Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΑΡΜΠΑ - ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: 1 - 0

Ένταση στον αέρα του πρωινού του Mega! Γιατί αποχώρησε από το πλατό;

Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό Μou» ήταν το πρωί της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα. Η 43χρονη ηθοποιός τελικά εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής και φανερά εκνευρισμένη αποχώρησε, αφήνοντας το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά να προσπαθεί να απολογηθεί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν η Βάνα βγει στον αέρα του πρωινού του Mega, όταν κατάλαβε ότι ο τηλεοπτικός χρόνος που θα της αφιερωνόταν ήταν περίπου 25 λεπτά. Αν και τελικά μπήκε στο πλατό, δεν ήταν διατεθειμένη να κρύψει τον εκνευρισμό της: «Γιατί δεν λες ότι τσακωθήκαμε πριν από λίγο; Όχι τσακωθήκαμε, σκοτωθήκαμε» είπε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος προσπάθησε να την καλωσορίσει χωρίς να δείξει στους τηλεθεατές την ένταση που είχε προηγηθεί.

«Είχαμε λάθος προγραμματισμό. Απολογούμαστε γιʼ αυτό» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ...

ενώ και η Φαίη προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ωστόσο, η ηθοποιός επέμεινε: «Περιμένουμε για να βγούμε για 5 λεπτά στο τέλος. Διεκδικώ αυτά που πρέπει. Όχι να μας έχετε για να γεμίζουμε εσάς όποτε θέλετε. Αν νομίζετε επειδή είστε το Mega, ότι εμείς πρέπει να είμαστε τα φυτά εσωτερικού χώρου τα δικά σας, κάνετε λάθος», προσθέτοντας σε έντονο τόνο: «Δεν σέβεστε!».

Φανερά αμήχανοι, οι δύο παρουσιαστές προσπάθησαν να προχωρήσουν τη συζήτηση απολογούμενοι και ζητώντας από τη Βάνα Μπάρμπα να μιλήσει για τη θεατρική της παράσταση: «Δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα να πω για την παράστασή μου αλλά τώρα δεν θέλω να πω τίποτα. Ευχαριστώ πολύ», είπε και αποχώρησε από το πλατό.

Το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας: «Να ζητήσουμε συγγνώμη» είπε ο παρουσιαστής, προσθέτοντας: «Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, υπάρχει μια σκαλέτα που βγαίνει από την προηγούμενη μέρα και που εμείς οι παρουσιαστές τη σεβόμαστε ευλαβικά. Πολλές φορές, όταν, για παράδειγμα, ένας καλεσμένος μιλάει λίγο περισσότερο, η σκαλέτα τραβιέται σε μάκρος με αποτέλεσμα ο επόμενος καλεσμένος να αδικείται λίγο και να βγαίνει λίγο λιγότερο χρόνο από αυτόν που είχε αρχικά κανονιστεί. (…) Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που συνέβη».


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: