Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

KAI...ROSS!!! by meteoGIRL




Ξέρετε τι λένε? Αν πας στην παραλία το τρίτο Σαβ/κο του Σεπτεμβρίου, το μαύρισμα μένει για πάντα! Και πως να το κάνουμε..αλλιώς θα κυλήσει η νέα σχολική χρονιά με τροπικό χρώμα, αλλιώς με το μπεζ του τοίχου.. Επειδή, λοιπόν, αυτό το Σαβ/κο έφτασε πρέπει να γίνουν τα εξής απλά: 
  1.  Να βρεθεί παρέα για την παραλία (το μόνο εύκολο!)
  2.  Να πειστούν οι γονείς να σε αφήσουν να πας (θα σε αφήσουν είναι ψυχούλες!) (αν δεις λέω αν δεις ότι δεν....ε μην γίνει και    θέμα πήγαινε απλά για έναν καφέ!)
  3. ...και σημαντικότερο, να έχει καλό καιρό 
Και εδώ θέλω με υπερηφάνεια να τονίσω και να φωτίσω την εξαιρετικής σημασίας στήλη: ΚΑΙ..ROSS που με υπευθυνότητα και περισσή αξιοπιστία θα είναι εδώ να σου απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα και αναρωτήσεις τύπου: τι καιρό θα κάνει αύριο, τι να φορέσω σήμερα, πάλι θα κουβαλάω τσάμπα την ομπρέλα, όχι ρε μάνα δεν θα κρυώσω έτσι, τι να το κάνω το ζακετάκι μαζί και άλλα τέτοια καθημερινά ευχάριστα και τρυφερά στιγμιότυπα. Η ΚΑΙ..ROSS και όλη η καταρτισμένη και έγκριτη επιστημονική ομάδα θα είναι πάντα εδώ για σένα! (τώρα αν η αθάνατη Ελληνίδα μάνα επιμένει να το πάρεις το ρημάδι το ζακετάκι μαζί πάρ'το γιατί η εμπειρία έχει δείξει ότι στο τέλος θα το πάρεις και εκεί που θα πας θα το βάλεις κιόλας γιατί θα την έχει την ψυχρούλα!)

Με αίθριο καιρό (χωρίς σύννεφα δηλαδή που να εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν σε μας) και άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα μπορείς να το χαρείς το τελευταίο μπανάκι της σεζόν! Ενδεικτικά για διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αύριο Σάββατο 18/09/2010 οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν:
                                                    ΑΘΗΝΑ: 19..34 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: 17..31 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 17..29 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 17..28 oC
ΒΟΛΟΣ: 17..31 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ: 13..31 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ: 18..28 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ: 20..28 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 21..31 oC
ΡΟΔΟΣ: 24..29 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 21..29 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ: 11..32 oC
 Α! Και αν χρειάζεσαι άμεσα τα μετεωρολογικά φώτα μας (παντρεύεται η ξαδέρφη σου, ταξιδεύει ο κολλητός σου, έχεις κρίσιμο για τη σχέση σου ραντεβού το βράδυ, θέλεις να πας για μπάλα, φεύγεις εκδρομή με το σχολείο, θέλεις να πλύνεις το αμάξι σου) μην διστάσεις αγαπητέ φίλε ρώτησε μας…στη διάθεσή σου και πιο τοπικές και προγνώσεις από εμάς! Καλή αρχή σε όλους!
By..meteoGIRL