Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ Ο ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΙΛΟ!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ??? ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ "ΑΜΑΡΤΩΛΑ" ΓΛΥΚΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!!

1.

chocolate dessert 15...

MONO ΣΤΟ SCHOOLARALIKI!!! 162 ΝΕΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ!!!

ΣΧΟΛΕΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ) - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 
1. ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ(ΟΜΟΝΟΙΑ) - 19,99

2. Σ.Π.Ε (ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ) (ΣΠΙΤΙ) - Μονο για φραγκατους

3. ΜΙΖΑΔΩΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) - Θα τα βρουμε εμεις!...

4.ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΟΝΗΤΩΝ(ΚΙΛΚΙΣ) - 6,9


5. ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΙΣΜΟΥ ( ΣΕΙΧ ΣΟΥ) - 1 Γκαζακι και στοuπι...


6. ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ( ΚΑΛΑΜΑΤΑ) - 17,38

7. ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΚΑΒΑΛΑ) - 6.9....

Διαδραστικός πίνακας... Ευφυής Εκπαίδευση


Ένας διαδραστικός πίνακας (Interactive whiteboard) είναι μια ψηφιακή συσκευή αφής που συνδέεται με έναν υπολογιστή και ένα προβολικό (προτζέκτορα). Το προβολικό προβάλλει το οπτικό σήμα εξόδου του υπολογιστή στην επιφάνεια του πίνακα. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα εικονιζόμενα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας την αφή.Ο διαδραστικός πίνακας πρέπει να είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή που δημιουργεί....

Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ!! ΔΕΣ ΤΟ!!

Χρήστος Πάζης      ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ           
                   +
         GERARD BUTTLER
                     =

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ...ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ!!

Πως θα ονομάζονταν διάφορες σχολικές στιγμές αν ειχαν τίτλους ταινιών του κινηματογράφου;



  • Διαγωνίσματα: Ο κλέψας του κλέψαντος
  • Εξετάσεις: Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας
  • Αποτελέσματα: Τα Κανόνια του Ναβαρόνε
  • Επιτηρητές: Περιπολικά εν δράση
  • Ακαδημία καθηγητών: Η μεγάλη των μπάτσων σχολή
  • Σύλλογος καθηγητών: Και οι δώδεκα ήταν καθάρματα
  • Εφημερεύον: Ο μπάτσος
  • Γλυφτράκια: Για μπάτσες
  • Γλύψιμο: Τόλμη και Γοητεία....
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

NEW!!Enrique Iglesias - ft. Nicole Scherzinger:"Heartbeat"

The Dilemma of the day...Ke$ha or Gaga??ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!!

 Ke$ha or..............

 Lady Gaga?????

KAI..ROSS ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29/9!!!

Το να αναγκαστείς να μπλέξεις με τα γρανάζια της διάσημης ελληνικής γραφειοκρατίας σε στιγματίζει για μια ζωή, αλλά σε γεμίζει και με πίστη στον εαυτό σου αφού αν κατάφερεις να βγεις αλώβητος από τη διαδικασία αυτή δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορέσεις να κάνεις με επιτυχία στο μέλλον! Πριν από σένα υπέφεραν άλλοι τόσοι από τους υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών (τρανταχτά παραδείγματα η Γιουλάκη στο Ρετιρέ



ο Στάθης Ψάλτης στον ΟΑΕΔ, ο Asterix και ο Obelix στους 12 Άθλους που ζητούσαν εναγωνίως το πιστοποιητικό Α38) (στο βιντεάκι  από το 3' και μετά!!)



, ενώ στους διαδρόμους των υπηρεσιών αυτών άνθισαν και έρωτες που πολυτραγουδήθηκαν όπως αυτός της ξεπεταγμένης Ευλαμπίας, του κοριτσιού θρύλου του Κολωνού και του Γιοκαρίνη που τη γνώρισε στο ΙΚΑ στην ουρά μπροστά του την είχε για τον οδοντογιατρό..
..Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου αν την επόμενη μέρα η μοίρα σου χει κανονίσει ραντεβού με τη γραφειοκρατία είναι:
Μην εμπιστευθείς ποτέ μα ποτέ υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας που σε τηλεφωνική επικοινωνία θα σου πει ποια έγγραφα θα πρέπει να'χεις μαζί. Όχι, ο υπάλληλος δεν θα σου πει ψέμματα, απλά θα σου πει την μισή αλήθεια.. θα σου αποκαλύψει δηλαδή τα μισά έγγραφα που θα χρειαστείς. Τα υπόλοιπα μισά σου γνωστοποιούνται όταν πλέον είναι πολύ αργά..
Πότε?? Αφού σηκωθείς χαράματα την επόμενη ημέρα, αγχωμένος και σκασμένος φτάσεις στην υπηρεσία, αφού πάρεις χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας, αφού πάθεις εγκεφαλικό συγκρίνοντας τον αριθμό που πήρες με τον αριθμό που εξυπηρετείται τώρα και διαπιστώνοντας ότι ανήκουν σε άλλη τάξη μεγέθους, αφού δεν βρεις να κάτσεις γιατί κάθονται ήδη αυτοί που κατασκήνωσαν εκεί από χτες και αφού τελικά τα επόμενα γενέθλιά σου σε βρουν στην ουρά να περιμένεις ακούς από την υπάλληλο:

(Διάλογος βγαλμένος από τη ζωή...)

Εκπαιδευμένη σε πυρηνικό πόλεμο υπάλληλος ΙΚΑ (ειδικά χαρακτηριστικά: fatality μ'ένα βλέμμα):" Υπεύθυνη δήλωση για τη δήλωση που δηλώνει ότι η δήλωση που δηλώνεται δηλώθηκε, έχεις? "
Εσύ: .....?? όχι...εεεε...δεν μου είπαν ότι χρειάζεται....δεν γίνεται χωρίς..τόση ώρα περιμένω....
Εκπαιδευμένη σε πυρηνικό πόλεμο υπάλληλος ΙΚΑ: " Επόμενος!!! "

FINISH HIM...GAME OVER....
and.. WEATHER BEGINS....

Για αύριο Τετάρτη 29/9 περιμένουμε σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια (σχεδόν παντού δηλαδή!). Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και επιπλέον η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στις νότιες περιοχές της χώρας. Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 - 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη το σκηνικό του καιρού θα περιλαμβάνει νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και ανέμους νότιων δ/νσεων. Από το βράδυ αναμένεται ενίσχυση των ανέμων και στροφή αυτών σε βορειοδυτικούς. Ακολουθεί το πινακάκι μας!


ΑΘΗΝΑ
19..31 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..25 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
18..24 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
13..20 oC
ΒΟΛΟΣ
20..26 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
15..29 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
18..23 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
22..27 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
22..29 oC
ΡΟΔΟΣ
24..29 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
23..32 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
12..21 oC
ΠΑΤΡΑ
18..27 oC
ΧΑΝΙΑ
23..34 oC


Στείλε οποιαδήποτε ιδέα σου για εμπλουτισμό της στήλης και κάθε απορία σου!! Τα λέμε!

 ..by meteoGIRL

Tα Μαθητικά μου Χρόνια...Τα χρόνια που θα θυμάμαι για πάντα! Eσείς;




Yπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που για μας σημαίνουν τον κόσμο όλο, ενώ γι’ άλλους περνάνε απαρατήρητες. Είναι οι στιγμές που αισθάνεσαι μέγας Θεός και που θα τις διηγείσε στα εγγόνια σου» Μα εγώ θα έδινα τα πάντα να γινόμουνα πάλι παιδί λίγο να βρισκόμουνα στις ίδιες τάξεις στα ίδια θρανία με τους συμμαθητές μου να κάνω αστεία......

Βόρειο σέλας στην Ελλάδα!






Το βόρειο σέλας έρχεται στην Eλλάδα. Για την ακρίβεια ξανάρχεται σε δύο χρόνια για να βάψει κατακόκκινο τον ουρανό στα βόρεια της χώρας. Tο φαινόμενο εκτιμάται ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό και θα διαρκέσει αρκετές ώρες, σε μέρα που θα γίνει αργότερα γνωστή. 

H επίδραση του ήλιου στη Γη.....

TEST No2......



Το παρακάτω τέστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.

Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;

Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.
Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε
και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.
Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.
Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.  
Πόσο κάνουν;

15+6

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!!!


Ευχαριστήσουμε αλλη μία φορά για το ενδιαφέρον σας όμως θα θέλαμε να συνεχίσετε να μας στέλνετε mail: schoolaraliki@hotmail.com να μας λέτε τις ιδέες σας και εμεις θα συνεχίσουμε να  τα λαμβάνουμε όλα υπ'οψιν μας !!!


ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
(Μπορείτε να αναρτήσετε το σχόλιο σας μπαίνοντας στο άρθρο και πατώντας Δημοσίευση  σχολίου)

Μικρό Φεστιβάλ 3

 
01-31/10/2010
ΩΡΑ: 21:00
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ 4 - 3ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 15€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 10€


Μια συνάντηση εναλλακτικών θεατρικών σχημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που διοργανώνεται από την «Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα».

Το «Μικρό Φεστιβάλ» υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2008 κι φέτος για πρώτη φορά εντάσσεται στα Δημήτρια. Εδώ και δύο χρόνια αποτελεί μια οργανωμένη συνάντηση εναλλακτικών θιάσων στη Θεσσαλονίκη που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό........

Δύο κόσμοι σε μία πόλη


Ο θεαματικότερος αντικατοπτρισμός της αλματώδους μεταμόρφωσης της Κίνας διακρίνεται καλύτερα στο μεγάλο λιμάνι της. Η Σαγκάη αποτελεί το καλειδοσκόπιο της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, που δείχνει το δρόμο για τον δυτικό τρόπο ζωής, σε συνάρτηση με την κινεζική σκέψη, μα πάνω από όλα σε σχέση με τη διαχρονική νοοτροπία των κατοίκων. Ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, αποτελεί το επίκεντρο των επενδύσεων και της δραστηριοποίησης ξένων και ντόπιων επιχειρηματιών. Οι θηριώδεις ουρανοξύστες, η απελπιστική κίνηση στους δρόμους και οι πινακίδες με φώτα νέον που απεικονίζουν εμπορικές φίρμες ρούχων, όλα αποτέλεσμα των πολύ πρόσφατων ετών, απεικονίζουν μόνο τη μία πλευρά του νομίσματος. Σε μια πόλη με πληθυσμό όσο δύο Ελλάδες, οι συνθήκες ζωής της πανίσχυρης πλειοψηφίας δεν απέχουν πολύ από αυτές των προγόνων τους πριν από 4.000 χρόνια…



Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα: «Χτίζουν» το μέλλον των μη προνομιούχων

Επεμβαίνουν σε περιοχές που έχουν πληγεί από μεγάλης έκτασης φυσικές και ανθρωπολογικές καταστροφές, όχι για να απαλύνουν το σωματικό πόνο των πληγέντων, αλλά για να τους βοηθήσουν να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.....

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Άναυδοι έμειναν όσοι περπατούσαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, πίσω από το Μέγαρο Μουσικής, καθώς έβλεπαν μικρά ψάρια να πηδούν από τη θάλασσα προς τη στεριά και να πεθαίνουν.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το βράδυ, και για 2 ώρες τα ψάρια άρχισαν να βγαίνουν από τη θάλασσα και όσα δεν τα κατάφερναν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ξαναπροσπαθούσαν αυτό το περίεργο άλμα προς το θάνατο.

Οι ειδικοί εξήγησαν ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην συμπεριφορά των ψαριών όταν εγκλωβίζονται σε ζεστά νερά, τα οποία λόγω της μόλυνσης δεν έχουν αρκετό οξυγόνο στη σύσταση τους.

πηγή: taxalia.blogspot.com

...114 ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο


Ο Γουόλτερ Μπρένινγκ, όµως, έδειχνε ακµαιότατος όταν κλήθηκε να σβήσει, στην τούρτα γενεθλίων του, 114 κεράκια! Είναι, σύµφωνα µε το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και την Ερευνητική Οµάδα Γεροντολογίας (GRG), ο γηραιότερος άνδρας στον κόσµο. Σε ολόκληρο τον κόσµο, µόνο τρεις γυναίκες - µία από τη Γαλλία, µία από το Τέξας και µία από τη Τζόρτζια - είναι µεγαλύτερες σε ηλικία, κι αυτό µόνο κατά µερικούς µήνες...

Ο Μπρένινγκ γεννήθηκε στις 21 Σεπτεµβρίου του 1896 στο Μέλροουζ της Μινεσότα και µετακόµισε στη Μοντάνα το 1918.

Εργάστηκε στον τοπικό οργανισµό σιδηροδρόµων για 50 χρόνια. Πλέον ζει στο Γκρέιτ Φολς, σε µια κοινότητα ονόµατι Rainbow, ειδικά για συνταξιούχους.

«Μυστικά» µακροζωίας, πάντως, δεν έχει να αποκαλύψει. Ισως µόνο την αισιοδοξία του: Σε ηλικία 100 ετών πήγε σε µια τράπεζα θέλοντας να εκµεταλλευτεί µια προσφορά - πενταετή αποταµιευτικά οµόλογα σε ειδική τιµή. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας του είπαν όσο πιο ευγενικά µπορούσαν πως στην ηλικία του ίσως θα ήταν πιο φρόνιµο να επιλέξει ένα διετές αποταµιευτικό οµόλογο. «Οχι», δήλωσε εκείνος, «θέλω το πενταετές». Πέντε χρόνια αργότερα, σε ηλικία 105 ετών, προσήλθε προσωπικά να εισπράξει τα κέρδη του.

Δείτε τον: http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/09/114.html

ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..

ΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.