Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΜΕΡΟΣ 2ο : Πάμε Εξάρχεια???

..και η λίστα με τα φθηνά ποτά της Αθήνας ..συνεχίζεται στα Εξάρχεια...


Μύλος

 

Εξάρχεια, πάρκο και στη γωνία ο Μύλος. Αυτό το μπαρ, κι ας έχει πια κατακτήσει τη θέση του σε εκείνη τη γωνία δεν βρισκόταν πάντα εκεί. Παλιά στεγαζόταν στην Καλλιδρομίου αλλά εδώ και μερικά χρόνια έχει εγκατασταθεί στο άλλο-καινούργιο κέντρο των Εξαρχείων περιμετρικά του πάρκου της Ναυαρίνου. Στη μπάρα θα βρεις σχεδόν πάντα θαμώνες που απολαμβάνουν το ποτό τους ακούγοντας μουσική από reggae-jazz μέχρι ροκ. Και στην απέξω, καφεδάκι ή ποτάκι με τις μουσικές που τριγυρίζουν την περιοχή.


Μπύρα (500ml): 4.5 €

Ποτό: 5.5 €

Σπέσιαλ Ποτό: 7 €

Κρασί (ποτήρι): 4 €

Καφές: 2.5 €

Coctail: 7 €

Μύλος: Ναυαρίνου 15 και Ζωοδόχου Πηγής


Κazu

Στο κέντρο, στις παρυφές των Εξαρχείων, βρίσκεται το cafe-bar Kazu. Το Kazu είναι ένα στέκι με φανατικούς θαμώνες και ιδανικό μέρος ιδίως για ένα ποτό και κουβέντα μετά από σινεμά στην Ακαδημίας ή την Πανεπιστημίου. Στο Κazu, ανάμεσα στα αμέτρητα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους της περιοχής, θα ακούσεις ωραίες μουσικές και θα χαλαρώσεις σε ένα χώρο γεμάτο μικροσκοπικές λεπτομέρειες οι οποίες προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Από νωρίς για καφέ.


Μπύρα (500ml): 5 €

Ποτό: 6 €

Σπέσιαλ Ποτό: 7 €

Coctail: 8 €

KAZU :Μαυρομιχάλη 3


Το Σπίρτο

Στην οδό Τζαβέλλα λίγο πιο πίσω από εκεί που συχνάζουν οι περισσότεροι και κάπως κρυμμένο σε μια εσοχή του δρόμου θα βρεις το Σπίρτο. Μικρό μπαράκι, σε στυλ που ταιριάζει στην περιοχή όπου βρίσκεται. Συνήθως θα βρεις κόσμο να κάθεται στα έξω τραπεζάκια του, χειμώνα-καλοκαίρι, πρωί-βράδυ. Στον εσωτερικό χώρο έχεις την επιλογή να κάτσεις στα λίγα τραπεζάκια που βρίσκονται μπροστά μπροστά και φυσικά μια μπάρα που μπορείς να αράξεις. Για καφέ λοιπόν, για ποτό και χαλαρή διάθεση.

Το ΣΠΙΡΤΟ : Τζαβέλλα 9
ftinapota.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: