Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

KAI..ROSS ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29/9!!!

Το να αναγκαστείς να μπλέξεις με τα γρανάζια της διάσημης ελληνικής γραφειοκρατίας σε στιγματίζει για μια ζωή, αλλά σε γεμίζει και με πίστη στον εαυτό σου αφού αν κατάφερεις να βγεις αλώβητος από τη διαδικασία αυτή δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορέσεις να κάνεις με επιτυχία στο μέλλον! Πριν από σένα υπέφεραν άλλοι τόσοι από τους υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών (τρανταχτά παραδείγματα η Γιουλάκη στο Ρετιρέ



ο Στάθης Ψάλτης στον ΟΑΕΔ, ο Asterix και ο Obelix στους 12 Άθλους που ζητούσαν εναγωνίως το πιστοποιητικό Α38) (στο βιντεάκι  από το 3' και μετά!!)



, ενώ στους διαδρόμους των υπηρεσιών αυτών άνθισαν και έρωτες που πολυτραγουδήθηκαν όπως αυτός της ξεπεταγμένης Ευλαμπίας, του κοριτσιού θρύλου του Κολωνού και του Γιοκαρίνη που τη γνώρισε στο ΙΚΑ στην ουρά μπροστά του την είχε για τον οδοντογιατρό..
..Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου αν την επόμενη μέρα η μοίρα σου χει κανονίσει ραντεβού με τη γραφειοκρατία είναι:
Μην εμπιστευθείς ποτέ μα ποτέ υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας που σε τηλεφωνική επικοινωνία θα σου πει ποια έγγραφα θα πρέπει να'χεις μαζί. Όχι, ο υπάλληλος δεν θα σου πει ψέμματα, απλά θα σου πει την μισή αλήθεια.. θα σου αποκαλύψει δηλαδή τα μισά έγγραφα που θα χρειαστείς. Τα υπόλοιπα μισά σου γνωστοποιούνται όταν πλέον είναι πολύ αργά..
Πότε?? Αφού σηκωθείς χαράματα την επόμενη ημέρα, αγχωμένος και σκασμένος φτάσεις στην υπηρεσία, αφού πάρεις χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας, αφού πάθεις εγκεφαλικό συγκρίνοντας τον αριθμό που πήρες με τον αριθμό που εξυπηρετείται τώρα και διαπιστώνοντας ότι ανήκουν σε άλλη τάξη μεγέθους, αφού δεν βρεις να κάτσεις γιατί κάθονται ήδη αυτοί που κατασκήνωσαν εκεί από χτες και αφού τελικά τα επόμενα γενέθλιά σου σε βρουν στην ουρά να περιμένεις ακούς από την υπάλληλο:

(Διάλογος βγαλμένος από τη ζωή...)

Εκπαιδευμένη σε πυρηνικό πόλεμο υπάλληλος ΙΚΑ (ειδικά χαρακτηριστικά: fatality μ'ένα βλέμμα):" Υπεύθυνη δήλωση για τη δήλωση που δηλώνει ότι η δήλωση που δηλώνεται δηλώθηκε, έχεις? "
Εσύ: .....?? όχι...εεεε...δεν μου είπαν ότι χρειάζεται....δεν γίνεται χωρίς..τόση ώρα περιμένω....
Εκπαιδευμένη σε πυρηνικό πόλεμο υπάλληλος ΙΚΑ: " Επόμενος!!! "

FINISH HIM...GAME OVER....
and.. WEATHER BEGINS....

Για αύριο Τετάρτη 29/9 περιμένουμε σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια (σχεδόν παντού δηλαδή!). Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και επιπλέον η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στις νότιες περιοχές της χώρας. Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 - 4 μποφόρ. Στη Θεσ/νίκη το σκηνικό του καιρού θα περιλαμβάνει νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και ανέμους νότιων δ/νσεων. Από το βράδυ αναμένεται ενίσχυση των ανέμων και στροφή αυτών σε βορειοδυτικούς. Ακολουθεί το πινακάκι μας!


ΑΘΗΝΑ
19..31 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
16..25 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
18..24 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
13..20 oC
ΒΟΛΟΣ
20..26 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
15..29 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
18..23 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
22..27 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
22..29 oC
ΡΟΔΟΣ
24..29 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
23..32 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
12..21 oC
ΠΑΤΡΑ
18..27 oC
ΧΑΝΙΑ
23..34 oC


Στείλε οποιαδήποτε ιδέα σου για εμπλουτισμό της στήλης και κάθε απορία σου!! Τα λέμε!

 ..by meteoGIRL

Δεν υπάρχουν σχόλια: