

ΖΖΖΖΖΖΖΩΝΤΑΝΑ οι «MEΛISSES» στο σπίτι σου!



  ΖΖΖΖΖΖΖΩΝΤΑΝΑ οι  «MEΛISSES» στο σπίτι σου!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!Υποτροφίες COSMOTE για την ελληνική περιφέρεια ύψους 15.000 ευρώ!

Υποτροφίες COSMOTE για την ελληνική περιφέρεια ύψους 15.000 ευρώ!

 
Για ένατη συνεχή χρονιά, η COSMOTE προκηρύσσει  Υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα  όλων των κλάδων......................