Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Τι θα γίνει στη ''ΖΩΗ'' και στα ''ΜΥΣΤΙΚΑ''


ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος απειλεί τη Νταίζη, ότι αν έχει σχέση με την απαγωγή, θα την εκτελέσει. Ο Λευτέρης πηγαίνει στην Εδέμ για να ενημερωθεί από τη Δάφνη για την απαγωγή και πέφτει πάνω στον Νικόλα. Ο αστυνόμος παρακολουθεί τις κινήσεις του Στέφανου, της Νταίζης και της Αντιγόνης και εκμυστηρεύεται στον Λουκά και τη Νόρα ότι κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας.

Η 'Αννα μιλάει στην Εριέττα για τις επαφές της με τον Χρήστο και η Εριέττα τής ζητάει να μην αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του, μέχρι να μάθει τι συμβαίνει. Η Δάφνη και ο Νικόλας μαλώνουν άσχημα, για μια ακόμη φορά, ενώ ο Λουκάς και η Νόρα έρχονται κοντά. Η Νταίζη και η Αντιγόνη υποψιάζονται η μια την άλλη για την απαγωγή, την ώρα που ο Χρήστος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τη Νταίζη.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ελπίδα ταραγμένη και πιστεύοντας πως ο Χάρης ενδιαφέρεται για τη Νάνσυ, εξαφανίζεται, προκαλώντας την ανησυχία του. Η Ξένια μαθαίνοντας από τη Λίλιαν για την προσέγγιση του Τζώρτζη και της 'Ελενας, γίνεται έξαλλη μαζί του, νιώθοντας πως χάνει την εξουσία της επάνω του. Η Κάτια καλυτερεύει καθημερινά αλλά κρύβει απ' όλους το γεγονός ότι μπορεί και μιλά. Η Τόνια απογοητευμένη από τη στάση του Σωτήρη βρίσκει καταφύγιο στη Βάσω και τον Ηλία που ξαναγυρίζει στην οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: