Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Moda..Tsanta..kai..Kopana.! Η πιο μοδάτη βόλτα μόλις ξεκίνησε..!!

Πρώτη στάση.....
«Fashion Show Bazaar» στο The Mall Athens!!

«Το The Mall Athens υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν με ένα μοναδικό bazaar προσφορών, καθώς για πρώτη φορά οι επισκέπτες του αγαπημένου εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν επώνυμα ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ τόσο μέσα στα καταστήματα, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του The Mall Athens. Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, οι διάδρομοι του εμπορικού κέντρου θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο showroom, με ειδικά διαμορφωμένα stages που θα φιλοξενούν χιλιάδες προϊόντα από τα καταστήματα του The Mall Athens σε απίθανες τιμές. Παράλληλα, δύο αποκλειστικά fashion shows θα πραγματοποιηθούν στο 3ο επίπεδο.

Οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις απίθανες προσφορές των προϊόντων που θα διατίθενται στα ειδικά stages του εμπορικού κέντρου, ενώ οι πωλητές των καταστημάτων θα βρίσκονται εκεί για να τους συμβουλεύσουν στις αγορές τους. Επιπλέον, πολλά ακόμη από τα καταστήματα του The Mall Athens θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε τιμές bazaar καθ' όλη τη διάρκεια της ενέργειας. Τέλος, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στις 14:00, τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε προφορά θα παρουσιαστούν σε δύο fashion shows, στην ειδικά σχεδιασμένη πασαρέλα που θα βρίσκεται στο 3ο επίπεδο, υπό τους ήχους μοναδικών dj sets.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στο The Mall Athens και επωφεληθείτε από τις απίθανες φθινοπωρινές προσφορές του μεγαλύτερου bazaar με επώνυμα προϊόντα στην Αθήνα!»Πηγή: The Mall Athens


by ..c@twalk

Δεν υπάρχουν σχόλια: