Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

MTV Unplugged Sessions, με τη Δέσποινα Βανδή



Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του MTV Unplugged Sessions, με τη Δέσποινα Βανδή, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.
Το MTV φέρνει στις οθόνες σας το 1ο MTV Unplugged Session με τη Δέσποινα Βανδή, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 22:00. Για ακόμα μία φορά το WHAT’S UP της Cosmote απέδειξε ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει συμμετοχή πολλών ανθρώπων, δίνοντας την ευκαιρία σε 250 νικητές του διαγωνισμού WHAT’S UP, να απολαύσουν από κοντά τη μοναδική ερμηνεία της ελληνίδας superstar.
Η υπόσχεση του MTV ότι θα δούμε μια Δέσποινα Βανδή όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, έγινε πραγματικότητα! Στο MTV Unplugged η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται τόσο rock όπως ποτέ ξανά και «τα σπάει». Πλαισιωμένη αποκλειστικά από ακουστικά όργανα, δύο τραγουδιστές που τη συνόδευαν στα φωνητικά και γεμάτη ενέργεια, ενθουσίασε τους λίγους τυχερούς που την παρακολούθησαν από απόσταση αναπνοής σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ατμοσφαιρικό σκηνικό που έμοιαζε περισσότερο με σαλόνι σπιτιού, παρά με σκηνή. Πρωταγωνιστικό ρόλο τη βραδιά εκείνη είχε η ερμηνεία και η φωνή της Δέσποινας.
Από νωρίς το απόγευμα, το Θέατρο Χώρα γέμισε από θαυμαστές που περίμεναν τη στιγμή που θα ακούσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Γιατί όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και κοινή επιθυμία. Το set list αποτελείτο τόσο από μεγάλα hits της Δέσποινας, όσο και από διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, σε ένα πρόγραμμα που εμπνεύσθηκε και επιμελήθηκε ο Φοίβος. Μεταξύ άλλων ακούσαμε τα «Listen to your Heart» των Roxette, «Somebody told me» των Killers, «Gloria» του Umberto Tozzi, αλλά και μπαλάντες όπως «All by myself» της Celine Dion και «All alone am I» της Brenda Lee. Highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του «Walking on sunshine», κατά την διάρκεια της οποίας η Δέσποινα Βανδή, με απόλυτη άνεση, έβγαλε τις γόβες της και χόρεψε ξυπόλυτη στη σκηνή!
Οι unplugged εκτελέσεις των επιτυχιών «Υποφέρω», «Χωρίς εσένα», «Αγάπη», «Γη και σελήνη» και «Υπάρχει ζωή» ενθουσίασαν τους λίγους και εκλεκτούς φίλους της Δέσποινας Βανδή που είχαν την τύχη να παρευρίσκονται. 
ΠΗΓΗ:
 www.mtvgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: