Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μυστικά....στην Ζωή της Άλλης




ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο 'Αγγελος γυρίζει στην αγκαλιά της Εύας, σώος και αβλαβής. Η Εύα ευχαριστεί τον Στέφανο για την οικονομική του ενίσχυση, αλλά και για τη συμπαράστασή του, όλον αυτόν τον καιρό. Ο Πέτρος εξομολογείται στην Αμαλία πως φοβάται ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται κάποιο πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ο Μπέλλος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Νικόλας κρυφακούει μια συνομιλία της Δάφνης και του Λευτέρη και παρεξηγεί τα λεγόμενά της, γεγονός που μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ τους. Η Μελίτα επισκέπτεται την Εύα και η εκείνη τής εξηγεί πόσο βοήθησε ο Στέφανος στην υπόθεση της απαγωγής. Ο Στέφανος μαθαίνει ότι οι απαγωγείς διαδίδουν ότι όλα τα οργάνωσε κάποιος Καρτάλης. Η Νταίζη ζητάει από την Εριέττα να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Η Αντιγόνη πιέζει τον Ρούσσο να αναλάβει την υπεράσπισή της. Τον απειλεί ότι αν δεν το κάνει, θα τα βγάλει όλα στο φως.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00


Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

H Κάτια αποκαλύπτει στην Σοφία ότι έχει αρχίσει να θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την απάτη που οργάνωσαν στην εταιρεία. Το ρομαντικό δείπνο του Μιχάλη με τη Βιβή, χαλάει η άφιξη της Αμάντας. Η Ελπίδα, πολύ πληγωμένη, λέει στον Χάρη ότι τον είδε να φιλιέται με τη Νάνσυ. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

"Γοητευτικός γεννιέσαι"



Η γοητεία του καθενός ξεκινάει από την κοιλιά της μητέρας μας, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με τα γονίδια.

Αντίθετα ακόμη και όσοι έχουν τις γενετικές προϋποθέσεις να γίνουν όμορφοι μπορεί να μην γοητεύσουν ποτέ το αντίθετο φύλο μόνο και μόνο γιατί έχουν υψηλά επίπεδα οξειδωτικού στρες στον οργανισμό τους.
Η υπερπαραγωγή οξειδωτικού στρες οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως στο κάπνισμα της εγκύου μητέρας, σε μολύνσεις στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και σε άλλα προβλήματα της εγκύου, όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία.

Διαπιστώθηκε ότι όσο μικρότερο είναι το επίπεδο οξειδωτικού στρες τόσο πιο γοητευτικός γίνεται κάποιος για το αντίθετο φύλο.
Έρευνα απέδειξε ότι ακόμη και άνδρες που δεν είχαν το αποκαλούμενο τέλειο σώμα θεωρούνταν γοητευτικοί από τις γυναίκες όπως όπως φάνηκε δεν είχαν μεγάλα ποσοστά τον λεγόμενων ελεύθερων χημικών ριζών στο σώμα τους. Η κυριότερη αιτία δημιουργίας ελεύθερων ριζών σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι το οξειδωτικό στρες που κάποιος κληρονομεί στην κοιλιά της μητέρας του.

Πόση πίτσα μπορείτε να φάτε σε 10 λεπτά;

Παπάς με skate

H νέα μασκότ της Google προετοιμάζει το έδαφος για το νέο Android!


H Google συνηθίζει με την κυκλοφορία κάθε νέας έκδοσης του Android να κατασκευάζει και να εκθέτει στις εγκαταστάσεις της μια γιγάντια μασκότ.
Όταν λοιπόν, κυκλοφόρησε η έκδοση του Froyo στο προαύλιο των εγκαταστάσεων της εταιρίας εμφανίστηκε ένα τεράστιο γιαούρτι έτσι και με την έκδοση 3.0, γνωστή και με την κωδική ονομασία Gingerbread (μελόπιτα) εμφανίστηκε ένα τεράστιο ανθρωπάκι από μέλι που στην ουσία που απεικονίζει τη μελόπιτα.

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε μπορείτε να δείτε πως έφτασε η τεράστια μασκότ στον κήπο.

Η πράξη αυτή, σίγουρα θέλει να μας προετοιμάσει για τον ερχομό του νέου Android 3.0 που απ’ τοι φαίνεται βρίσκετε σε τελική φάση και περιμένουμε πλέον και την επίσημη ανακοίνωση της Google σύντομα.

NewsIt.gr: Ο κύριος δήμαρχος απαγόρευσε τα μίνι

Καααλέεεε μας άαανθρωπε..θα γίνεις καλά! Περαστικά στον Θ.Βέγγο!




Ο Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη'Η κατάστασή του είναι σταθερή με τάσεις βελτίωσης. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά. Έχει επαφή με το περιβάλλον και ανταποκρίνεται στην αγωγή που του δίνουν οι γιατροί. Συνεχίζονται οι εξετάσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ευρήματα, δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε ότι έπαθε κάποια λοίμωξη. Ευτυχώς, υπάρχουν τάσεις βελτίωσης'', δηλώνει ο διοικητής

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο διήνυσε απόσταση 600 χιλιομέτρων με μία φόρτιση



Το ηλεκτροκίνητο Audi Α2 κινήθηκε με μέση ταχύτητα 90 χιλιομέτρων καλύπτοντας σε επτά ώρες την απόσταση των 605 χιλιομέτρων από το Μόναχο στο Βερολίνο.Ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Audi έφθασε σήμερα στο Βερολίνο, αφού διήνυσε απόσταση 600 χιλιομέτρων από το Μόναχο, με τους παραγωγούς να υποστηρίζουν ότι είναι το πρώτο συμβατικό αυτοκίνητο που κάνει μία τόσο μεγάλη απόσταση κινούμενο με μπαταρίες.

Ο δήμαρχος του Βερολίνου, Κλάους Βόβερεϊτ, συμμετείχε στην τελετή υποδοχής του πρωτοποριακού μοντέλου, που έγινε στην πύλη του Βραδεμβούργου. Ο οδηγός, Μίρκο Χάνεμαν δήλωσε ότι τα όργανα του οχήματος έδειχναν ότι οι μπαταρίες είχαν ακόμα 17% του φορτίου τους.

Το αυτοκίνητο κινήθηκε με μπαταρίες της εταιρίας DMB Energy, η οποία κατασκεύασε και τον ηλεκτροκινητήρα στο μοντέλο Audi Α2. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πρωτότυπο και ακόμα δεν έχει αρχίσει η μαζική παραγωγή. Πάντως σύμφωνα με την εταιρία DMB Energy οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν τόση διάρκεια ζωής ώστε το όχημα να καλύψει 500.000 χιλιόμετρα.

Στην Ιαπωνία, τον περασμένο Μάιο, ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο κάλυψε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Ωστόσο οι Γερμανοι μηχανικοί επισημαίνουν ότι το δικό τους μοντέλο είναι πιο εξελιγμένο διότι οι μπαταρίες δεν έχουν τοποθετηθεί στον χώρο αποσκευών, αλλά κάτω από τον χώρο αυτό, άρα με τις μπαταρίες δεν αφαιρείται ωφέλιμος χώρος από το εσωτερικό του οχήματος.

Το ηλεκτροκίνητο Audi Α2 κινήθηκε με μέση ταχύτητα 90 χιλιομέτρων καλύπτοντας σε επτά ώρες την απόσταση των 605 χιλιομέτρων από το Μόναχο στο Βερολίνο. Ο οδηγός του οχήματος δήλωσε ότι 50 ειδικοί εργάστηκαν επί έξι εβδομάδες για να προετοιμάσουν το αυτοκίνητο.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Ράιντερ Μπρούντερλε, δήλωσε ότι με το όχημα αυτό αποδεικνύεται ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι ουτοπία.

Ωστόσο ο καθηγητής Φέρντιναντ Ντούντενχόφερ, που εξειδικεύεται σε οικονομικά θέματα της αυτοκινητοβιομηχανίας, δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει αποδειχτεί πως η τεχνολογία αυτή είναι βιώσιμη. "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα όχημα που θα καλύπτει 600 χιλιόμετρα με μία φόρτιση επί δεκαπέντε χρόνια συνέχεια", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό N-TV, ο καθηγητής Ντούντενχόφερ.

Αλλάζει η ώρα στις 31/10!




Στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00.Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.

Ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να συνηθίσουν την αλλαγή της ώρας, γεγονός που τους ταλαιπωρεί κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Ιδίως το φθινόπωρο, λόγω και του καιρού, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, γι’ αυτό και ειδικοί δίνουν συμβουλές για να γλιτώσετε τον οργανισμό σας από την αποδιοργάνωση που θα σας φέρει η αλλαγή της ώρας στις 26 Οκτωβρίου.

Το βασικό πρόβλημα είναι ο ύπνος, γι’ αυτό θα πρέπει να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να ξεκουραστείτε. Ο νυχτερινός ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον επτάμισι ώρες.

Πριν πάτε στο κρεβάτι, φροντίστε η κρεβατοκάμαρά σας να είναι χώρος ηρεμίας. Χαμηλός φωτισμός, όχι ακαταστασία και κρεβάτι έτσι στρωμένο ώστε να σας καλεί να χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματα είναι βασικές προϋποθέσεις για ένα σωστό ύπνο. Ενα ελαφρύ άρωμα λεβάντας στο χώρο θα βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι τελείως σκοτεινός. Εστω και λίγο φως, ακόμα κι αν είναι αυτό από την οθόνη της τηλεόρασης, που νομίζετε πως σας νανουρίζει, περνά μέσα από τα κλειστά σας βλέφαρα και δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε. Προτιμήστε να έχετε βαριές κουρτίνες στα παράθυρα, ώστε να μην μπαίνει φως από το δρόμο. Φροντίστε να πέφτετε στο κρεβάτι την ίδια ώρα κάθε μέρα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ το βιολογικό σας ρολόι να λειτουργεί κανονικά. Αν τώρα δεν σας παίρνει ο ύπνος, ύστερα από περίπου είκοσι λεπτά καλά θα κάνετε να σηκωθείτε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Η αδυναμία να κοιμηθείτε θα σας εκνευρίσει, παρά θα έχει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.