Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΝΤΙOΓΚΟ

Δεν πτοείται ο Ντιόγκο από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Ήρεμος και χωρίς να αγχώνεται αντιμετωπίζει ο Ντιόγκο το γεγονός ότι έχει πάρει... διαζύγιο με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο με τη μορφή δανεισμού αντιμετωπίζει ψύχραιμα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με τη φανέλα της νέας του ομάδας, και με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του καφέ αναφέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ

«Δεν ανησυχώ, γιατί ξέρω ότι προσπαθώ, δημιουργώ, τρέχω. Πρέπει να συνεχίσω έτσι. Κάποια στιγμή θα βάλω γκολ», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος ερωτηθείς να σχολιάσει την πτωτική πορεία της περσινής πρωταθλήτριας Βραζιλίας, που έχει βρεθεί λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, επεσήμανε:

«Πρώτα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την ενοχλητική ζώνη, για να σκεφτούμε μετά άλλα πράγματα. Έχουμε χρόνο. Μένουν δεκατρία παιχνίδια, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας και δεν μπορούμε να μεμψιμοιρούμε».

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: