Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

KAI...ROSS για αύριο Δευτέρα!!!



Hi everyone!!

Monday's back.. Τι το'θελε κ αυτή..Νέοι ρυθμοί πάλι από αύριο, αλλά που θα πάει δεν θα ξανάρθει η Παρασκευή?? Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις τη βδομάδα παρέα με το SCHOOLaraliki και όλες τις καινούριες στήλες που έρχονται!! Οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε σε χαλάει, σε τρελαίνει, σε φτιάχνει, σε στρεσάρει, σε ανεβάζει τουλάχιστον να ξέρεις ότι εδώ μπορείς να το φωνάξεις και μπορείς να το αντιμετωπίσεις! Από την Τρίτη λοιπόν που θα πέσει και η θερμοκρασία οι ρυθμοί εδώ θα αρχίσουν να ανεβαίνουν επικίνδυνα!

Στα πιο δικά μας..Αύριο Δευτέρα 20/09/2010 στα κεντρικά και βόρεια οι καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους και η θερμοκρασία θα αρχίσει σταδιακά να πέφτει. Η στήλη μας με αναπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης συμβουλεύει να αποτρέψετε σε κατηγορίες όπως:
·                          ηλικιωμένοι με κόμμωση αφήνω μαλλί στο πλάι και το φέρνω τρεις βόλτες στην κορυφή
·                         η κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά που αποτελεί κατηγορία από μόνη της και για την οποία παρατίθεται και το σχετικό βιντεάκι (http://www.youtube.com/watch?v=l93VMqFxW5g&feature=related)
·                         "ακαταμάχητα" αγόρια που δεν αποχωρίζονται το περουκίνι τους
·                         καθώς και άτομα με βάρος κάτω των 50 κιλών
να μην εμφανιστούν σε περιοχές του β.Αιγαίου καθώς η σταδιακή ενίσχυση των βοριάδων έως 7 μποφόρ ίσως επηρεάσει δραματικά την τελική εικόνα τους. Στην Αττική μην ανησυχείτε περιμένουμε μόνο λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα κατά τόπους θα αυξηθούν, ενώ στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στα ανατολικά πάρτε και καμιά ομπρέλα μαζί γιατί υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων (πάντα είχα μια απορία: πόσες φίλες μπορούν να χωρέσουν κάτω από την ίδια ομπρέλα). Ενδεικτικά για διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αύριο οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από:
  
ΑΘΗΝΑ: 20..32 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 19..28 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 18..29 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 19..28 oC
ΒΟΛΟΣ: 17..29 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ: 14..31 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ: 21..27 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ: 21..28 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 23..32 oC
ΡΟΔΟΣ: 24..29 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 21..30 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ: 13..27 oC

Στείλε μας ποιες άλλες πόλεις θες να συμπεριλάβουμε στις προγνώσεις μας! Μην ξεχνάς πως εδώ εσύ αποφασίζεις! Τα λέμε!
By…meteoGIRL

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu kalo!!!! mipws ginete na valete kai thn patra mesa stis poleis?? euxaristw!

Ανώνυμος είπε...

Filia, apo Thesalonikh Polu kalh douleia ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ανώνυμος είπε...

xania gt dn exete valei???? sygxarhthria g tn sthlh s!!