Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ CLUBBING ΘΕΛΕΙ ..ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ!!!

ΓΕΡΜΑΝΟΣ GLOBAL MUSIC SESSIONS!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

4 μέρες ,25 DJs σε 10 clubs της πόλης μας!!


Γερμανός Glabal Music Sessions, 14-17 Οκτωβρίου



Σήμερα, η μουσική βιομηχανία βιώνει μια βαθιά διαρθρωτική μεταμόρφωση. MP3, Κινητή Τηλεφωνία, νέα ρεύματα και τεχνολογίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν, αγοράζουν, πωλούν και ακούν μουσική.
Τα παραπάνω θέματα είναι ένα από τα πολλά που θα απασχολήσουν το πρώτο ΓΕΡΜΑΝΟΣ GLOBAL MUSIC SESSIONS που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει επαγγελματίες του χώρου για να παρουσιάσουν παλιές και νέες ιδέες, και να δώσει την ευκαιρία στους νέους να συζητήσουν μαζί τους θέματα της μουσικής βιομηχανίας.
Workshops το πρωί και parties τα βράδια στα μεγαλύτερα clubs του κέντρου της Αθήνας με τα πιο σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Προσφέροντας την δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με ένα δίκτυο από ένα διεθνές κοινό των επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας, έτοιμο να ακούσει τη μουσική τους. Πουθενά εκτός από το ΓΕΡΜΑΝΟΣ GMS, η νεολαία δεν θα έχει την δυνατότητα να μοιραστεί λίγες μέρες αποκλειστικά με τη μουσική και τη βιομηχανία της.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα με πρωτοβουλία του ΟΜΙΛΟΥ ΑΤΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ και με την πολύτιμη βοήθεια των μεγάλων χορηγών ΓΕΡΜΑΝΟΣ και SONY ERICSSON διοργανώνεται ένα μουσικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.
Στο πλαίσιο αυτό τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρουν στους πελάτες τους, με κάθε αγορά συσκευής SONY ERICSSON και σύνδεση στα συμβόλαια COSMOTE απεριόριστα, δωρεάν μία διπλή πρόσκληση για το ΓΕΡΜΑΝΟΣ Global Music Sessions, για να απολαύσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, τους διασημότερους DJS.
Από τις 14 έως και τις 17 Οκτωβρίου περισσότεροι από 25 DJS, Έλληνες και ξένοι, σε 10 clubs του κέντρου της πόλης θα καλύψουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Dance σκηνής.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
To Σάββατο 16/10 στις 18.00 στην αίθουσα Atlantic στο NJV Athens Plaza (Βασ. Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος) θα γίνει το μεγάλο workshop με τη συμμετοχή κοινού και με ομιλητές τους: Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Ηζυ Κουτιέλ, Κώστα Ζήκο, Αλέξανδρο Χριστόπουλο, Βαγγέλη Κλιμάκη, Seb Fontaine, Darren Emerson.
ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ – SONY ERICSSON
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ MTV





Δεν υπάρχουν σχόλια: