Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!Υποτροφίες COSMOTE για την ελληνική περιφέρεια ύψους 15.000 ευρώ!

Υποτροφίες COSMOTE για την ελληνική περιφέρεια ύψους 15.000 ευρώ!

 
Για ένατη συνεχή χρονιά, η COSMOTE προκηρύσσει  Υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα  όλων των κλάδων......................


Οι «ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE» εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρίας, με το οποίο η εταιρία κάνει πράξη τη δέσμευσή της να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Ελλήνων.
Οι Υποτροφίες αφορούν αποφοίτους Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2009-2010 που έχουν εισαχθεί σε Aνώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Α.Ε.Ι.) της χώρας μας ως πρωτοετείς φοιτητές και προέρχονται από 10 νομούς της ελληνικής περιφέρειας.
Για το 2010, οι 10 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ  COSMOTE, ύψους 15.000 ευρώ η καθεμία, θα απονεμηθούν σε υποψηφίους από τους νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λέσβου, Λάρισας, Χαλκιδικής και Χανίων.
Εκτός από τις 10 Υποτροφίες, η COSMOTE θα απονείμει και εφέτος Τιμητικές Διακρίσεις, ύψους 1.500 ευρώ η κάθε μια, σε υποψηφίους που κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης, θα ξεχωρίσουν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.
Προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων και των σχετικών δικαιολογητικών ορίζεται η 17 Οκτωβρίου 2010.
Γενικές προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών ορίζονται:
Η ελληνική ιθαγένεια των υποψηφίων.
Η εισαγωγή των υποψηφίων υποτρόφων σε οποιοδήποτε Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας μας, ανεξαρτήτως σχολής ή τμήματος.
Οι υποψήφιοι υπότροφοι να έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος -2010- από δημόσιο Λύκειο ενός εκ των παρακάτω νομών: Αιτωλοακαρνανίας,Έβρου, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λέσβου, Λάρισας, Χαλκιδικής και Χανίων. 
To Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακού Τομέα, στο οποίο ο υποψήφιος υπότροφος θα εγγραφεί και θα παρακολουθεί τα μαθήματα του, να βρίσκεται σε διαφορετικό νομό από το νομό που βρίσκεται το Λύκειο αποφοίτησής του.
Η οικονομική αδυναμία των υποψηφίων υποτρόφων να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες ένεκα των σπουδών τους.
Η ηλεκτρονική συμπλήρωση της σχετικής αίτησης και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους υποψηφίους υπότροφους, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική προκήρυξη.
Σημειώνεται ότι πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια θα ληφθούν υπόψη (άτομα με ειδικές ανάγκες, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, κλπ).
Η διαδικασία επιλογής των υποτρόφων θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις:
Στην πρώτη φάση όλοι οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, ενώ τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούνται, θα προσκομιστούν μόνο από τους υποψηφίους που θα περάσουν στη δεύτερη φάση.
Για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τον δικτυακό χώρο της cosmote
Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν επιπλέον πληροφορίες για τη συμπλήρωση και την υποβολή της αίτησης καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@cosmote-scholarships.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: