Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6/10!! by meteoGIRL!!

Ο χειμώνας αρχίζει και μπαίνει σιγά σιγά και ύπουλα θα έλεγα..Αρχίζουν και πυκνώνουν ύποπτα γεγονότα που σου κινούν τις υποψίες :...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!
  •  ..το βραδάκι για παράδειγμα.. που θα βγεις όλο και κάτι θα πάρεις μαζί..μα ενα μπουφανάκι, μα ένα ζακετάκι, μα το χαλάκι του μπάνιου..πάνε οι ευτυχισμένες και ασκότιστες μέρες που δεν κουβάλαγες τίποτε μαζί..
  •  ..επιπλέον αρχίζει να σου αναπτύσσεται μια έντονη και ακατανίκητη επιθυμία για ζεστό καφέ (εγκαινίασα τον πρώτο καφέ φίλτρου της σεζόν, το παραδέχομαι) ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ!! Πάλεψε το, το χρωστάς ξεχωριστά σε κάθε freddo cappuccino που ήπιες στην παραλία
  •  ..(αν είσαι κορίτσι θα καταλάβεις)..Κάτι δεν πάει καλά όταν αρχίζουν να μειώνονται οι επιλογές του τι θα βάλεις αύριο. Πάνε οι ανέμελες μέρες που διάλεγες ένα από τα άπειρα t-shirts και ένα σορτσάκι και την έβγαζες όλη μέρα κάθε μέρα. Τώρα ήρθε η ώρα του "ενδιάμεσου" ρούχου και ως γνωστόν κάθε ντουλάπα που σέβεται τον εαυτό της δεν έχει ούτε για δείγμα
  •  ..Εδώ και καμιά βδομάδα αρχίζεις και δέχεσαι επανειλημμένες κρούσεις από ένα συγκεκριμένο σκληροπυρηνικό μέλος της οικογένειας, τη μαμά σου εννοώ, του τύπου:   
           - Να σου κατεβάσω την πικέ την κουβερτούλα για το βράδυ?? Άλλαξε ο καιρός!!   
    Όλες οι οικογένειες ανά την επικράτεια τέτοιες ημέρες συζητούν για πικέ κουβερτούλες, ψιλά     παπλωματάκια και καρό κουβερλί..Και ενώ εδώ και μια βδομάδα εσύ αντιστέκεσαι σε οποιοδήποτε είδος προικός από τα προαναφερθέντα σου προτείνουν..ΧΤΕΣ το βράδυ άλλαξαν όλα.. Πέρασες τη νύχτα προσευχόμενος κάτι να βρεθεί έστω και ο σκύλος του γείτονα για να σκεπάσεις το παγωμένο σου κορμάκι, έβλεπες όνειρα ότι δούλευες σε ερευνητικό περιβαλλοντικό κέντρο στην Ανταρκτική και ξήπνησες από το εκχιονιστικό και τη  αλατιέρα που ήρθαν να σ'απεγκλωβίσουν από το κρεβάτι..
 Αν και συ λοιπόν έχεις αντιληφθεί τέτοιες ύποπτες αλληλουχίες γεγονότων μοιράσου και συ τη δική σου εμπειρία με μας και κατήγγειλε το γεγονός. Αν πάλι ανήκεις σε σκοτεινές κλίκες και μυστικιστικές κρυφές οργανώσεις που επιθυμούν να έρθει ο χειμώνας γιατί τους έχει λείψει ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ γιατί θα σε στείλω αεροπορικώς χωρίς την ένδειξη FRAGILE στη Σιβηρία χωρίς επιστροφή..
Όσο για τα μελλούμενα...:
Αύριο Τετάρτη 6/10..(πάει και αυτή η βδομάδα...λέμε τώρα..) περιμένουμε βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια (σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα με λίγα λόγια..). Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο στανταράκι της σεζόν δηλαδή στα δυτικά..Στην Αττική την εμφάνισή τους θα κάνουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν (το γυαλί μόνο για στυλ θα το πάρεις μαζί..) και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι (στο φροντιστήριο θα σε βρει το κακό, πάρε ομπρέλα μην πεις ότι δεν στο'πα!). Υπάρχει και πιθανότητα καταιγίδας (βρε καλώς τα τα παιδιά..).Οι άνεμοι από το βράδυ θα πνέουν βορειοανατολικοί με ένταση έως 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη σχεδόν ίδιο σκηνικό με νεφώσεις, βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές δ/νσεις 3 - 5 μποφόρ και αργότερα τοπικά 6 μποφόρ. Και για να το μάθετε πρώτοι... αλήθεια έρχεται κρύο βγάλτε κανένα ρουχαλάκι...από την ντουλάπα!
 
ΑΘΗΝΑ
17..25 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..18 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
14..20 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
12..18 oC
ΒΟΛΟΣ
18..21 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
12..23 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
19..22 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
18..23 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
16..24 oC
ΡΟΔΟΣ
22..26 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
19..25 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
10..19 oC
ΠΑΤΡΑ
15..25 oC
ΧΑΝΙΑ
18..26 oC
Τα λέμε!!!

..by meteoGIRL!

Δεν υπάρχουν σχόλια: