Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΖΖΖΖΖΖΖΩΝΤΑΝΑ οι «MEΛISSES» στο σπίτι σου!



  ΖΖΖΖΖΖΖΩΝΤΑΝΑ οι  «MEΛISSES» στο σπίτι σου!




Η πρωτότυπη παραγωγή «Live @ Your Place» του MTV και του Vodafone CU, που ήδη μέσα στο 2010 υποδέχτηκε το Μύρωνα Στρατή και τους Vegas, ετοιμάζεται να φέρει στο σπίτι σας τις «MΕΛΙSSES»! Ο διαγωνισμός, έχει ξεκινήσει Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ένα μήνα, για να αναδείξει τον τυχερό που θα παραχωρήσει το κλειδί του σπιτιού του στις «MΕΛΙSSES» για να προσφέρουν μια συναρπαστική prive συναυλία για τον ίδιο και την παρέα του!
Το MTV σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο 3ο «Live @ Your Place», μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας www.liveatyourplace.gr, ανεβάζοντας video και φωτογραφίες από χώρους του σπιτιού σας, που είναι κατάλληλοι για να στηθεί μια exclusive συναυλία που όμοιά της δεν έχετε ζήσει! Το σαλόνι σας, το δωμάτιό σας, η σοφίτα, η βεράντα σας, το parking, η ταράτσα και όποιο άλλο χώρο εσείς θεωρείτε κατάλληλο για να υποδεχθεί τις «MΕΛΙSSES» και τους φίλους σας, μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο για το πιο καυτό prive συναυλιακό party!
Οι υπεύθυνοι του MTV μαζί με εκπροσώπους του συγκροτήματος θα επιλέξουν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους τον τυχερό νικητή που θα απολαύσει live τις «MΕΛΙSSES».
Οι «MΕΛΙSSES» είναι οι: Χρήστος Μάστορας (τραγουδιστής), Θάνος Λάιτσας (κιθάρα), Κώστας Μαυρογένης (μπάσο), Παντελής Κυραμαργιός (πλήκτρα) και Ιάκωβος Σαμψάκης (τύμπανα). Το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του με το single «Κρυφά» και κέρδισε από την αρχή το ενδιαφέρον του κόσμου, με το φρέσκο ήχο, τα καλοδουλεμένα video-clip και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία. Το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Μυστικό», που κυκλοφόρησε το Μάρτιο ξεχώρισε για το φρέσκο pop ήχο του, ενώ το τραγούδι «Κρυφά» ανέβηκε γρήγορα στο ελληνικό ραδιοφωνικό airplay chart. Οι «MΕΛΙSSES» αποτελούν το πλέον ανερχόμενο μουσικό συγκρότημα της ελληνικής σκηνής!
Το ελληνικό MTV και το Vodafone CU, που δηλώνει σταθερά παρών σε νεανικές και πρωτοποριακές ιδέες, καθώς και ο,τιδήποτε καινοτόμο στο χώρο της μουσικής, υποστηρίζοντας το «Live @ Your Place» έχουν σαν σκοπό να φέρουν, μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής, αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες πιο κοντά στο κοινό τους και να προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους νικητές CU landers fans.
CU @ your place…πηγή :mtvgreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: