Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

SPORTS-araliki!!!!



Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!! Πρωτη δημοσιευση για την αθλητικη στηλη του School-araliki, Δευτερα σημερα και ας δουμε τι συνεβη στα γηπεδα της Ελλαδας και της Ευρωπης το Σαββατοκυριακο που μας περασε:

Για τη Superleague οι 3 «μεγαλοι» του λεκανοπεδιου συνεχισαν με νικες. Ο Ολυμπιακος κερδισε μπροστα στο γεματο Καραϊσκακη τον Ολυμπιακο Βολου με 3-1,με 2 γκολ και μεγαλα κεφια απ’το δαιμονιο Μιραλας. Η ΑΕΚ εν αναμονη του νεου της προπονητη (κατά πασα πιθανοτητα θα είναι ο Χιμενεθ) κερδισε 1-0 την Ξανθη στο ΟΑΚΑ με γκολαρα απτο Λεοναρντο και μια κατά τα αλλα μετρια εμφανιση.Ο Παναθηναϊκος ηταν σαρωτικος στο Παγκρητιο κερδιζοντας......(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)




1-4 τον Εργοτελη,με οδηγους το σαρωτικο Σισε (2 γκολ) κ τον Κατσουρανη (1 γκολ κ 2 ασιστ).Μετα το ματς ο Νικος Νιοπλιας ξεσπασε στη συνεντευξη τυπου δηλωνοντας την παραιτηση του, την οποια ανακαλεσε όμως 1 ωρα αργοτερα (!) μετα από παρεμβαση του Νικολα Πατερα και τη στηριξη από Καραγκουνη και Σισε.
Η εκπληξη όμως εγινε στο ντερμπυ της Θεσσαλονικης οπου ο Αρης κερδισε μεσα στην Τουμπα μετα από 12 χρονια (!) με 1-0 τον ΠΑΟΚ με σκορερ κ κορυφαιο το Χαβιτο και την αλεπου ονοματι Εκτορ Ραουλ Κουπερ να νικαει κατα κρατος το Δερμιτζακη στο κοουτσαρισμα.
Στα υπολοιπα ματς της 5ης ειχαμε:
· Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1
· Καβάλα – Πανιώνιος 2-1
· Κέρκυρα – Ηρακλής 0-0
· Πανσερραϊκός – ΑΕΛ 1-0

Βαθμολογία
Παμε μια βολτα κ στα ευρωπαϊκα γηπεδα και στα σημαντικοτερα ματς που διεξηχθησαν το Σαββατοκυριακο.Στην Αγγλια η Τσελσι κερδισε μαλλον ευκολα την Αρσεναλ με 2-0 στο ντερμπυ του Λονδινου,ενώ η Λιβερπουλ παει απτο κακο στο χειροτερο αφου χθες εχασε 1-2 από τη νεοφωτιστη Μπλακπουλ μεσα στο Ανφιλντ! Στην Ισπανια η Μπαρτσα εχασε 2 βαθμους στο κηνυγι της κορυφης με το 1-1 εντος εδρας απεναντι στη Μαγιορκα, ενώ η Ρεαλ Μαδριτης ηταν σαρωτικη κερδιζοντας 6-1 τη Ντεπορτιβο λα Κορουνια. Στην Ιταλια μονη πρωτη είναι η Λατσιο μετα τη νικη της με 1-0 απεναντι στην Κατανια, ενώ στο ντερμπυ της αγωνιστικης Ιντερ και Γιουβε εμειναν στο 0-0. Στη Γερμανια η Μαιντζ εχει τρελανει κοσμο καθως εχει 7 στα 7 στο φετινο πρωταθλημα ενώ αν κερδισει και το Αμβουργο στην επομενη αγωνιστικη σπαει όλα τα ρεκορ! Θυμα της αυτή τη φορα η Χοφενχαϊμ η οποια υπεκυψε με το εμφατικο 4-2. Στο ντερμπυ της αγωνιστικης η επισης φορμαρισμενη Ντορτμουντ κερδισε 2-0 τη Μπαγερν Μοναχου, η οποια μαλλον εχει «καει» από τη συμμετοχη πολλων βασικων της στο Μουντιαλ που μας περασε. Τελος στη Γαλλια ισοπαλο εληξε το ντερμπυ αναμεσα σε Σεντ Ετιεν και Μαρσεϊγ (1-1) και ετσι στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα βρισκεται η Ρεν η οποια κερδισε την Τουλουζ με 3-1.




...by evory

Δεν υπάρχουν σχόλια: