Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δεν είχε χρόνο για την Μπουλέ


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα με το παιχνίδι «The Money Drop», μίλησε για τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ


και απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με την επανασύνδεσή τους. Αναφέρθηκε ακόμη στα επαγγελματικά του αλλά και στη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και το Γιάννη Λάτσιο!

Όσο αφορά στο τηλεπαιχνίδι «The Money Drop», που παρουσιάζει στο Mega δήλωσε στο περιοδικό «Hello», που φιλοξενεί τη συνέντευξή του ότι όταν είδε την αγγλική βερσιόν, του άρεσε πολύ. «Μέσα στο μυαλό μου, βέβαια υπάρχουν πράγματα, που λόγω της οικονομικής κατάστασης δε μπορούν να υλοποιηθούν. Δε μπορώ επομένως να παλεύω με τις Ερινύες, ούτε με οικονομικές καταστάσεις.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι με ιντριγκάρει γιατί είναι live. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία κατάσταση όπου κάποιος μπορεί να κερδίσει 300.000 ευρώ μέσα σε λίγα λεπτά, αυτοματοποιημένα. Η αδρεναλίνη του ζωντανού, καθώς και ότι κάποιος μπορεί να αποχωρήσει με μία τσάντα μετρητά με συναρπάζει» πρόσθεσε.

Για τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη και το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι «με τον Αντώνη κάνω κολλητή παρέα εδώ και πολλά χρόνια.

Η σύνδεση μου με το Γιάννη Λάτσιο έγινε μέσω του Αντώνη. Θεωρώ αστείο να απαντήσω γιατί κάνω παρέα με ανθρώπους. Γνωρίζω πολύ καλά που μπαίνουν οι διαχωριστικές γραμμές.

Με το Γιάννη μπορούμε να σχολιάσουμε τηλεοπτικά πράγματα, αλλά δε θα του πω τι ακριβώς συμβαίνει στα αμιγώς επαγγελματικά μου εκείνη την στιγμή. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, έχω εντυπωσιαστεί. Άλλο η δουλειά, άλλο η γνωριμία .Με τον Αντώνη είναι διαφορετικά. Ξέρει δικά μου πράγματα κι εγώ δικά του. Είναι ο "κολλητός" μου».

Απαντώντας στα διάφορα δημοσιεύματα που συνέδεαν την πρόταση που δέχτηκε η Νάντια Μπουλέ για την παρουσίαση του «Top Chef» στον ΑΝΤ1, με τη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ του ιδίου και του Γιάννη Λάτσιου φέτος το καλοκαίρι ο Γρηγόρης είπε: «Είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Ειδικά στο γεγονός ότι εγώ είπα στο Γιάννη Λάτσιο: “Πάρε τη Νάντια!”. Κι αν είναι έτσι γιατί δεν είπα κάτι αντίστοιχο στον Πέτρο Μπούτο, με τον οποίο έχουμε τόσο καλή επαφή και το είπα στο Γιάννη που τον ξέρω μόλις 2 μήνες; Μα υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί κάποιος φιλικά βάζοντας εκατομμύρια από την τσέπη του;»

Αποκάλυψε ακόμη ότι όταν η Νάντια του είπε ότι της έκαναν την πρόταση από τον ΑΝΤ1, δεν ήξερε πότε θα έβγαινε το πρόγραμμα.

Πέρασαν κάποιες μέρες και μετά την ενημέρωσαν ότι θα είναι απέναντι από τη δική του εκπομπή.«Της είπα λοιπόν: Κοίτα τώρα να δεις! Δε θα μπορώ ούτε να σε βλέπω ούτε να με βλέπεις.

Το μονταρισμένο επεισόδιο θα το βλέπει την ώρα προβολής του κι εγώ θα κάνω ζωντανό. Απλώς δε θα μπορούμε να είμαστε μαζί, ώστε να βλέπει ο ένας τον άλλο. Μόνο αυτό σχολιάσαμε. Τίποτε άλλο. Θα ήθελα να είναι καλή η ίδια. Της το είπα εξάλλου».

Όσο για τη σχέση τους ο Γρηγόρης είπε ότι περνούν μια φάση επαναπροσεγγισμού του δεσμού τους μετά το χωρισμό. «Δε θέλω να πω μεγάλη κουβέντα και μετά δεν πάει καλά. Θέλαμε και οι δυο να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μας, κι έπεσε πάνω σε μία εποχή που δεν έχουμε χρόνο. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το ουσιαστικό ανάμεσά μας, να ξαναβρούμε το δρόμο που ξεκινήσαμε, γιατί ήταν μια ωραία σχέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: