Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

NEA ΣΤΗΛΗ!!! LOVE-ATAR!!







..Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου,πέρα από τις  standard  συνήθειες της κάθε ηλικίας (παιχνίδι-araliki,παιχνίδι-araliki.. άααντε  και λίγο διάβασμα),ο βασικός προβληματισμός-καημός-τρελή χαρά  ήταν η συναναστροφή με το άλλο φύλο.(Είτε ισχυρό ..είτε αδύναμο …πάντως όχι κρούστας..!)
  Να σαν τώρα  τον θυμάμαι. .τον πρώτο μου ερώτα ..Δεν μου είπε πότε το όνομά της ..(ισχυριζόταν πως δεν είχε..!),δεν  θα ξεχάσω όμως ποτέ την γειτόνισσα της διπλανής θερμοκοιτίδας στο ΜΗΤΕΡΑ..!

  Ακόμα κι αν περάσουν ..μια ,δυο ..δέκα δεκαετίες από τότε,....
ο άνθρωπος από την φύση του  πότε κερδίζει κ πότε χάνει  σε αυτό το εντελώς ξεχωριστό της ζωής του παιχνίδι.. όπου από τον μεγαλύτερο φιλόσοφο της αρχαίας Ελλάδας μέχρι τον παππού στο καφενείο θα σου πεί ένα πράγμα : «Νεαρεεέ μου.. χωρίς τον έρωτα δεν θα υπήρχε νόημα ανθρώπινης ύπαρξης..».
  Η καινούργια μόνιμη στήλη λοιπόν η οποία ξεκινάει σήμερα στο SCHOOL-ARALIKI θα είναι εδώ καθημερινά να απαντάει με ειλικρίνια, χιούμορ και διακριτικότητα σε οποιαδήποτε ερωτήματα υπάρχουν από τους φίλους του blog για σχέσεις, οικογενειακά, πρώτους έρωτες, τελευταίους έρωτες(όπως συνηθίζουμέ να λέμε μέτα από ένα χωρισμό «Για μένα οι άντρες-γυναίκες τελειώσανε!!») ακόμα και γιατί ο σκύλος κατούρησε το χαλί όσο εσείς μου στέλνατε mail..!
Καλή αρχή για όλους μας λοιπόν και  να θυμάστε πως..

 Η καρδιά έχει τους λόγους της για τους οποίους η λογική τίποτε δεν γνωρίζει (Blaise Pascal.)


Για επικοινωνία θα στέλνετε στο mail του SCHOOL-ARALIKI (schoolaraliki@hotmail.com) όπου οι απάντήσεις θα ποστάρονται  ανώνυμα το συντομότερο δυνατό.


by...dr.z@ncon

Δεν υπάρχουν σχόλια: