Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Pink Ribbon Bracelet 2010 by DUKAS and Estee Lauder.Το γνωστό ροζ βραχιολάκι έρχεται ανανεωμένο


Estee Lauder Pink Ribbon Bracelet 2010 

by Dukas

Με μια εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκινάει η προώθηση του 6ου κατά σειρά Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder με την υπογραφή του ΔΟΥΚΑ.......

 




Ακολουθώντας πιστά το μήνυμα της φετινής Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, 5 σημαντικές γυναίκες συμμετέχουν με την παρουσία τους και την ευαισθησία τους. 
Η Κάτια Δανδουλάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η ΖέταΜακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου, μας επικοινωνούν με τον δικό τους τρόπο την σημαντικότητα της πρόληψης, και με στόχο να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, φωτογραφίζονται φορώντας το φετινό ροζ βραχιόλι έτσι ώστε να μήνυμα της πρόληψης να γίνει ακόμα πιο δ
υνατό!


Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ! 
Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο ροζ βραχιόλι συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο σε 2 χρώματα: silver και pink και στην επιφάνειά του διακρίνεται χαραγμένο το Pink Ribbon, καθώς και μια βελούδινη ροζ κορδέλα.

Το Ροζ Βραχιόλι θα διατίθεται ολόκληρο τονΟκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.
 πηγη:zougla.gr
 

 by..c@twalk

Δεν υπάρχουν σχόλια: