Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ??? ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ OSCAR!!!

Πολλοί ηθοποιοί απέρριψαν ρόλους που αργότερα σίγουρα θα μετάνιωσαν..Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κρίνετε εσείς αν έκαναν σωστά ή όχι!

1.Sean Connery -  Ian McKellen:  "Lord of the Rings"

Wrong Actor for the Job? (23 pics)

...ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

Υπάρχει και αυτή η ιστορία στο σύγχρονο ελληνικό κράτος.


















1824-1897: Η Ελλάδα έλαβε δέκα εξωτερικά δάνεια ύψους 770 εκατ. γαλλικών φράγκων. Στο «χέρι» πήρε μόνο 464,1 εκατ. γαλλικά φράγκα. Τα υπόλοιπα κάλυψαν την τιμή έκδοσης των δανείων και διάφορα έξοδα τραπεζών.

Το 1825 κηρύσσεται η πρώτη πτώχευση του ελληνικού κράτους.
Το 1843 το ελληνικό κράτος πτωχεύει για δεύτερη φορά....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

Oceans four feat. Adam Clay - "Beautiful life"

Pink Ribbon Bracelet 2010 by DUKAS and Estee Lauder.Το γνωστό ροζ βραχιολάκι έρχεται ανανεωμένο


Estee Lauder Pink Ribbon Bracelet 2010 

by Dukas

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκινάει η προώθηση του 6ου κατά σειρά Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder με την υπογραφή του ΔΟΥΚΑ.......

 




Ακολουθώντας πιστά το μήνυμα της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, 5 σημαντικές γυναίκες συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους. 
Η Κάτια Δανδουλάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η ΖέταΜακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου, μας επικοινωνούν με τον δικό τους τρόπο την σημαντικότητα της πρόληψης, και με στόχο να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, φωτογραφίζονται φορώντας το φετινό ροζ βραχιόλι έτσι ώστε να μήνυμα της πρόληψης να γίνει ακόμα πιο δ
υνατό!


Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ! 
Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο ροζ βραχιόλι συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο σε 2 χρώματα: silver και pink και στην επιφάνειά του διακρίνεται χαραγμένο το Pink Ribbon, καθώς και μια βελούδινη ροζ κορδέλα.

Το Ροζ Βραχιόλι θα διατίθεται ολόκληρο τονΟκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.
 πηγη:zougla.gr
 

 by..c@twalk

Τhe Dilemma of the Day....ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ vs ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ! ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ!

  ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ 'Η.......

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ???

ΝΕΒΜΑ - The Obsession..........


ΝΕΒΜΑ παρουσιάζουν μια σειρά απο parties με τίτλο "The Obsession" και από την Πέμπτη 14/10 και κάθε Πέμπτη θα σας περιμένουν στο  Remezzo στου Ψυρρή έχοντας έναν special guest star κάθε φόρα!!! Μην το χάσετε!! 

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ'ΕΝΑ ΚΑΛΟ....DEAL K ΣΕΙΣ!!

    


Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η σύντροφος του Έλληνα τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Τζόρβα είναι πλέον η δικηγόρος στο DEAL του Φερεντίνου που επέστρεψε δυναμικά...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6/10!! by meteoGIRL!!

Ο χειμώνας αρχίζει και μπαίνει σιγά σιγά και ύπουλα θα έλεγα..Αρχίζουν και πυκνώνουν ύποπτα γεγονότα που σου κινούν τις υποψίες :...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

Τα πιο χρήσιμα tips για το κινητό σου !!



mobile phone cartoon
Τι να κάνω όταν δεν έχω σήμα; Σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που με πήρε; Άγνωστες λειτουργίες και πληροφορίες που θα σού φανούν χρήσιμες ..............

Σε ποια διάσημη τραγουδίστρια ανήκουν αυτά τα πόδια;;;;

Σε ποια διάσημη τραγουδίστρια ανήκουν αυτά τα πόδια;

Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις...

Με την πρώτη μάτια ο καθένας θα θεωρήσει πως τα συγκεκριμένα πόδια ανήκουν σε κάποια τραγουδίστρια που δεν ξεπερνάει την ηλικία των 30 ετών. Και με τη δεύτερη ματιά το ίδιο θα σκεφτεί. Στην τρίτη ματιά θα πει πως τα πόδια αυτά ανήκουν στην Beyonce...............


Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2010 !!!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής επιστρέφει και θα σας ξεσηκώσει!

O Justin Timberlake αποσύρεται από την μουσική;;;

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης live στο Manchester!!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης live στο Manchester!

Στις 8 Οκτωβρίου 2010 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδίσει για πρώτη φορά live μπροστά στο κοινό του Manchester, στο M.E.N Arena!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά από χιλιάδες sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο έρχεται για πρώτη φορά στο Manchester και εκεί θα δώσει την πρώτη και μοναδική του συναυλία επί αγγλικού εδάφους για την φετινή χρονιά!

Ο Μιχάλης επισκέπεται το Manchester κατά την διάρκεια του τελευταίου σκέλους της καλοκαιρινής του περιοδείας για το 2010 και εμφανίζεται live για πρώτη φορά στην καριέρα του, εκτός Λονδίνου!

Αυτή την εποχή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκινά την διεθνή του καριέρα με την διεθνή κυκλοφορία του album “Mihalis”, που ξεκίνησε από την Γερμανία στις 13 Αυγούστου και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαικές χώρες. Το “Mihalis” είναι ένα αγγλόφωνο album, αποτέλεσμα συνεργασιών με καταξιωμένους συνθέτες και παραγωγούς.

Στις 8 Οκτωβρίου, η M.E.N Arena θα είναι ο ιδανικός προορισμός. Να είστε εκεί! mtvgreece.gr

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!

Διευκρινίσεις υπουργείου Παιδείας για τις απουσίες

64 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες απουσίες για το Λύκειο, ορίζει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, διορθώνοντας προηγούμενη ανακοίνωση που μιλούσε για 50 δικαιολογημένες απουσίες.

Η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου σε δηλώσεις της τόνισε ότι ισχύει και φέτος ότι ίσχυε μέχρι πρόπερσι, καθώς δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την έκτακτη προσαύξηση του 30% πού ίσχυσε ειδικά και μόνο για την περσινή σχολική χρονιά, εξαιτίας των αυξημένων απουσιών από τα κρούσματα του ιού της γρίπης.

Μάλιστα η υφυπουργός τονίζει κατηγορηματικά ότι το υπουργείο Παιδείας, δεν έχει καμία πρόθεση αλλαγής του ορίου των απουσιών για τους μαθητές, ενώ συγχρόνως έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό πίνακα με τα όρια των απουσιών ανά κατηγορία σχολείων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα:

  • Γυμνάσια 50 απουσίες δικαιολογημένες και 64 αδικαιολόγητες,
  • Εσπερινά Γυμνάσια, 50 απουσίες δικαιολογημένες και 80 αδικαιολόγητες,
  • ΓΕ.Λ. 64 απουσίες δικαιολογημένες, 50 αδικαιολόγητες,
  • Εσπερινά ΓΕ.Λ. 80 απουσίες δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες,
  • ΕΠΑ.Λ. 64 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες,
  • Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. 80 απουσίες δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες και
  • ΕΠΑ.Σ. 40 δικαιολογημένες και 40 αδικαιολόγητες.
kathimerini.gr