Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

KAI..ROSS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/10!!

Καλοκαιράκι: μεταγραφική περίοδος για τις ποδοσφαιρικές ομάδες: Εποχή που θα τ' ακούσεις όλα! Κάθε μέρα κ άλλο εξώφυλλο στη Sport Day που εκθειάζει το νέο απόκτημα της εκάστοτε ομάδας που πώς γίνεται κάθε φορά να τα χει όλα..Νέος, γρήγορος, δημιουργικός, με έκρηξη, με πάθος, που θέλει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα, με ομαδικό πνεύμα κλπ κλπ!

Και να!.. τα λογοπαίγνια με τα ονόματα των νέων star και να τα τηλεφωνήματα στον Sport fm από τον "Μπάμπης από Πειραιά [σιωπή...], Ολυμπιακός" και να!.. τ' αφιερώματα και να η άδολη χαρά του οπαδού που πιστεύει ότι ναι φέτος κάτι θ' αλλάξει στο πρωτάθλημα, ότι ναι φέτος θα κάνουμε την έκπληξη στην Ευρώπη...Τι ακολουθεί όλα αυτά?? Η απότομη ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

Γιατί ξαφνικά ο παίχτης που σύμφωνα με ό,τι είχαμε ακούσει θα'παιρνε όλη την ομάδα πάνω του , θέλει χρόνο λέει για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και θέλει χρόνο να δέσει με τους συμπαίκτες του και θέλει λέει χρόνο να συνηθίσει τους νέους ρυθμούς (έως ότου ελληνοποιηθεί κ αυτός)...Θέλει ακόμα χρόνο να μάθει να αποδίδει στη θέση που τον βάζει ο προπονητής γιατί άλλη θέση του'ταξε αλλά αλλού του προέκυψε κενό και που καιρός για νέα έξοδα για τα μεγάλα κεφάλια.

 Έτσι σταδιακά και χωρίς πολλά πολλά η λαχτάρα και η χαρά του οπαδού γίνεται απογοήτευση και απάθεια, ο προπονητής από κλάση Μουρίνιο στα μάτια των φιλάθλων καταλήγει σε κλάση LOCOMONDO:"που θα βρω αναπληρωματικό πίνω μπάφους και παίζω προ",οι ποδοσφαιριστές κάνουν είδηση όχι για τα γκολ που βάζουν αλλά γιατί εθεάθησαν να "ξαλαφρώνουν" στις φυσούνες..και τα λογοπαίγνια από τους ευφάνταστους αθλητικογράφους στην καλύτερη των περιπτώσεων καταλήγουν να είναι της μορφής "ΚΟΠΕΝ-ΧΑΛΙ" και "ΠΡΕΣΒΗ-ΩΠΙΑ".. α ρε Τσουκαλά τι βραδιά ήταν για σένα η χτεσινή, καιρό είχες να πάρεις τέτοια χαρά ..Εγώ πάντως πιστεύω πως χτες τα περιθώρια για νίκη ήταν περιορισμένα εξ αρχής..εδώ ολόκληρη Ιωάννα Σουλιώτη του Star και δεν πιάσανε τα βουντού της στον Αλεξάντερ Ρίμπακ τι άπλυτο τον είπε,τι ακοινώνητο, τι τη σπασμένη χορδή του βιολιού του εντόπισε, το παλικάρι, τον Σάκη μας με το τόσο "καλόγουστο" και εύχρηστο πάνω από όλα σκηνικό του το εκτόπισε από την κορυφή.. Για να δούμε τι θα κάνουμε και με τις ρωσικές γιατί με τις βορειοευρωπαϊκές δυνάμεις δεν έχουμε και τόση τύχη, ούτε καν οι διαιτητές δεν μας πάνε ΔΕΣ διάλογο Καραγκούνη με διαιτητή σε αγώνα Ελλάδας - Σουηδίας!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!

Το μόνο πάντως σίγουρο είναι πως ότι κ αν γίνεται όλη τη σεζόν πάντα μα πάντα η μεταγραφική περίοδος θα συγκινεί, θα απασχολεί και θα πωρώνει τον καθένα από μας! Γιατί αυτή η περίοδος σου δίνει την ελπίδα, γιατί όλα τελικά είναι ένας κύκλος..όπως κύκλος είναι και ο καιρός..

Αύριο λοιπόν Παρασκευή 1/10 (Καλό μήνα να χουμε όλοι!!) ο καιρός προβλέπεται γενικά βελτιωμένος με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα ανατολικά. Η θερμοκρασία συνεχίζει να βρίσκεται σε μικρή πτώση! Δροσίζει σιγά σιγά παιδιά! Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοανατολικοί 3 - 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες δ/νσεις και θα φτάσουν σε ένταση τα 3 μποφόρ. Ακολουθεί το πινακάκι μας!!! (Προτείνετέ μας και άλλες πόλεις που θέλετε να συμπεριλάβουμε!!):

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 
  8..13 oC
ΑΘΗΝΑ
18..26 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..23 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
14..23 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
11..21 oC
ΒΟΛΟΣ
17..24 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
11..24 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
15..24 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
19..25 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
19..26 oC
ΡΟΔΟΣ
23..27 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
21..27 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
  9..20 oC
ΠΑΤΡΑ
16..25 oC
ΧΑΝΙΑ
20..27 oC


Θα τα πούμε!! Αναμένουμε και τις ήττες Ολυμπιακού, ΑΕΚ κλπ για αντίστοιχα καιρο - ρεπορτάζ!!  Καλό απόγευμα!

..by meteoGIRL

Δεν υπάρχουν σχόλια: