Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ NISSAN GT-R ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!



Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο Παρίσι, σε περιορισμένο μάλιστα αριθμό εκπροσώπων του Τύπου, το ανανεωμένο Nissan GT-R!

Για 12η χρονιά «Σεσουάρ για δολοφόνους»!!!

Πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.H επιτυχία συνεχίζεται!


Όλο λένε θα τελειώσει και αυτό δε σταματάει ποτέ!.
Και όσο περνούν τα χρόνια το ζητούν όλο και περισσότεροι θεατές. Το απόλυτο φονικό όπλο του θεάτρου, το σεσουάρ, έγινε το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας. Περισσότεροι από 600.000 θεατές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα αυτόπτες μάρτυρες του πιο απίθανου φόνου που παρουσιάστηκε σε σκηνή θεάτρου.


Η δωδέκατη χρονιά θα είναι πιο εκρηκτική από κάθε προηγούμενη! Ο Σταύρος Νικολαΐδης θα ερμηνεύσει το θεότρελο κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου. Στο ρόλο του αστυνομικού ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ενώ η τρελούτσικη βοηθός του Τόνυ Λέπουρα θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μαζί τους πρωταγωνιστούν οι: Ελένη Κρίτα, Θωμάς Παλιούρας, Γιώργος Κοψιδάς.


Η απόδοση και η διασκευή είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Ασημακόπουλου, η μουσική επιμέλεια του Γιάννη Νένε και οι φωτισμοί του Ανδρέα Μπέλλη.

Ο Σπίλμπεργκ ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά!!

Με σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!

Θα έχει τίτλο Terra Nova και είναι η νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Πρόκειται για παραγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία όμως ο διάσημος σκηνοθέτης δεν θα έχει μεγάλους ηθοποιούς.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα επέλεξε μία νεαρή ηθοποιό, την Σέλι Κον. Η 34χρονη ηθοποιός μέχρι τώρα είχε παίξει σε μικρές παραγωγές του BBC. Μαζί της θα παίζει και ο Στίβεν Λανγκ ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο Avatar.

Πρόκειται για μίνι σειρά 13 επεισοδίων επιστημονικής φαντασίας γυρισμένης στο 2149.!!! Οι άνθρωποι κινδυνεύουν με εξαφάνιση και μία ομάδα επιστημόνων προσπαθεί να γυρίσει στο παρελθόν για να σώσει την ανθρωπότητα.gossip-tv.gr

ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΚΕΤΑΣ

Αυτό το βίντεο αξίζει για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ο προφανής (γιατί έχει την πλακίτσα του).

Ο δεύτερος είναι για να συγκρίνουμε τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούν οι ερασιτέχνες με τα αντίστοιχα που βλέπουμε σε... ελληνικές τηλεοπτικές υπερπαραγωγές.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ''.. ???

Η μεγάλη αλλαγή στο «Ράδιο Αρβύλα»Λίγες ημέρες απομένουν ακόμα για την πρεμιέρα της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη. Όμως φέτος, η... εβδομαδιαία «δόση» μας από τους Ράδιο Αρβύλα, θα μειωθεί καθώς η εκπομπή θα μεταδίδεται μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Λάτσιος στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1, αποφασίστηκε η εκπομπή να προβάλεται τρεις φορές την εβδομάδα και όχι τέσσερις, όπως συνέβαινε την περσινή τηλεοπτική σεζόν, χωρίς όμως να διευκρινίσει τους λόγους της συγκεκριμένης «περικοπής»....newsbeast.gr

Παγκόσμιος Λεμπ!

Ιστορία έγραψε ο Σεμπάστιαν Λεμπ, καθώς κατέκτησε για έβδομη συνεχή χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τη νίκη που πήρε στο ράλι της Γαλλίας!
Ο 36χρονος Γάλλος οδηγός της Σιτροέν επικράτησε στον αγώνα που ολοκληρώθηκε στην πατρίδα του, νικώντας σε 8 ειδικές. «Σίγουρα είναι πολύ ιδιαίτερο. Για εμένα είναι απίστευτο ο έβδομος τίτλος εδώ. Δεν περίμενα τόσο κόσμο. Το να κερδίσω το τίτλο εδώ είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί φέτος», ήταν τα λόγια του Σεμπαστιάν Λεμπ.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ντάνι Σόρντο κάνοντας το 1-2 για τη γαλλική ομάδα, ενώ ο Πίτερ Σόλμπεργκ συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.

http://www.gazzetta.gr/

Καταστρατήγηση του αναλυτικού προγράμματος από τα Ιδιωτικά Λύκεια

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Καταστρατήγηση του αναλυτικού προγράμματος από τα Ιδιωτικά Λύκεια

Δυστυχώς με την ανοχή της Πολιτείας συντελείται εδώ και πολλά χρόνια μια μεγάλη αδικία εις βάρος των μαθητών των δημόσιων Λυκείων.
Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, πέραν των μαθημάτων κατεύθυνσης οι μαθητές παρακολουθούν και πλήθος γενικής παιδείας (Ιστορία, Θρησκευτικά, Αγγλικά, κλπ). Στα Δημόσια Λύκεια, με τα όποια προβλήματα, ακολουθείται αυτό το πρόγραμμα. Σε κάποια Ιδιωτικά, όμως, και ειδικά στην Γ Λυκείου δεν διδάσκονται κανένα, σχεδόν, μάθημα Γενικής Παιδείας, ενώ όλοι βαθμολογούνται με 20 στα μαθήματα αυτά και στο τέλος εξετάζονται γραπτώς σε θέματα που ήδη γνωρίζουν. Οι ώρες των ενδοσχολικών μαθημάτων αναλώνονται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Αυτό σημαίνει ότι τα Ιδιωτικά Λύκεια παρανομούν, αφού και δεν ακολουθούν το επίσημο πρόγραμμα αλλά βάζουν και εικονικούς βαθμούς. Έτσι δημιουργείται άνισος ανταγωνισμός υπέρ των μαθητών των ιδιωτικών Λυκείων και δυστυχώς κανείς δεν μιλάει παρόλο που είναι αρκετά γνωστό. Γιατί να μιλήσουν άλλωστε οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους εκεί αφού και 20άρια θα πάρουν και θα είναι και καλύτερα προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις από τους μαθητές των δημόσιων Λυκείων που θα πρέπει να παρακολουθούν και να μελετούν όλα τα μαθήματα..

www.tromaktiko.gr

H miss SLUMDOG MILLIONAIRE στο GQ!!!

Η ΘΕΑ Freida Pinto στο διάσημο περιοδικό GQ!!

Freida Pinto Does GQ | freida pinto ΔΕΣ Κ ΑΛΛΕΣ PHOTOS!!!...

Πώς θα είναι το «νέο» σχολείο;;;

Το ''Νέο'' Σχολείο...



Εδώ και ένα χρόνο, το υπουργείο παιδείας εξαγγέλλει αλλαγές στο περιεχόμενο του σχολείου χωρίς, όμως, να αναλύει συγκεκριμένα τις προθέσεις του..........


Τις τελευταίες εβδομάδες, αποσπάσματα από την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και δηλώσεις της υπουργού παιδείας σχετικά με τις αλλαγές που σχεδιάζονται για το λύκειο, παρά τον αφηρημένο χαρακτήρα τους, δίνουν αχνά το ολόγραμμα του «νέου» σχολείου που οραματίζονται. Βάζουμε την λέξη νέο σε εισαγωγικά, διότι δεν πρόκειται για νέο σχολείο. Πρόκειται για το ήδη παλιό, φθαρμένο και ξεπερασμένο βρετανικό μοντέλο του σχολείου των δεξιοτήτων και της μετρήσιμης αποτελεσματικότητας.


Για το «νέο» αναλυτικό πρόγραμμα

Το ΥΠΔΒΜΘ δεν έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες εξαγγελίες για το ποιο θα είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του «νέου» σχολείου. Το κείμενο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών θα είναι, ανάμεσα στα άλλα, «στοχοκεντρικό, ώστε να περιγράφεται με σαφήνεια η ανάπτυξη των βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων και από τις οποίες απορρέει η επιλογή περιεχομένων και διάρθρωσης της ύλης και οι μέθοδοι διδασκαλίας και αξιολόγησης». Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΔΕΘ τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι πρέπει «να απελευθερώσουμε και τον καθηγητή και τον μαθητή από την ανούσια απόκτηση πληροφορίας και να τον κάνουμε δημιουργό στην τάξη και στο πανεπιστήμιο […]Θα δώσουμε σταδιακά στον μαθητή μέσα από το σχολείο αλλά και τον φοιτητή την δυνατότητα να ακολουθεί τον δικό του ιδιαίτερο δρόμο προς την γνώση χωρίς βαριά αναλυτικά προγράμματα που κουράζουν αλλά με στόχους μάθησης ανά έτος και βαθμίδα. Ο δάσκαλος, αλλά και ο γονιός θα ξέρουν τι πρέπει να ξέρει ο μαθητής στο τέλος της χρονιάς και όχι το αν βγήκε η διδακτέα ύλη».


Η λογική των δεξιοτήτων, την δεκαετία του ’80, ήταν στην βάση των προγραμμάτων κατάρτισης στην Αγγλία. Η ικανότητα επικοινωνίας, το «πώς να μιλάς στο τηλέφωνο», να είσαι ψύχραιμος όταν δεν σε προσλαμβάνουν, κ.ά. ήταν το ρεπερτόριο των περιβόητων δεξιοτήτων κατάρτισης. Ουσιαστικά, η κατάρτιση ήταν η ημιμάθεια και η κατήχηση του εργαζόμενου στην ηθική και τη λογική της υποταγής στους εργοδότες.

Ακόμη και η πιο απλή ενέργεια απαιτεί δημιουργικότητα, γνώση και φαντασία. Δεν είναι θέμα δεξιοτήτων που μπορούν να διδαχθούν ξεχωριστά από την συνολική εκπαίδευση της προσωπικότητας και το κοινωνικό πλαίσιο εντός του οποίου ζει ο άνθρωπος. Να το πούμε με ένα πιο «χτυπητό» παράδειγμα: μπορεί κάποιος να εκπαιδευθεί στην δεξιότητα της ιατρικής διάγνωσης αν δεν έχει σπουδάσει ανατομία, φυσιολογία και παθολογία;πηγή alfavita.gr



Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ!!! by meteoGIRL!!

ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ: αναμονή πραγματοποίησης επιθυμίας, ελπίδα, απαντοχή
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ: δυσάρεστο συναίσθημα ματαίωσης λόγω μη ικανοποίησης ή μη πραγματοποίησης επιθυμητού γεγονότος
Προσδοκία ότι:
θα’ρθει στο ραντεβού,
 η ομάδα θα πάει καλά,...ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!

Pro Evolution Soccer 2011: Κυκλοφόρησε και ήρθε να κάνει τη διαφορά!

Μόλις κυκλοφόρησε στα καταστήματα το απόλυτο ποδοσφαιρικό simulation Pro Evolution Soccer 2011 για PlayStation 3, Χbox 360 και PC. Οι υπόλοιπες κονσόλες θα ακολουθήσουν στα μέσα Οκτωβρίου.
H σειρά PES έχει θεωρηθεί από καιρό ότι προσφέρει απίστευτο ρεαλισμό και πλήρη έλεγχο, αλλά το PES 2011 την αναζωογονεί με την πιο προηγμένη εξέλιξη με προσθήκες gameplay, εναλλακτικών δυνατοτήτων ελέγχου, και animations και την ενσωμάτωση των εξελίξεων στα ποδοσφαιρικά θέματα της πραγματικής ζωής......................

Λέτε το ZEITGEIST να βγει αληθινό ;;;Μελέτη του Ιδρύματος Rockefeller προβλέπει μελλοντική δικτατορία ελεγχόμενη από την ελίτ..



Παγκόσμιες πανδημίες, υποχρεωτική καραντίνα, σημεία ελέγχου, βιομετρικές ταυτότητες, και ένας κόσμος ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης.
Αυτά τα πράγματα δεν προέρχονται από ταινίες επιστημονικής φαντασίας που σπάνε τα ταμεία, αλλά αποτελούν μέρος του ‘οράματος’ του Ιδρ. Ροκφέλερ για το πώς μπορεί να είναι ο κόσμος σε 15-20 χρόνια...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!!!

Ευχαριστήσουμε αλλη μία φορά για το ενδιαφέρον σας όμως θα θέλαμε να συνεχίσετε να μας στέλνετε mail: schoolaraliki@hotmail.com να μας λέτε τις ιδέες σας και εμεις θα συνεχίσουμε να  τα λαμβάνουμε όλα υπ'οψιν μας !!!


ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!
πορείτε να αναρτήσετε το σχόλιο σας μπαίνοντας στο άρθρο και πατώντας Δημοσίευση  σχολίου)

MUSIC BREAK! Η Φουρέιρα το'χει!!BOM BOM!

The Dilemma of the Day..Tiesto vs Guetta!!

 Tiesto or...........
 Guetta????????

MADONNA FOR D&G: WITH AND WITHOUT PHOTOSHOP....

Madonna for D&G   With and Without Photoshop | madonna

H 52χρονη Star είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου D&G και ενώ από πρόσωπο καλά τα πάει στα χεράκια η διαφορά είναι εμφανέστατη... Τελικά το τόσο photoshop πρέπει να υπάρχει?? Γιατί να μας πλασάρεται μια εικόνα που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα?? ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και άσε το σχόλιό σου.... 

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Για τους μαθητές του Λυκείου προωθείται το λεγόμενο "φροντιστήριο μέσω διαδικτύου" σύμφωνα με το οποίο η ύλη θα περνά στους υπολογιστές, ο καθηγητής θα συνομιλεί ζωντανά με το μαθητή και θα απαντά σε οποιαδήποτε ερώτηση. Τα πάνω κάτω όμως έρχονται από τις αλλαγές στα ωρολόγια και αναλυτικά προγράμματα των Λυκείων εν όψει της αλλαγής στο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το σχολικό έτος 2013-14. Επομένως μιλάμε για αλλαγές στα προγράμματα της Α'Λυκείου από το επόμενο σχολικό έτος 2011-12.

Για τις τρεις τάξεις του Λυκείου προτείνεται:...ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αν αγαπάς κάποιον άσ΄τον να φύγει… .Η αστεία πλευρά!!

Θυμάστε βέβαια εκείνο το περίφημο.. “Αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει… αν γυρίσει είναι δικός σου. Αν όχι, δεν τον είχες ποτέ..”
Αν αγαπας κάποιον άστον να φύγει… Η αστεία πλευρά

Αν αγαπας κάποιον άστον να φύγει… Με χιούμορ!!!

Shakespeare:
Αν αγαπάς κάποιον,
Aστον να φύγει…
Αν κάποτε γυρίσει, είναι δικός σου.
Αν όχι, πάρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε για χάρη του.
Αισιόδοξος :
Αν αγαπάς κάποιον,
Aστον να φύγει…
Μην ανησυχείς, θα ξαναγυρίσει.
Προγραμματιστής C++ :
if(you-love(m_she))
m_she.free()
if(m_she == NULL)
m_she= new CShe;
Δικηγόρος:
Αν αγαπάς κάποιον,
Aστον να φύγει…
Το άρθρο 1α της Παραγράφου 13α-1 της δεύτερης τροπολογίας περί συζύγων, του Αστικού Δικαίου δηλώνει ξεκάθαρα οτι….

Στροφή στο συνδρομητικό μοντέλο!!! Τελειώνει το «δωρεάν» διαδίκτυο; Τι γίνεται με Facebbok και Twitter;

http://www.newsbeast.gr/files/temp/30914C6ED73410B7CC67043482FF4E67.jpg  

Ψυχαγωγικά και ενημερωτικά sites προσέφεραν επί χρόνια στους επισκέπτες του Διαδικτύου δωρεάν το περιεχόμενό τους. Η εικόνα αυτή αρχίζει ωστόσο να αλλάζει. .........................
 

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ REALITY TOY MEGA

Tο reality λέγεται uMAN και από τον Γενάρη θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του MEGA. Το θέμα είναι ότι το νέο αυτό πρόγραμμα αφορά στον εγκλεισμό 14 παικτών οι οποίοι θα είναι εντελώς γυμνοί και ...

ΘΕΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΤΟΥΒΛΗ.....

Το ΕΣΡ έκρινε πως η παρουσία του "υποδείγματος Ελληνίδας μάνας", Μαριάννας Ντούβλη στο Όλα 10 υποβάθμισε την εκπομπή  και έτσι...

Παπάς βάφτισε μωράκι με coca-cola!! Απίστευτο και όμως αληθινό..!

                                             Παπάς βάφτισε μωράκι με coca-cola!!










Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην πόλη Στορντ, περίπου 150 χιλιόμετρα δυτικά του Όσλο στη Νορβηγία, όπου ο ιερέας Παάλ Ντάλε της εν λόγω εκκλησίας........
 
 

Platon was a Dj ..!!Ο μουσικός κώδικας του Πλάτωνα ..Απίστευτο!



O μουσικός κώδικας του Πλάτωνα!



Στο δαιδαλώδες «σπήλαιο» των ιδεών του Πλάτωνα εισχώρησε Βρετανός ερευνητής, που κατάφερε να σπάσει ένα μυστικό μαθηματικό και μουσικό κώδικα, ο οποίος φαίνεται ότι κρυβόταν στα έργα του αρχαίου Ελληνα φιλοσόφου........................

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ με Beautiful Night!!

Τί κάνω ο celebrity για να βολτάρω incognito..!!!!

Πολλοί celebrities κυκλοφορούν ινκόγκνιτο για να μην τους αναγνωρίζουνε θαυμαστές και paparazzi και αρχίσουνε τις φωτογραφίες τις αποκλειστικές και τα αυτόγραφα.. Όπως βλέπετε εδώ, ο Mel Gibson έβαλε πολύ φαντασία.. ...Βρε σαν ποιόν μοιάζει...;;;;;

 

Κυριακάτικος Γρίφος.....! Η Γέφυρα...



Γρίφοι

Στη µέση µιας γέφυρας υπάρχει ένα φυλάκιο. Ο φύλακας ßγαίνει κάθε δέκα λεπτά και καλεί οποιοδήποτε ßρίσκεται πάνω στη γέφυρα να γυρίσει πίσω και αν δεν υπακούσει τον πυροßολεί. Ο χρόνος για να περάσει κανείς τη γέφυρα είναι δεκαπέντε λεπτά. Πώς µπορεί κανείς να περάσει αυτή τη γέφυρα.........;