Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

PINK RIBBON :Η "ροζ κορδέλα'' έρχεται και με άλλα οικονομικά προ'ι'όντα!

PINK RIBBON :Η "ροζ κορδέλα'' έρχεται και με άλλα προ'ι'όντα!!

Ralph Lauren

Η ομορφιά στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
Ένωσε την φωνή σου με τις εταιρείες καλλυντικών που δίνουν την δική τους μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.                                                         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



Αν υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει να σου μείνει από αυτό το κείμενο πριν περάσεις στο επόμενο κλικ είναι το εξής: Το 98% των περιπτώσεων του Καρκίνου του Μαστού – εάν κι εφόσον διαγνωσθεί εγκαίρως – είναι ιάσιμες.


Η Avon είναι μια από αυτές τις εταιρείες. Η κινητή μονάδα μαστογράφου που αγοράστηκε από την Avon για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία συνεχίζει το ταξίδι της ζωής του έχοντας πραγματοποιήσει από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα 2.364 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Η λειτουργία της μονάδας χρηματοδοτείται εξολοκλήρου μέσω της πώλησης ειδικών προιόντων. Φέτος, στον κατάλογο της Avon θα βρεις την όμορφη κούπα “Kiss goodbye to breast cancer” στην τιμή των €5.95.
 
Avon
Μια ακόμη εταιρία που μπαίνει από φέτος δυναμικά στην μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού μετά την Estee Lauder είναι και η Clinique. Το μενταγιόν της εταιρείας θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο, στην συμβολική τιμή των € 8 στα σημεία διάθεσης της Clinique. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “'Αλμα Ζωής”.
Clinique
Στον ίδιο αγώνα συμμετέχουν και εταιρείες όπως Bobbi Brown με την περιορισμένης έκδοσης πούδρα Pink Shimmer Brick Compact.
Bobbi Brown
Η Vera Wang μέσα από τη διάθεση διάφορων προιόντων.

Ο οίκος Ralph Lauren με τα Pink Ponies.

Ralph Lauren
Η ΟΡΙ με ένα ειδικά σχεδιασμένο ροζ βερνίκι.
ΟΡΙ

H εταιρία Philosophy με το ομώνυμο shower gel και η λίστα συνεχίζεται... To θέμα είναι να μην συνεχιστεί η απώλεια αγαπημένων ανθρώπων από την πλευρά μας από την φοβερή αυτή μάστιγα.stylewatch.gr

Philosophy

Δεν υπάρχουν σχόλια: