Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

KAI..ROSS ΠΕΜΠΤΗΣ 23/09/2010




KAI..o SCHOOLIS?? ΚΑΙ..το meteoGIRL?? ΚΑΙ.. η c@twalk?? ΚΑΙ.. ο dr.z@ncon?? Όχι όχι δεν σπούδασαν όλοι στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ANT1, αλλά...
όλοι σίγουρα μοιράζονται την ίδια αγάπη για το SCHOOLARALIKI! Μπες και συ στην ομάδα μας, μπες και συ στην παρέα μας, γιατί μες τις παρέες γίνονται θαύματα και όλα αποκτούν άλλο νόημα! Ομάδες και παρέες κράτησαν τις Θερμοπύλες, κέρδισαν κύπελλα (α ρε euro τι είχαμε περάσει και τότε, ακόμα βλέπω το dvd με τους αγώνες και έχω αγωνία αν θα μπει το γκολ!) και πολέμους, γέλασαν μέχρι δακρύων, αγχώθηκαν μαζί και διοργάνωσαν Ολυμπιακούς, γιατί το σημαντικό σε μια παρέα είναι ότι πάντα βρίσκεις αυτούς που σε συμπληρώνουν, αυτούς που μάζι τους θα προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Τρανταχτά παραδείγματα τα δυναμικά Χελωνονιντζάκια, οι αχώριστοι Scooby και Shaggy, ο Asterix και ο Obelix (και ο Indefix), τα Φιλαράκια, ακόμα και τα κορίτσια (τότε) του Sex and the City, οι Απαράδεκτοι, ο Γρηγόρης και ο Λαζαράκος (και ο Μήτσος) και τα παιδιά του Παρά πέντε! "Λόγω τιμής" θα'καναν κάτι αν δεν είχε ο ένας τον άλλον??

Οι παρέες και οι ομάδες μπορεί να χαλάσουν και να χάσουν το στόχο τους:
·         μόνο αν επιτρέψουν σε θερμόαιμους και προκλητικούς Σέρβους να τους αποσυντονίσουν
·         μόνο αν το σενάριο το γράφει ο Παπακαλιάτης και όλοι τα φτιάξουν με όλους
·         και στη μουσική σκηνή μόνο όταν θελήσει να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η solo καριέρα ενδείκνυται μόνο αν:
·         βγάζεις με επιτυχία ιστό από τα χέρια σου
·         είσαι ένας φτωχός cowboy και βέβαια την κρίσιμη στιγμή πάντα φτάνει το ιππικό
·         και μόνο αν είσαι πρωτοεμφανιζόμενος που ξέφυγες από πείραμα και κοιμάσαι σε μπανιέρα!
Αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και ομαδικής προσπάθειας είναι και η πρόγνωση του καιρού που αποτελεί μια επιστήμη που προσφέρει ιδιάιτερες συγκινήσεις (ειδικά άμα πέσεις έξω στην πρόγνωση εκεί να δείτε συγκίνηση). Από αύριο Πέμπτη 23/09/2010 δροσίζει ακόμα παραπάνω, ενώ λίγες βροχές αναμένονται στην δυτική και κεντρική Ελλάδα. Για το β.Αιγαίο τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας με το κωδικό όνομα "Πετραλιά" (βλέπε ΚΑΙ..ROSS περασμένης Δευτέρας γαι περισσότερες διευκρινήσεις..) μιας και οι ά νεμοι τοπικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ με βαθμιαία όμως εξασθένιση. Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών έως το μεσημέρι. Στα ανατολικά λέμε όχι στα περίτεχνα χτενίσματα γιατί οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν έως και τα 7 μποφόρ και το look θα αποτύχει. Η Θεσ/νίκη τη γλυτώνει τη βροχή με ανάπτυξη μόνο λίγων νεφώσεων κατά διαστήματα αυξημένων και βορειοανατολικούς ανέμους έως 5 μποφόρ. Ακολουθούν οι θερμοκρασίες των πόλεων:

 

ΑΘΗΝΑ
19..27 oC
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
18..25 oC
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
14..27 oC
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
13..24 oC
ΒΟΛΟΣ
18..24 oC
ΤΡΙΠΟΛΗ
11..23 oC
ΚΕΡΚΥΡΑ
19..28 oC
ΜΥΚΟΝΟΣ
19..25 oC
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
20..27 oC
ΡΟΔΟΣ
22..27 oC
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
20..25 oC
ΦΛΩΡΙΝΑ
10..21 oC
ΠΑΤΡΑ
13..25 oC
ΧΑΝΙΑ
19..25 oC
Θα τα πούμε αύριο!
                                                                   ..by meteoGIRL

3 σχόλια:

epamiz είπε...

Καλά μας τα λες βρε meteoGIRL αλλά τώρα μας έβαλες σε σκέψεις..
-αν γουστάρεις τις νυχτερίδες και κάθε φορά που τραβάς χαρτί απο τράπουλα σου βγαίνει joker, τι γίνεται?
-αν τη βρίσκεις με τα κολάν αλλά πας και μου ταιριάζεις λαμπερό κόκκινο με μπλε ελεκτρικ?
-Αν φτιάχνεσαι πετώντας ερυθρόλευκες μπαλίτσες δεξιά και αριστερά και σ αρεσει να κυκλοφορείς με ένα τροκτικό στο κεφάλι?

Τροφή για σκέψη, φιλικά από τον cj :p

Ανώνυμος είπε...

theikooo!!!

meteoGIRL είπε...

Αγαπητέ Κάστρο του Τακέσι αν συμβαίνουν αυτά που έγραψες είτε σε βοηθά ο επί χρόνια μπάτλερ σου είτε είσαι από άλλο πλανήτη ή δέχεσαι βοήθεια από κίτρινο συμπαθητικό ζωάκι γεγονότα που μοιραία σε φέρνουν εκτός συναγωνισμού στην κατηγορία σόλο καριέρα. Μ αρέσει που ο διάλογός μας κινείται σε τόσο ύψιστα πνευματικά επίπεδα. Περιμένω νέα σου σχόλια! Ευχαριστώ!