Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!Πάμε για κανένα ποτάκι απόψε???Φύγαμε!

ΦΘΗΝΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Πάμε για κανένα ποτάκι απόψε??? Φύγαμε!

Μια παρέα ανθρώπων μετά από πολλά καταστροφικά για την τσέπη της βράδια (ιδιαίτερα όμως κερδοφόρα για τους μαγαζάτορες), αποφασίσε ότι θέλει να επιλέγει τα μπάρ που συχνάζει, ναι... καί με βάση τις τιμές των ποτών που σερβίρουν.

Βγήκαμε λοιπόν στο δρόμο, ψάξαμε, καταγράψαμε, φωτογραφίσαμε, περιγράψαμε μαγαζιά που ανταποκρίνονται σε αυτό που ψάχνουμε και νά, τώρα που τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Ελπίζουμε ότι με τη βοήθειά σας, αυτή η προσπάθεια θα δικτυωθεί και θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και ανανεώσιμη λίστα μαγαζιών, μέσα και έξω από το κέντρο της Αθήνας. Ποιός ξέρει; Ισως αυτή η κίνηση ταρακουνήσει κάποιους μαγαζάτορες αλλά και καταναλωτές της Αθήνας ώστε η διασκέδασή μας να γίνει λίγο πιο "ευχάριστη".

Για ρίξτε λοιπόν μια ματιά ..για να αποφασίσετε που θα πάτε απόψε..!



Περιοχή : Γκάζι

Υποβρύχιο




Καφεδάκι – τσίπουρο ή ρακί και όλα αυτά με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο; Θες και μεζεδάκι; Στο υποβρύχιο θα τα βρεις όλα και ίσως πιστέψεις ότι έχεις μεταφερθεί σε παλιές καλές εποχές όπου τα πιτσιρίκια έπαιζαν ακόμα στις πλατείες. Στον εσωτερικό του χώρο θα βρεις κλασσικά ξύλινα τραπεζάκια και ένα χάρτη της Ελλάδας σε περίπτωση που μετά από μερικά ποτά ξεχάσεις ακόμα και το που βρίσκεσαι. Ένα σημείο στην περιοχή του Γκαζιού που πραγματικά καθόλου δεν θυμίζει την βαβούρα και την πολυκοσμία που επικρατεί λίγα μέτρα πιο κάτω.


Μπύρα (500ml): 2.9 €

Ποτό: 4.5 €

Κρασί (ποτήρι): 8 €

Καφές: 2 Υποβρύχιο :Στρατονίκης 19




Περιοχή :Σύνταγμα

HUGE




Σε όλους αρέσει μια δόση ειρωνείας και αυτοσαρκασμού. Το μπαράκι αυτό αποφάσισε να το τονίσει μέσα από το όνομά του. Ένα μικροσκοπικό λοιπόν μπαράκι μέσα σε μια στοά που δηλώνει παρόν με διακόσμηση αρκετά μοντέρνα και μουσική εναλλακτική. Ωστόσο, πολλές φορές θα ακούσεις και την πλέον αγαπημένη brit-pop των 90’s. Όταν ο καιρός το επιτρέπει ή άμα είσαι ούτως η άλλως ανθεκτικός τύπος, μπορείς να κάτσεις κι έξω μιας κι έχει σκόρπια τραπεζάκια, σκαμπό και καρέκλες.


Ποτό: 5.5 €

Σπέσιαλ Ποτό: 7.5 €

Κρασί (ποτήρι): 4 €

Καφές: 2.6 €

Coctail: 7.5 €

Huge: Λέκκα 10

Περιοχή : Μοναστηράκι

Cantina Social


Πριν από μερικά χρόνια αυτό το μικροσκοπικό μπαράκι κρυμμένο μέσα σε μια στοά, παρέα με το μεγάλο ακάλυπτό του, ανήκε στην κατηγορία κρυμμένα-άγνωστα μπαράκια στην Αθήνα. Τώρα πλέον λίγοι είναι εκείνοι που δεν έχουν, για έστω μια φορά, περάσει από την καντίνα είτε γιατί το επέλεξαν είτε επειδή άκουσαν θόρυβο και είπαν να δουν τι τρέχει. Κάθε μέρα παίζει και κάποιος άλλος DJ αλλά η μουσική ταλαντεύεται πάντα μέσα στα πλαίσια της εναλλακτικής σκηνής. Χειμώνα καλοκαίρι μπορείς να κάτσεις έξω και μέσα μιας και σόμπες και aircondition έχουν μπει σε πλήρη λειτουργία παντού!


Μπύρα (500ml): 5 €

Ποτό: 5 €

Κρασί (ποτήρι): 4 €

Coctail: 7 €



Cantina Social :Λεωκορίου 6-8
ftinapota.gr


..to be continued.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: